Grote opslagcontainer standaard model 3 x 4 x 2 m

Grote opslagcontainer standaard model 3 x 4 x 2 m

Vanaf: 2,899.00

In stock

Vanaf: 2,899.00

 • 1 jaar anti roest garantie!
 • Buitenmaten (LxBxH): 4285 x 2952 x 2088 mm
 • Binnenmaten (LxBxH): 4209 x 2872 x 1950 mm
 • Korte opbouwtijd
 • Volledig demontabel
 • Beschikbaar in alle RAL kleuren
 • Er is de keuze uit 2 deuren aan de korte zijde en 2 deuren aan de lange zijde!
 • Volledig zelfdragende constructie inclusief vloer

Kies bij kleur voor gegalvaniseerd voor een ongekleurde grote opslagcontainer

SKU: N/B
Wissen
Geen zwaar gereedschap nodig
Laagste prijs garantie
Uit voorraad leverbaar

Beschrijving

Grote opslagcontainer 3 x 4 meter


Voor de grotere behoefte aan opslagcontainer hebben wij van Zelfbouwcontainer de grotere opslagcontainer modellen. De demontabele grote opslagcontainer bestaat uit een aantal containers die gekoppeld zijn aan elkaar met behulp van koppelstukken. Hierdoor kan de container oneindig gekoppeld worden, dit zorgt ervoor dat er niet van onze standaard maten uitgegaan hoeft te worden. Alle containers kunnen gekoppeld worden tot één grote opslagcontainer, daarnaast is het ook mogelijk de grote opslagcontainer volledig gekleurd aan te schaffen in alle RAL kleuren. Een ander voordeel is dat de grote opslagcontainer demontabel is en makkelijk kan worden gemonteerd, waarna het weer gedemonteerd kan worden. Verder kan de demontabele grote opslagcontainer worden uitgebreid met verschillende accessoires zoals de oprij plaat voor gemakkelijke toegang en de stellingen voor het makkelijk uitstallen van producten. Als laatste is er het voordeel dat er zelf bepaald kan worden waar de deuren worden geplaatst, dit komt omdat het losse demontabele containers zijn. Er kan zelfs voor worden gekozen om meerdere deuren te plaatsen in de grote opslagcontainer.

Hieronder nog meer voordelen van de grote opslagcontainer:

 • Volledig demontabel, kan gemakkelijk gemonteerd en gedemonteerd worden
 • 1 jaar anti roest garantie
 • Oneindig koppelbare / uitbreidbare constructie
 • Volledig zelfdragende constructie
 • Keuze uit meer deuren en de plaats van de deuren.
 • Beschikbaar in alle RAL kleuren

Bij Zelfbouwcontainer gaan wij uit van de standaardmaatvoering lengte x breedte x hoogte. Wij zijn ons ervan bewust dat onze klanten deze standaardmaatvoering niet altijd gehanteerd wordt. Daarom omschrijven wij het product ook als 4 x 3 opslagcontainer, 4 x 3 demontabele container of 4 x 3 snelbouwcontainer.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Grote opslagcontainer standaard model 3 x 4 x 2 m” te beoordelen

Uitstekend
Gebaseerd op 5 recensies
Bob en Paula
Bob en Paula
2023-03-19
Topbedrijf
vincent schuurman
vincent schuurman
2023-01-05
A. Binneveld
A. Binneveld
2022-12-30
Rokki Dakar18
Rokki Dakar18
2022-09-24
Daan Schmidt
Daan Schmidt
2020-12-23
Zeer mooie showroom en goed geholpen door de medewerkers
Wat kan ik kopen bij Zelfbouwcontainer?

De grootste specialisatie van Zelfbouwcontainer is de demontabele container. Deze demontabele container wordt geleverd in een bouwpakket en kan naar wens worden gemonteerd of gedemonteerd. De demontabele container kan worden gebruikt voor verschillende soorten opslag. Bijvoorbeeld materiaal opslag, archief opslag, banden opslag, tuin opslag en nog veel meer. De demontabele container zijn beschikbaar in verschillende formaten van 2×2 meter tot en met 6×2 meter en kunnen worden gekleurd in veel RAL kleuren. Daarnaast biedt Zelfbouwcontainer de laagste prijs garantie van België. Bekijk ons assortiment of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Wat zijn de voordelen van Zelfbouwcontainer?

Zelfbouwcontainer kan doordat zij al meer dan 12 jaar ervaring heeft op het gebied van opslag u voorzien van de beste oplossing voor uw opslagprobleem. Zelfbouwcontainer verkoopt demontabele containers van twee verschillende merken, het merk FOCO® en het premium merk. Deze containers zijn beide verschillend en hebben elk hun eigen sterke eigenschappen. Zo staat het premium merk voor kwaliteit en duurzaamheid en heeft deze container een anti roest garantie van maar liefst 10 jaar. Het merk FOCO® is onze prijsvechter in de markt en heeft hierdoor de laagste prijs garantie van België. De verschillen tussen de containers kunt u hier op uw gemak terug lezen.

Daarnaast kent Zelfbouwcontainer nog veel meer voordelen:

 • Grote voorraad aan standaard modellen
 • Montage zonder hulp van zwaar gereedschap of zelfs zonder
 • Snelle levering door heel Europa
 • Transport in eigen beheer
 • Montage door één van onze opbouwteams mogelijk
 • Volledig modulaire containers, naar wens uit te breiden

Kortom, genoeg redenen om te kiezen voor Zelfbouwcontainer, bekijk de producten op onze website of neem contact met ons op.

Kan ik een demontabele container zelf in elkaar zetten?

Een demontabele container van Zelfbouwcontainer kan heel makkelijk zelf in elkaar worden gezet, daarnaast krijgt u van ons een duidelijke handleiding waarin alles duidelijk wordt. Als u deze samengevatte stappen volgt komt het helemaal goed

 1. De panelen van de demontabele container losmaken van het pakket
 2. De vloer op de juist plaatst leggen
 3. De zijpanelen aan de vloer vastmaken van de demontabele container met de schroeven en bouten
 4. De zijpanelen aan elkaar schroeven
 5. Het dak plaatsen en monteren op de zijpanelen van de demontabele container
 6. De deur in de demontabele container monteren

Hier heeft u een aantal verschillende soorten klein gereedschap nodig, dit soort gereedschap is te vinden in iedere gereedschapskist. Dit is het gereedschap:

 • Schroevendraaier of boormachine (kruiskop)
 • 13 mm moersleutel
 • 19 mm moersleutel
 • Momentsleutel (opzetstukken van 13 mm en 19 mm)

Wilt u meer informatie over het opzetten van de demontabele container, wilt u een technische tekening of fundatieplan van ontvangen of wilt u gewoon meer informatie over de demontabele container. Neem dan contact met ons op.

De transportkosten staan niet op de website, wat kost de levering?

Naast dat jij geheel gratis het product op kan halen bij één van onze afhaallocaties is het ook mogelijk om de het product te laten bezorgen. Dit doen wij doormiddel van ons eigen transport. Wij rijden over het algemeen met pick-ups met een aanhanger of met een vrachtwagen. Wij rekenen hiervoor transportkosten, omdat deze kosten afhankelijk zijn van waar de container geleverd dient te worden en hoeveel containers er bezorgd moeten worden berekenen wij dit achteraf.  U kunt contact met ons opnemen om deze kosten na te vragen of een bestelling plaatsen en dan worden de transportkosten op de factuur gezet.

Is er een vergunning nodig om de container te plaatsen?

Dit is heel erg afhankelijk van de plaats waar de container komt te staan. Per gemeente zijn er verschillende eisen wat betreft het plaatsten van een unit. Het is daarom belangrijk dat u zelf met de gemeente contact op neemt over de regels en het eventueel aanvragen van een vergunning. Heeft u bepaalde informatie nodig voor de aanvraag/gemeente ? Neem dan gerust contact op met 1 van onze collega’s.

Kunnen jullie de containers voor ons opbouwen?

Als service bieden wij montage tegen een meerprijs. Dit is een service die wij als extra aanbieden bij onze premium modellen.

Wat gebeurt er nadat ik een bestelling heb geplaatst?

Allereerst willen wij jou dan hartelijk bedanken voor de bestelling. Nadat de bestelling bij ons binnen is gekomen wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen voor de levering, wij gaan dan samen met jou het juiste moment bepalen om de container te leveren. Moet het niet geleverd worden en kom je het ophalen dat is ook geen probleem, wij zullen jou dan vragen wanneer je het product op kunt halen en waar.