FOCO® XL Demontabele barcontainer 3 x 2 meter 10ft RAL Classic kleur naar keuze

2,599.00 ex. BTW

  • Demontabel / Zelfbouw
  • Afmetingen buitenkant (LxBxH) : 2952 x 2290 x 2240 mm
  • Afmetingen binnenkant (LxBxH) : 2792 x 2130 x 2100 mm
  • Afmetingen deuren: (LxH): 1750 x 2050 mm
  • Beschikbaar in alle RAL kleuren
  • Luifel van de container is beveiligd met twee cilindersloten aan beide zijdes
  • Volledig zelfdragende constructie inclusief vloer
SKU: FOCO-BAR-3x2XL

Beschrijving

Een barcontainer heeft afmetingen van 3×2 meter en beschikt over een opklapbare luifel, hierdoor kan de container gebruikt worden voor verschillende doeleinden. Zoals bijvoorbeeld een wachtruimte of uiteraard als een bar. De luifel op de container kan makkelijk open en dicht worden geklapt, daarnaast is het ook mogelijk de luifel af te sluiten met een slot, dit zorgt voor veiligheid. De container beschikt naast de luifel ook over een dubbele deur op de 2 meter kant, dit zorgt ervoor dat er makkelijk spullen naar binnen kunnen worden gebracht. Ideaal voor biervaten.

De bar container kan ook voor andere doeleinden worden gebruikt, bijvoorbeeld als bar in de achtertuin op evenement/festivalterrein. De bar container kan gebruikt worden voor klanten die eten of drinken willen halen en de medewerkers die dit pakken of inschenken bedekt kunnen staan en beschermd zijn tegen de zon. Het is ook mogelijk om een bijvoorbeeld een koelkast of tap in de bar container te installeren. Als laatste kan de container weer terug in pakket worden gedemonteerd dit zorgt voor veel flexibiliteit op bijvoorbeeld een evenement of festival.

De demontabele bar container kan makkelijk worden verplaatst met bijvoorbeeld een heftruck of shovel, dit is te danken aan de heftruck kokkers onderaan de bar container. Als laatste is de bar container beschikbaar in alle RAL kleuren, hier wordt geen meerprijs voor berekend.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “FOCO® XL Demontabele barcontainer 3 x 2 meter 10ft RAL Classic kleur naar keuze” te beoordelen