Demontabel rookhok 2 x 2 meter RAL 7015

1,599.00 ex. BTW

  • Afmetingen: 2027 x 2144 x 2038 mm (L x B x H)
  • Ideaal voor het creëren van een buiten rookruimte
  • Inclusief zitplaats en asbak
  • Gemakkelijk te verplaatsen
  • Volledig gegalvaniseerd
  • Beschikbaar in alle RAL kleuren
  • Volledig zelfdragende constructie inclusief vloer
Availability: 2 op voorraad SKU: FOCO-SMOKING-RAL5011

Beschrijving

Op zoek naar een demontabel rookhok zodat uw collega’s een plek hebben om buiten te kunnen roken? Dit demontabel rookhok is daar ultiem geschikt voor, de container beschikt namelijk over een afdak zodat uw collega’s droog zitten als het regent of sneeuwt. Daarnaast hoeft u zich ook geen zorgen te maken over peuken die om en rond de rookplek komen te liggen want de container is uitgerust met een asbak, waar de peuken als deze opgerookt zijn in gedeponeerd kunnen worden. Ook is de container uitgerust met een bank waar uw collega’s kunnen zitten terwijl zij aan het roken zijn.

Verder is de vloer van de container gemaakt van aluminium met een antislip vorm zodat in de winter als het glad is uw collega’s ook niet hoeven uit te glijden.

De container heeft naast dat het zich uitermate goed leent als rookhok ook nog anders voordelen. Zo kan de container geleverd worden in alle RAL classic kleuren, is de container volledig demontabel zodat deze op en afgebouwd kan worden naar wens en worden verplaatst. Verplaatsen van de container gaat ook heel gemakkelijk in zijn werk doordat de container is uitgerust met zowel heftruck kokkers als hijsogen, dit zorgt ervoor dat hij verplaatst kan worden met de hijskraan of met de heftruck.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Demontabel rookhok 2 x 2 meter RAL 7015” te beoordelen