Demontabele Container 2 x 2 enkele deur korte zijde

1,649.00 ex. BTW

 • Demontabel / Zelfbouw
 • Afmetingen buitenkant (LxBxH) : 2020 x 2140 x 2072 mm
 • Afmetingen binnenkant (LxBxH): 1985 x 1865 x 1948 mm
 • Afmetingen deuren: (LxH): 1250 x 1849 mm
 • Ruimte tussen heftruckkokers: 850 mm
 • Volledig zelfdragende constructie inclusief vloer
SKU: FOCO-2x2-SDS

Beschrijving

De materiaalcontainer van Zelfbouwcontainer geeft u de mogelijkheid om altijd uw spullen op te kunnen slaan. Voor tijdelijke opslag, semipermanente opslag of voor vergunningsvrije opslag, een vouwcontainer is voor alle opslagproblemen een geschikte oplossing. De container is makkelijk te demonteren en te monteren waardoor deze ook op moeilijk bereikbare plekken kan komen. Met een aantal handen is de vouwcontainer zo opgezet. Voor het monteren is slechts handgereedschap nodig.

Bekijk de video van de opbouw hier:

Gemakkelijk te vervoeren

Doordat de container in pakketvorm vervoerd wordt kan deze achterop een trailer en/of aanhanger waardoor u of uw personeel met een BE-rijbewijs de containers naar een volgende bestemming kunnen rijden. Geen gedoe met grote vrachtwagens en meerdere containers tegelijk vervoeren waardoor de transportkosten vele malen lager liggen. Sneller en goedkoper de containers op de juiste locatie!

Geen condens

Door een aantal tochtgaten in de opslagcontainer lucht deze goed door. Hierdoor is de temperatuur in de container altijd gelijk aan de buitentemperatuur. Dit betekend dat er geen temperatuurverschillen ontstaan waaruit condens vormt. De vouwcontainer kan daarom gebruikt worden voor elke opslag die u maar wenst. Van tuinmeubelen en gereedschap, tot uw inboedel, tot een archief. Alles is mogelijk met een container van Zelfbouwcontainer.be.

Liever huren?

Het is ook mogelijk om uw materiaalcontainer te huren. U betaald maandelijks een laag bedrag en wanneer u de container niet meer nodig heeft wordt deze opgehaald. Zo heeft u wel de voordelen van een container maar hoeft u deze niet zelf aan te schaffen. Mocht u na de huurperiode toch overtuigd zijn dan is het altijd mogelijk om de container over te kopen. Neemt u hiervoor contact met ons op en dan geven we u de beste huur en/of koopprijs! Meer weten over huren? Klik hier

Kenmerken:

 • Volledig gegalvaniseerde behuizing
 • Minder opslagruimte wanneer niet in gebruik
 • Eenvoudige montage
 • Volledig uit te breiden (modulair) vermogen
 • Optionele ‘Snap-in’-plankstijlen en -armen

Bijkomende informatie

Deurtype

Kies eerst een kleur

Lengte buitenzijde

Garantie

Zeecontainer maat

1 beoordeling voor Demontabele Container 2 x 2 enkele deur korte zijde

 1. 5 van 5

  Lars Duinhouwer

  Geweldige container voor het gebruik als opslag. Stevige container en makkelijk in elkaar te zetten. Verder zeer goede service. ER wordt aandachtig geluisterd en de beste opslagbox wordt in overleg gekozen. Daarna is de levering zeer snel met een vriendelijke bezorger die erg behulpzaam is. Bedankt!


Een beoordeling toevoegen

Technische tekening

Via de link hieronder wordt een pdf document gedownload naar je eigen laptop, Ipad of Mobiel.

Download link:

2M CONTAINER ENKELE DEUR KORTE ZIJDE