Demontabele 20 ft container 6 x 2 dubbele deur lange zijde

2,499.00 ex. BTW

 • Demontabel / Zelfbouw
 • Afmetingen buitenkant (LxBxH) : 5879,7 x 2239,5 x 2239,5 mm
 • Afmetingen binnenkant (LxBxH): 5726,0 x 2134,3 x 2099,5 mm
 • Afmetingen deur: (LxH): 1750 (813 + 937 mm) x 2099,5 mm
 • Ruimte tussen heftruckkokers: 850 mm
 • Te lossen doormiddel van kraan of heftruck
SKU: FOCO-6x2-DDL

Beschrijving

Demontabele 20ft container 6 x 2 meter

Dubbele deur lange zijde

Deze zwarte 6 x 2 container is de perfecte oplossing voor het tijdelijk of permanent opslaan van materialen, goederen, gereedschap of voor wanneer u gaat verhuizen. Dit is voor zowel particulieren en bedrijven. Maar natuurlijk kan deze container ook worden gebruikt voor andere activiteiten zoals opslag voor kantoorspullen, opslag voor workout gewichten of een plek voor de overdekte jacuzzi. Deze container is natuurlijk ook nog verkrijgbaar in andere kleuren, klik op de kleur die u wel wilt (ROOD, BLAUW, GEEL, BRUIN en GROEN).

De zwarte 6 x 2 container is licht genoeg om zelf te transporteren. Deze 6 x 2 20ft container bestaat uit verschillende componenten die in elkaar gezet moeten worden om de container te bouwen. Dit zorgt ervoor dat de container door kleine gangen en deuren kan worden verplaatst om naar de juiste locatie te brengen.  Door deze verschillende componenten is het ook mogelijk om de container te verplaatsen met pure mankracht, hierdoor is het gebruik van een heftruck of kraan niet vereist. Daarentegen is de container toch voorzien van heftruckkokers voor het eventueel verticaal of horizontaal verplaatsen van de container met een heftruck. Hiermee kan je namelijk tijd besparen als de container eenmaal in elkaar gezet niet heel licht meer is. Ook heeft de zwarte 6 x 2 container hijsogen om de container te verplaatsen naar de plekken waar een heftruck of mankracht niet bij kan komen. Natuurlijk wordt de zwarte 6 x 2 container ook geleverd met een dubbele vergrendeling voor extra veiligheid.

Montage 6 x 2 20ft container

De montage van deze zwarte 6 x 2 container duurt hooguit 20 à 30 minuten! Omdat deze container gemakkelijk te monteren is neemt deze container weinig ruimte in beslag wanneer erg geen gebruik van wordt gemaakt. Er is ook geen zwaar gereedschap nodig om de zwarte 6 x 2 container in elkaar te zetten, want de container wordt gemonteerd aan de hand van moeren en bouten. Er is alleen een set moersleutels en momentsleutels nodig, een kruiskop schroevendraaier of boor.

De vloer van de container bestaat uit spaanplaat dit is om de kosten zo laag mogelijk te houden. Spaanplaat wordt vaak gebruikt in de bouw om constructies te versterken dus u hoeft zich niet bang te maken over het breken van de vloer. Natuurlijk heeft ook deze container de laagste prijsgarantie en een anti roest garantie van 1 jaar. Kortom, deze zwarte 6 x 2 container is ideaal voor bedrijven in de bouw die zoeken naar een tijdelijke of permanente opslag plaats of voor particulieren die zoeken naar een tuinhuis. Ook is deze container vergelijkbaar met een zeecontainer.

Een 6×2 meter container is een uitstekend alternatief voor een 20ft zeecontainer, het grote voordeel van dit formaat container is dat er veel ruimte voor allerlei soorten opslag. Daarnaast is het voordeel over de 20ft container de manier van transport. Doordat de container demontabel is kan deze makkelijk worden verplaatst met bijvoorbeeld een shovel of heftruck.

Een reguliere 20ft container kan niet worden verplaatst met heftruck en moet in bijna alle gevallen worden opgetild met een kraan op een vrachtwagen voor vervoer. De demontabele 20ft container van Zelfbouwcontainer kan in pakket worden vervoerd. Wat zorgt voor lagere transportkosten omdat deze kan worden verplaatst op bijvoorbeeld een aanhanger.

Een volgend voordeel boven de 20ft container is dat deze minder condensvorming heeft dit is te danken aan een beter luchtcirculatie binnen de demontabele container. Reguliere 20ft zeecontainers moeten worden vervoerd op grote vrachtschepen en moeten waterdicht zijn, dit zorgt voor deze condensvorming.

Kenmerken:

 • Volledig gegalvaniseerde behuizing
 • Minder opslagruimte wanneer niet in gebruik
 • Eenvoudige montage
 • Volledig uitbreidbaar (modulair) vermogen
 • Optionele ‘Snap-in’-plankstijlen en -armen
 • Optionele externe poedercoating, indien de zelfbouwcontainer in kleur moet zijn
 • Lage kosten
 • Een zelfbouwcontainer wordt geleverd met een dubbele vergrendeling voor betere beveiliging, zonder dat dit extra kosten geeft

Bijkomende informatie

Deurtype

Kies eerst een kleur

Garantie

Zeecontainer maat

Lengte buitenzijde

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Demontabele 20 ft container 6 x 2 dubbele deur lange zijde” te beoordelen

Technische tekening

Via de link hieronder wordt een pdf document gedownload naar je eigen laptop, Ipad of Mobiel.

Download link:

6M 20FT CONTAINER DUBBELE DEUR LANGE ZIJDE