Demontabele Container Donkergroen 5 x 2 dubbele deur korte zijde

1,999.00 ex. BTW

  • Demontabel / Zelfbouw
  • Afmetingen buitenkant (LxBxH) : 4882 x 2290 x 2240 mm
  • Afmetingen binnenkant (LxBxH): 4727 x 2135 x 2100 mm
  • Afmetingen deur: (LxH): 1750 (813 + 937 mm) x 1849 mm
  • Ruimte tussen heftruckkokers: 850 mm
  • Te lossen doormiddel van kraan of heftruck
SKU: FOCO-5x2-DDS-RAL6005

Beschrijving

Demontabele Container Donkergroen 5 x 2 meter

Dubbele deur korte zijde – Gekleurd in RAL 6004


Deze zwarte 5 x 2 container is de perfecte oplossing voor het tijdelijk of permanent opslaan van materialen, goederen, gereedschap of voor wanneer u gaat verhuizen. Dit is voor zowel particulieren en bedrijven. Maar natuurlijk kan deze container ook worden gebruikt voor andere activiteiten zoals opslag voor kantoorspullen, opslag voor workout gewichten of een plek voor de overdekte jacuzzi. Deze container is natuurlijk ook nog verkrijgbaar in andere kleuren, klik op de kleur die u wel wilt (ROOD, BLAUW, GEEL, BRUIN en GROEN).

De zwarte 5 x 2 container is licht genoeg om zelf te transporteren. Deze 5 x 2 container bestaat uit verschillende componenten die in elkaar gezet moeten worden om de container te bouwen, dit zorgt ervoor dat de container door kleine gangen en deuren kan worden verplaatst om naar de juiste locatie te brengen. Door deze verschillende componenten is het ook mogelijk om de container te verplaatsen met pure mankracht, hierdoor is het gebruik van een heftruck of kraan niet vereist. Daarentegen is de container toch voorzien van heftruckkokers voor het eventueel verticaal of horizontaal verplaatsen van de container met een heftruck. Hiermee kan je namelijk tijd besparen als de container eenmaal in elkaar gezet niet heel licht meer is. Ook heeft de zwarte 5 x 2 container hijsogen om de container te verplaatsen naar de plekken waar een heftruck of mankracht niet bij kan komen. Natuurlijk wordt de zwarte 5 x 2 container ook geleverd met een dubbele vergrendeling voor extra veiligheid.

De montage van deze zwarte 5 x 2 container duurt hooguit 20 à 30 minuten, omdat deze container gemakkelijk te monteren is neemt deze container weinig ruimte in beslag wanneer erg geen gebruik van wordt gemaakt. Er is ook geen zwaar gereedschap nodig om de zwarte 5 x 2 container in elkaar te zetten, want de container wordt gemonteerd aan de hand van moeren en bouten. Er is alleen een set moersleutels en momentsleutels nodig, een kruiskop schroevendraaier of boor.

De vloer van de container bestaat uit spaanplaat dit is om de kosten zo laag mogelijk te houden. Spaanplaat wordt vaak gebruikt in de bouw om constructies te versterken dus u hoeft zich niet bang te maken over het breken van de vloer.

Natuurlijk heeft ook deze container de laagste prijsgarantie en een anti roest garantie van 5 jaar.

Kortom, deze zwarte 5 x 2 container is ideaal voor bedrijven in de bouw die zoeken naar een tijdelijke of permanente opslag plaats of voor particulieren die zoeken naar een tuinhuis. Ook is deze container vergelijkbaar met een zeecontainer.

Een 5×2 meter container is ideaal te gebruiken als materiaalcontainer. De container is zeer geschikt voor de opslag van verschillende soorten materiaal. Zo kan de 5×2 materiaalcontainer worden gebruikt voor de opslag van (tuin)gereedschap en onderdelen.

Een ander voordeel aan deze materiaalcontainer is dat de container demontabel is, hierdoor kan deze worden gebruikt voor tijdelijke opslag. Daarnaast kan de materiaalcontainer worden verplaatst met een kraan of heftruck. Dit is te danken aan de heftruckkokers en de hijsogen die zich op elke materiaalcontainer van Zelfbouwcontainer bevinden.

Materiaalcontainer worden veel gebruikt in de aannemers wereld en worden vaak gebruikt als tijdelijke opslag op een klus. Vaak wordt hier bouw materiaal in geplaatst met hogere waarde om diefstal te voorkomen. Een demontabele materiaalcontainer is hier ideaal voor aangezien deze ook kan worden uitgebreid met extra accessoires zoals de veiligheidsbalk.

Kenmerken:

• Volledig gegalvaniseerde behuizing

• Minder opslagruimte wanneer niet in gebruik

• Eenvoudige montage

• Volledig uitbreidbaar (modulair) vermogen

• Optionele ‘Snap-in’-plankstijlen en -armen

• Optionele externe poedercoating, indien de zelfbouwcontainer in kleur moet zijn

• Lage kosten

• Een zelfbouwcontainer wordt geleverd met een dubbele vergrendeling voor betere beveiliging, zonder dat dit extra kosten geeft

Bijkomende informatie

Deurtype

Kies eerst een kleur

Lengte buitenzijde

Garantie

1 beoordeling voor Demontabele Container Donkergroen 5 x 2 dubbele deur korte zijde

  1. 5 van 5

    Yonathan van der Steen

    Voor het sleutelen aan mijn motoren en scooters was ik op zoek naar extra ruimte naast mijn schuur. De kosten om een houten schuur te laten bouwen vond ik te hoog. Via een vriend met goede ervaringen kwam ik hier uit. Uit het grote assortiment heb ik een 5×2 gekozen. Ik heb veel ruimte om te sleutelen en de demontabele container ziet er verzorgd uit. Kortom goede ervaring, bedankt!


Een beoordeling toevoegen

Technische tekening

Via de link hieronder wordt een pdf document gedownload naar je eigen laptop, Ipad of Mobiel.

Download link:

5M CONTAINER DUBBELE DEUR KORTE ZIJDE