Mobiele box – 300 Liter – In alle RAL kleuren

549.00 ex. BTW

SKU: FOCO-MB-300L-RAL

Beschrijving

Met deze kluis kan je spullen opslaan voor bijvoorbeeld nachtleveringen voor je bedrijf. De mobiele box kan worden gebruikt voor verschillende toepassingen, zo kan de box worden gebruikt om gereedschap in op te slaan of om te dienen als nachtleveringskluis voor leveringen. De mobiele box beschikt over een afremmende klep wat ervoor zorgt dat de klep niet snel dicht kan vallen. Verder heeft de mobiele box genoeg ruimte voor verschillende toepassingen. Het is mogelijk om de mobiele box te gebruiken voor verschillende opslag zoals: gereedschapsopslag, pakketopslag, tuinspullenopslag, nachtleveringskluis en nog veel meer, vraag ons naar de mogelijkheden.

De mobiele box is ideaal voor het beschermen van waardevolle, breekbare of gevaarlijke ladingen. De kist is zeer stevig en duurzaam, dat is waarom deze box vaak worden gebruikt in vrachtwagentransport. Daarnaast is box beschermd tegen het weer en tegen slijtage.

Verder is de mobiele box beschikbaar in alle RAL kleuren daarmee kan de box worden gespoten in uw eigen bedrijfskleuren. Kijk bovenaan de pagina voor de beschikbare kleuren.

Bij een bestelling van 3 of meer stuks kunnen wij grotere afmetingen mobiele boxen produceren.

Bijkomende informatie

Garantie

1 beoordeling voor Mobiele box – 300 Liter – In alle RAL kleuren

  1. 5 van 5

    Tessa Pruis

    Heel handig voor opslag. Veel ruimte en makkelijk te verplaatsen.


Een beoordeling toevoegen