Container tuinhuis 1,5 x 2,2 meter – RAL 9005

1,999.00 ex. BTW

  • Demontabel / Zelfbouw
  • Afmetingen buitenkant (LxBxH): 1500 x 2280 x 2075 mm
  • Afmetingen binnenkant(LxBxH): 1347 x 2120 x 1948 mm
  • Afmetingen deur(LxH): 1138 x 1882 mm
  • Beschikt over stellingen en een oprijplaat
  • Beschikbaar in alle RAL kleuren
  • Volledig zelfdragende constructie inclusief vloer
SKU: FOCO-TUIN-RAL9005

Beschrijving

Container tuinhuis 1,5 x 2,2 meter – RAL 9005

De container tuin gaat gemakkelijk in gebruik voor veel verschillende doeleinden. Zo is de tuincontainer perfect voor het opbergen van fietsen, tuingereedschap zomerstoelen. Daarnaast door het compacte formaat van de container tuinhuis 1 x 2 meter past de container vrijwel in iedere tuin of kantoorpand. Daarnaast kan de container tuinhuis worden gebruikt voor verschillende doeleinden, de container kan worden gebruikt voor de stallingen van motoren, als klusschuur voor de uw klusser of als opslag van tuingereedschap en materiaal.

De voordelen van de container tuinhuis

De container tuinhuis gaat gemakkelijk in gebruikt, dit is te danken aan de accessoires die standaard bij de container geleverd worden. Dit houdt in dat de container beschikt over een oprijplaat voor gemakkelijk toegang tot de container tuinhuis en een stellingpakket voor makkelijke opslag van verschillende soorten materiaal. Verder kan de container worden uitgebreid met een licht en stroompakket, dit zorgt ervoor dat de container ook te bereiken is tijdens de avond uren en als de deur van de container gesloten is.

De container is gemaakt van gepoedercoat gegalvaniseerd staal en is beschikbaar in alle RAL classic kleuren.

Waarom kiezen voor Zelfbouwcontainer?

Zelfbouwcontianer is de expert op het gebied van demontabele opslag. Met meerdere modellen in hoge voorraad, uitstekende klantenservice en laagste prijsgarantie van de Benelux zorgt Zelfbouwcontainer voor de juiste oplossingen voor uw opslagbehoefte. Mocht u interesse hebben? Neem dan snel contact op met één van onze specialisten voor meer informatie.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Container tuinhuis 1,5 x 2,2 meter – RAL 9005” te beoordelen

Download hier de technische tekening van dit model container op uw computer, Android of IOS apparaat.

1 x 2 container tuinhuis