Lamp met twee elektrische stroompunten

249.00 ex. BTW

  • Kabellengte van 5 meter
  • Makkelijk te bevestigen m.b.v magneet
  • 2x 230 volt stopcontacten
  • 11 Watt spaarlamp
  • Speciaal ontworpen voor de demontabele containers van Zelfbouwcontainer
SKU: ZEP

Beschrijving

Is het vaak donker in uw demontabele container en zoekt u naar een eenvoudige lamp die zowel makkelijk te verplaatsen is én niet in de weg hangt? Dan is deze lamp echt wat voor u!

Door de volgende vijf voordelen waar de meeste lampen niet over beschikken is dit de ideale lamp voor uw container:

De lamp heeft een impact bescherming die reikt tot klasse IK10, dit is de hoogste bescherming classificatie en geeft bescherming tegen wel 20 joules!

De Lamp beschikt over een ergonomisch handvat, Dit handvat zorgt ervoor dat de lamp zeer gebruiksvriendelijk is en glijdt niet snel uit uw handen.

Naast deze twee voordelen beschikt de lamp met twee elektrische stroompunten ook over 3 magneten. Dit maakt het namelijk mogelijk om de lamp zonder enige moeite op te hangen aan de metalen panelen van uw container. De lamp kan dan zowel aan de muur als aan het dak opgehangen worden zonder inspanning, daarnaast kan de lamp worden opgehangen aan bijvoorbeeld een stelling. Ook bevat de Future ball lamp een haak waarmee u deze aan een schroefoog kan bevestigen!

Veder is de Future ball lamp ook voorzien van twee Schuko stroomaansluitingen, het voordeel hiervan is dat u altijd voorzien bent van stopcontacten. Dit kan handig zijn voor het opladen van gereedschap enz.

Bijkomende informatie

Accessoire voor:

,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Lamp met twee elektrische stroompunten” te beoordelen