Video’s

Productvideo's

Hieronder vind u een aantal video’s waarin onze producten zijn uitgelicht. Wilt u meer weten over een specifieke container? Kijk dan hieronder voor een aantal leuke video’s over onze producten waarin u precies kunt zien hoe een demontabele container wordt opgebouwd en gebruikt!

Chemische container

Bar container

6 x 2 Demontabele Container

Deze chemische container is vrij eenvoudig met twee of drie mensen in elkaar te zetten. U heeft hier geen zware gereedschappen voor nodig! De chemische container beschikt over een rooster met daaronder een lekbak, zodat eventueel giftige stoffen die vrijkomen veilig worden opgevangen. De chemische container bestaat uit gegalvaniseerd staal, met in dit geval een antraciete poedercoating eroverheen gezet. Al onze containers zijn in alle RAL Classic kleuren te verkrijgen. Meer weten? Klik dan op het product hieronder!

Deze zwarte demontabele barcontainer staat bij een klant in de achtertuin, die er op een creatieve manier een mooie zomerse barcontainer van heeft gemaakt! De barcontainers van Zelfbouwcontainer zijn vrij eenvoudig met drie à vier mensen op te bouwen. Onze barcontainers zijn in verschillende kleuren en maten te verkrijgen. Genoeg mogelijkheden om uw barcontainer volledig te personaliseren! Wilt u meer weten over ons aanbod barcontainers? Klik dan op het product hieronder!

Op zoek naar een grote opslagruimte? Zoals in deze video te zien is, verkopen wij demontabele containers tot 6 meter lang! Het is ook mogelijk om meerdere containers te koppelen, waardoor u zelfs nog meer opslagruimte kunt creëren! Ook zijn onze containers volledig te personaliseren, u kunt namelijk zelf bepalen aan welke kant u de deur wilt hebben en in welke kleur u de container geleverd wilt hebben. Wilt u meer weten over ons aanbod demontabele containers? Klik dan op het product hieronder of ga naar onze productpagina!


Zwarte 4 x 2 demontabele container

3 x 2 demontabele container

Tuinhuis container

Deze zwarte demontabele container is geplaatst als extra opslagruimte naast de garage van de eigenaar. Onze demontabele containers zijn ideaal voor extra opslagruimte bij uw woning of kantoor. Afhankelijk van de grootte van de container kunt u kleine spullen zoals gereedschap of kantoorspullen opslaan, maar ook grote spullen zoals fietsen en grasmaaiers. Wilt u meer weten over ons aanbod demontabele containers. Bekijk dan het product hieronder of ga naar de productpagina!

Onze demontabele containers zijn te verkrijgen in verschillende kleuren en maten. Ook kunt u kiezen tussen de standaard en premium variant container. In deze video kunt u de opbouw van een 3 x 2 premium container zien. Deze container heeft een enkele deur aan de lange zijde, maar is ook met een dubbele deur te bestellen. Meer weten over ons aanbod demontabele containers. Klik op het product hieronder of bekijk de productpagina voor het totale aanbod!

Onze tuincontainers zijn perfect om wat extra opslagruimte mee te creëren in uw tuin. Zoals in de video te zien is, is er genoeg opslagruimte om bijvoorbeeld kinderspeelgoed of gereedschap op te slaan. De tuincontainer is eenvoudig met z’n tweeën op te bouwen. Daarnaast kunt u de container bestellen in iedere RAL Classic kleur. De standaard kleuren zijn RAL 6009 (groen), RAL 7016 (antraciet) en RAL 9005 (zwart). Wilt u meer weten over onze demontabele (tuin)containers? Bekijk onze productpagina of klik op het product hieronder!