FOCO® Demontabele barcontainer 8 x 2 meter 26ft, op aanvraag

Vanaf: 5,449.00

  • Demontabele zelfbouw bar container
  • Afmetingen buitenkant (LxBxH) : 7767 x 2142 x 2088 mm
  • Afmetingen binnenkant (LxBxH) : 7612 x 1992 x 1900 mm
  • Afmetingen deuren: (LxH): 1750 x 1850 mm
  • Beschikbaar in alle RAL kleuren
  • Luifel van de container is beveiligd met twee cilindersloten aan beide zijdes
  • Volledig zelfdragende constructie inclusief vloer
SKU: N/B
Wissen

Beschrijving

Deze uitvoering van onze barcontainer is ideaal om te gebruiken als buitenbar op bijvoorbeeld een terras. Want de buitenbar bestaat eigenlijk uit twee verschillende containers die met elkaar verbonden zijn. Zo wordt er ruimte gecreëerd om spullen voor de bar op te bergen en is er ruimte om bijvoorbeeld klanten op het terras te bedienen. Deze buitenbarcontainer is verkrijgbaar in drie verschillende uitvoeringen: een buitenbar met 1 luifel, een buitenstok met 2 luifels en een buitenstok met 3 luifels. Deze luifels kunnen naar wens gebruikt worden, bijvoorbeeld twee luifels naast elkaar aan de lange zijde of drie luifels aan één zijde van de container (zoals te zien is op de foto en video). De laatste methode is ideaal voor een druk terras, zodat aan de ene kant mensen bediend kunnen worden aan de bar en er aan de andere kant van de container ruimte is voor bijvoorbeeld vatenopslag.

Deze barcontainer voor buiten is zeer veelzijdig inzetbaar. Zo kan de buitenbarcontainer natuurlijk gebruikt worden in de gastronomie in een restaurant of café, maar kan de buitenbarcontainer ook ingezet worden bij een festival of evenement. Natuurlijk hoeft de container niet altijd professioneel gebruikt te worden, hij kan ook gewoon in de tuin staan ​​als er vrienden en/of familie komen borrelen.

De buitenbar container heeft veel voordelen. Allereerst kan de container eenvoudig worden gemonteerd en gedemonteerd zonder zwaar gereedschap. Doordat de container demonteerbaar is, is er ook de mogelijkheid om de panelen naar wens te positioneren, zodat u de luifels indien nodig vrij kunt positioneren. Ook kunnen de luifels worden afgesloten zodat onbevoegden ‘s nachts niet via de luifel de container kunnen betreden. Een ander groot voordeel is dat de buitenbarcontainer leverbaar is in alle RAL Classic kleuren en dit is ook bij de prijs inbegrepen, ook hebben wij de laagste prijs gegarandeerd in België met Zelfbouw Container. Hierdoor betaalt u nooit te veel voor deze buitenbarcontainer.

Interesse of nog niet zeker? Neem dan contact met ons op en we helpen u graag verder!

Bijkomende informatie

maatvoering combinatie

Aantal luifels

1 luifel, 2 luifel, 3 luifels

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “FOCO® Demontabele barcontainer 8 x 2 meter 26ft, op aanvraag” te beoordelen

Download hier de technische tekeningen

1 luifel

2 luifels

3 luifels