Demontabele Container Lichtgroen 4 x 2 enkele deur lange zijde

2,349.00 ex. BTW

 • Demontabel / Zelfbouw
 • Afmetingen buitenkant (LxBxH) : 3880 x 2140 x 2072 mm
 • Afmetingen binnenkant (LxBxH): 3726 x 1990 x 1948 mm
 • Afmetingen deur: (LxH): 1250 x 1849 mm
 • Ruimte tussen heftruckkokers: 850 mm
 • Volledig zelfdragende constructie inclusief vloer
SKU: FOCO-4x2-SDL-RAL6010

Beschrijving

Lichtgroene Demontabele Container 4 x 2 meter

Enkele deur lange zijde – Gekleurd in RAL 6010

De kleur container van Zelfbouwcontainer kan gebruikt worden als oplossing voor uw ruimte gebrek. Wanneer u een nieuw tuinhuis nodig heeft, een rookhok, archiefkast, tijdelijke opslag, fietsenstalling, wat extra ruimte wilt in uw tuin of op een bouwterrein een bouwkeet of extra opslag wilt hebben. De gekleurde container van Zelfbouwcontainer biedt altijd een goede oplossing!

De container gebruikt een speciale techniek voor het monteren en demonteren van de container. Op deze manier kunt u de container met een aantal mensen en handgereedschap monteren op de plek die u wilt. Geen gedoe met duur gereedschap of met een dure specialist. U krijgt bij de container een handleiding welke precies laat zien hoe de container in elkaar wordt gezet.

Bekijk hieronder de video om te zien hoe u de container kunt monteren!

Gegalvaniseerder container

De materiaalcontainer is na een galvanisatieproces gespoten waardoor deze beter bestemd is tegen corrosie. Het galvanisatie proces en de lak versterken elkaar waardoor de container beter bestemd is tegen roest dan een standaard gegalvaniseerde container. Hierdoor heeft u nog langer profijt van een goed onderhouden opslagruimte!
Met het vervoeren heeft de opslagunit nog een voordeel. De container kan volledig in een pakket worden vervoerd. Hierdoor kunt u deze met een aanhanger en BE rijbewijs al vervoeren. Geen grote vrachtwagens met kraan nodig. Dat scheelt een hoop risico en geld!

Voor binnen en buiten gebruik

De gekleurde materiaalcontainer is gemaakt voor binnen en buiten gebruik. Om te zorgen dat de container niet enorm gaat condenseren zijn er een aantal tochtgaten in de container aangebracht om zo de temperatuur constant met de buitentemperatuur te houden. Op deze manier is er geen groot verschil met temperaturen waardoor de container nauwelijks druppelvorming ontstaat in de container. Ideaal voor het vochtvrij opslaan van uw spullen!

Kenmerken:

 • Volledig gegalvaniseerde behuizing
 • Minder opslagruimte wanneer niet in gebruik
 • Eenvoudige montage
 • Volledig uit te breiden (modulair) vermogen
 • Optionele ‘Snap-in’-plankstijlen en -armen
 • Optionele externe poedercoating, indien de Zelfbouwcontainercontainer in kleur moet zijn
 • Lage kosten
 • Een Zelfbouwcontainercontainer wordt geleverd met een dubbele vergrendeling voor betere beveiliging, zonder dat dit extra kosten geeft

Bijkomende informatie

Deurtype

Kies eerst een kleur

Lengte buitenzijde

Garantie

1 beoordeling voor Demontabele Container Lichtgroen 4 x 2 enkele deur lange zijde

 1. 5 van 5

  Arjan Grimbergen

  Ik had voor mijn bedrijf extra opslagruimte nodig. Na een zoektocht kwam ik bij deze zeecontainer uit. De kleur groen paste bij de omgeving van mijn terrein en zag er zeer verzorgd uit in het echt. De expertise van het bedrijf kwam in de service echt naar voren. Samen de beste demontabele container uitgezocht. De container was op voorraad en stond de week erna al op de stoep. Goede ervaring en zeker een aanrader! Bedankt allemaal!


Een beoordeling toevoegen

Technische tekening

Via de link hieronder wordt een pdf document gedownload naar je eigen laptop, Ipad of Mobiel.

Download link:

4M CONTAINER ENKELE DEUR LANGE ZIJDE