Barcontainer voor op de voetbalclub (football)

Een barcontainer voor op de sportvereniging

Barcontainer

bij jou op de voetbalvereniging

Is een barcontainer ook de perfecte oplossing voor jou voetbalvereniging? Bekijk bij ons het gehele barcontainer assortiment. De barcontainers zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en alle RAL kleuren. Ben je geinteresseerd en/of heb je nog vragen, neem gerust contact met ons op via het onderstaande telefoonnummer of emailadres. Onze collega’s helpen u graag verder. Ook is het mogeljik om een kijkje te nemen in onze showroom aan de Rucphensebaan 39, 4706 PH Roosendaal. 

Over de barcontainer

De demontabele barcontainers van Zelfbouwcontainer zijn makkelijk op en af te bouwen. de op -en  afbouw duurt +/- 1 uur. Als de barcontainer eenmaal is opgebouwd is die zeer eenvoudig te verplaatsen met een heftruck.

de containers worden geleverd in pakket vorm, bestaand uit: 1x vloerplaat, 1x dakpaneel en 4 zijwandpanelen. u heeft geen speciale gereedschappen nodig en is met één doppenset zo in elkaar te zetten.

De standaard afmetingen van onze containers zijn: 2×2 meter, 3×2 meter en 4×2 meter. Het is ook mogelijk om de container te verlengen of verbreden door 2 wandpanelen er tussen uit te halen en te verbinden met een koppelstuk. Zo kun je bijvoorbeeld een 8×2 meter of 4×4 meter samenstellen. Naast opslagcontainers bieden wij ook andere containers aan zoals een barcontainer. Voor de mogelijkheden is.

Een barcontainer is geheel te personaliseren in de clubkleuren!

Door onze grote voorraad kunnen wij snel leveren.

Voordelen van een barcontainer

Waarom een barcontainer?

Een extra uitgiftepunt zorgt voor minder drukte bij huidige uitgiftepunten!

Een uitgiftepunt buiten kan meer horecainkomsten opleveren!

Met een bar buiten creëer je een gezellige sfeer op de vereniging!

Indien de barcontainer tijdelijk niet in gebruik is, kan deze uitstekend dienen als opslagplaats voor trainingsmateriaal.

Bestendig tegen alle weersomstandigheden

Video: opbouw barcontainer

3D Model

  Contact met ons


  Handige accessoires voor de barcontainer

  Bij Zelfbouwcontainer kun je niet alleen containers aanschaffen, maar ook passende accessoires voor in de container. Wij hebben diverse accesoires in het assortiment die van pas kunnen komen, zoals stellingen, een oprijplaat, verlichting en beveiliging.

  Om te beginnen zijn stellingen handig om de barcontainer optimaal in te richten. hiermee kun je eenvoudig producten of decoraties op verschillende niveaus plaatsen.

  Daarnaast is een oprijplaat een handige toevoeging met een verhoogde vloer. Hierdoor kan je zware spullen in- en uitladen. Met een oprijplaat kun je gemakkelijk de barcontainer betreden.

  Verder is goede verlichting essentieel voor een gezellige bar. Zelfbouwcontainer biedt een lamp met twee elektrische stroompunten aan, waarmee je jouw bar goed kunt verlichten.

  Tot slot is beveiliging belangrijk. Zelfbouwcontainer biedt beveiligingsoplossingen om je barcontainer en waardevolle spullen te beschermen tegen diefstal en vandalisme.

  kortom bij Zelfbouwcontainer vind je verschillende handige accesoires die je kunnen helpen bij het inrichten en beveiligen van de barcontainer.

  Opslagcontainers

  Bent u opzoek naar een opslagruimte voor op de sportvereniging? Bij Zelfbouwcontainer bieden wij ook opslagcontainers aan. Deze opslagruimte kunt u bijvoorbeeld gebruiken voor de opslag van bijvoorbeeld voetbalmaterialen, terrasmaterialen, consumptiegoederen etc.

  De demontabele Opslagcontainers van Zelfbouwcontainer zijn net zoals de barcontainers makkelijk op en af te bouwen. de op -en  afbouw duurt +/- 1 uur. Als de container eenmaal is opgebouwd is die zeer eenvoudig te verplaatsen met een heftruck.

  de containers worden geleverd in pakket vorm, bestaand uit: 1x vloerplaat, 1x dakpaneel en 4 zijwandpanelen. u heeft geen speciale gereedschappen nodig en is met één doppenset zo in elkaar te zetten. 

  De standaard afmetingen van onze containers zijn: 2×2 meter, 3×2 meter en 4×2 meter. Het is ook mogelijk om de container te verlengen of verbreden door 2 wandpanelen er tussen uit te halen en te verbinden met een koppelstuk. Zo kun je bijvoorbeeld een 8×2 meter of 4×4 meter samenstellen. 

  Bekijk onze kanalen!

  Hier staan ook voorbeelden van sportverenigingen.