Demontabele container met ramen 4 x 2 meter

2,199.00 ex. BTW

  • Demontabel / Zelfbouw
  • Afmetingen buitenkant (LxBxH) : 3882 x 2142 x 2088 mm
  • Afmetingen binnenkant (LxBxH) : 3802 x 2062 x 1950 mm
  • Afmetingen deuren: (LxH): 1750 x 1900 mm
  • Beschikbaar in alle RAL kleuren
  • Ruimte tussen heftruckkokers: 850 mm
  • Volledig zelfdragende constructie inclusief vloer
SKU: N/B
Wissen

Beschrijving

Container met ramen

Sinds kort hebben we bij Zelfbouwcontainer een aantal speciale containers op de markt gebracht waaronder ook de container met ramen. Wij staan voor kwaliteit en tevredenheid. We hebben daarom goed gekeken naar de behoeftes en wensen van onze klanten. Daarom hebben we deze onderhoudsvrije container met ramen geproduceerd. Dit is een duurzame oplossing met als grootste voordeel dat het geproduceerd is van hoogwaardig materiaal en voor veel jaren weersomstandigheden kan weerstaan, zelfs na een aantal jaar is deze demontabele container met ramen nog steeds waardevol.

Modulaire vermogen

Een groot voordeel van de demontabele container met ramen is het modulaire vermogen, wat daarnaast erg robuust is. De demontabele container is makkelijk schoon te houden en daarnaast ook nog een volledig onderhoudsvrij. Verder kan de container ook worden uitgebreid met een demontabele container met of zonder raam. Is er na een tijd bijvoorbeeld extra ruimte nodig, dit is geen probleem de container met ramen kan gekoppeld of ontkoppeld worden. Dit zorgt voor veel flexibiliteit.

Accessoires

In overleg kunnen we veel voor u betekenen, ook maatwerk. Wilt u een afmeting buiten de standaard, een andere kleur of een andere vorm van uw container of van uw ramen, geen probleem we gaan het voor u regelen! Daarnaast kunnen we de container met ramen ook in alle kleuren leveren, dit is omdat wij de container met ramen kunnen spuiten in alle RAL kleuren. Ook leveren wij 1 jaar lang anti-roest garantie. Als laatste zijn alle accessoires mogelijk die voor normale demontabele containers beschikbaar zijn mogelijk, bijvoorbeeld de oprijplaat, extra inbraakbeveiliging of de stellingen. Bekijk hiervoor onze speciale accessoires pagina.

Neem vandaag nog contact op via:
Telefoon: 078 – 482 603
Mail: info@zelfbouwcontainer.be

Of kom gezellig langs om de mogelijkheden te bespreken met een bakje koffie!
Warmoeziersweg 20, 2661 EH Bergschenhoek

Waarom een container met ramen kopen bij Zelfbouwcontainer?

  • Wij bieden uitmuntende klantenservice
  • De container met ramen is volledig aan te passen
  • Het is een onderhoudsvrije oplossing

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Demontabele container met ramen 4 x 2 meter” te beoordelen