Kleine rookcontainer met afdak overkapping

1,699.00 ex. BTW

  • 10 jaar anti roest garantie
  • Alle certificaten benodigd voor de bouw, industrie en andere bedrijfsactiviteiten
  • Geschikt voor buitenopslag in alle weersomstandigheden
  • Gemakkelijk te verplaatsen
  • Volledig gegalvaniseerd, maar liefst 0,8 mm
  • Beschikbaar in alle RAL kleuren
  • Volledig zelfdragende constructie inclusief vloer
SKU: BPH

Beschrijving

Extra buitenopslag nodig? Deze kleine rookcontainer met afdak overkapping zorgt ervoor dat zelfs in weersomstandigheden zoals harde regen of sneeuwval de rookcontainer bereikt kan worden. Dit is te danken aan de afdak overkapping die ervoor zorgt dat wanneer de container geopend is, de spullen niet nat worden door regen of sneeuw die in de container waait. Daarnaast is de afdak overkapping uitgerust met klemmen voor de deur zodat de deuren open kunnen blijven staan als er gewerkt wordt met de container.

Daarnaast is de kleine rookcontainer met afdak overkapping verplaatsbaar met een heftruck, dit is te danken aan de heftruckkokers die zich onder de rookcontainer bevinden. Verder is het ook mogelijk de kleine rookcontainer te verplaatsen met een hijskraan door de hijsogen die zich bevinden aan het dak van de rookcontainer. Ook beschikt de container over een stevige OBS houten vloer met een draagvermogen van 500 kg/m2. Daarbij beschikt het dak voer een sneeuwbelasting van 150kg/m2, waarmee de rook container met afdak overkapping geschikt is voor buitenopslag in de winter. Als laatste beschikt de container over 10 jaar anti roest garantie op het staal, hierdoor is het een uitstekende langetermijninvestering.

Verder is de container beschikbaar in alle RAL kleuren, bijvoorbeeld de kleuren van een bedrijf  of een passende kleur voor de locatie waar de rookcontainer met afdak overkapping geplaatst gaat worden.

Bijkomende informatie

Garantie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Kleine rookcontainer met afdak overkapping” te beoordelen

Technische gegevens

Materiaal: Verzinkt Staal
Gewicht: 250 kg
Afmeting buitenkant: 1100(2100mm incl. overhangend dak)x2100x2080mm (LxBxH)
Afmeting binnenkant: 975(2100mm incl. overhangend dak)x1975x1935mm (LxBxH)
Bodem: Hout – Belastbaar tot 500kg per m2
Wanden: Geprofileerde staalplaat
Oppervlakte: Thermisch verzinkt
Levering: Gemonteerd