Landingspagina tuinhuis container

Tuinhuis container

Ben je op zoek naar een tuinhuis, maar zit je vast aan een budget of ben je op zoek naar een goedkope oplossing. Dan is het plaatsen van een zeecontainer een goed alternatief. Een zeecontainer tuinhuis kan namelijk vergunningsvrij worden geplaatst in de tuin, dit komt omdat het product demontabel is.

Een zeecontainer tuinhuis is er in veel verschillende vormen en maten. Zo is een zelfbouw zeecontainer tuinhuis beschikbaar in alle RAL kleuren en kan je kiezen uit een enkele of dubbele deur aan de lange zijde of een enkele of dubbele deur aan de korte zijde.

Hieronder een aantal opties van de verschillende uitvoeringen. Kijk in onze webshop voor alle modellen.

De voordelen van Zelfbouwcontainer

Geen zwaar gereedschap nodig

Laagste prijs garantie van Nederland

Top klantenservice & snelle levertijden

Zeecontainer tuinhuis als externe kamer

Veel mensen ervaren ruimtegebrek. Er komt een gast bij je verblijven en moet op de bank slapen, omdat alle kamers bezet zijn. Hier heeft Zelfbouwcontainer een goede oplossing voor! Een zeecontainer tuinhuis, is een demontabele container die dus als tuinhuis gebruikt kan worden. De container bestaat uit 6 panelen, een vloer, dak en 4 zijpanelen die makkelijk in elkaar gezet kunnen worden. De panelen zitten aan elkaar vast door middel van schroeven en bouten, waardoor die ook stevig op de grond blijft zitten. De metalen tuinhuis container is dus zeer geschikt voor in de tuin en kan dus ook als gastenverblijf gebruikt worden.

Verschillende doeleinden

De zeecontainer tuinhuis kan dus gebruikt worden als tuinhuis. Hoe is dit mogelijk wordt er dan gedacht. Een container heeft geen ramen, ziet er niet uit als een tuinhuis en is vaak heel groot! Nu is dit niet het geval. De containers van Zelfbouwcontainer zijn verkrijgbaar in allemaal verschillende maten en opties. Zo kan een kleine zeecontainer gebruikt worden als schuur, een zeecontainer als tuinhuis, maar ook als een tuinkantoor container. De containers kunnen met verschillende opties besteld worden, zo kunnen er meerdere deuren geplaatst worden of zelfs ramen in de zijpanelen. Zo is het geen saaie container meer, maar echt een klein tuinhuisje!

Prijzen en huren

Een container als tuinhuis hebben is goedkoper dan er gedacht wordt! Dit komt doordat Zelfbouwcontainer de laagste prijsgarantie aanbiedt! Daarbij zijn de transportkosten ook nog laag in verband met de losse panelen. De losse panelen worden niet met een speciaal voertuig vervoerd, maar heel simpel op een aanhangwagen. Zo blijven de totaalkosten van de container heel voordelig. Mocht u de container toch niet zo voordelig vinden, dan kunt u ze ook huren! Het huren van de container draagt natuurlijk allemaal voordelen met zich mee. Zo is het dus nog voordeliger, doordat u niet meer het hele bedrag betaald, maar ook bespaard u er veel tijd mee. U hoeft de container niet meer zelf te verkopen, maar het wordt aan het einde van de huurperiode weer opgehaald.

Kwaliteit van de container

Alle containers zijn voorzien van goede kwaliteit. De containers die aangeboden worden, zijn allemaal waterdicht en voorzien van luchtgaten. De luchtgaten zorgen ervoor dat er geen vocht ontstaat binnen in de container. Zo blijven al uw spullen heel en is het prettiger voor de eventuele gast die in uw tuinhuis verblijft. Naast dat de container van goede kwaliteit is, krijgt u ook twee jaar lang gratis anti-roest garantie!

Plaats vandaag nog een bestelling of vraag een offerte aan! Meer weten over de voordelen en de mogelijkheden? Neem gerust contact op! Bel naar 078 – 482 603 of vul het contactformulier in.


Interesse gekregen in een tuinhuis container?

Kijk eens in onze webshop, neem telefonisch contact met ons op via 078 – 482 603 of stuur een mail naar info@zelfbouwcontainer.be . Of vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

    Meer informatie nodig?