10 ft zeecontainer 2,87 x 2,21 x 2,24 m

10 ft zeecontainer 2,87 x 2,21 x 2,24 m

1,699.00 ex. BTW

In stock

1,699.00 ex. BTW

 • Demontabel / Zelfbouw
 • Extra hoog model
 • Afmetingen buitenkant (LxBxH) : 2952 x 2210 x 2240 mm
 • Afmetingen binnenkant (LxBxH): 2872 x 2210 x 2100 mm
 • Afmetingen deur: (LxH): 1250 x 2050 mm
 • Ruimte tussen heftruckkokers: 850 mm
 • Volledig zelfdragende constructie inclusief vloer
 • Volledig zelfdragende constructie inclusief vloer
SKU: N/B
Wissen
Geen zwaar gereedschap nodig
Laagste prijs garantie
Uit voorraad leverbaar

Beschrijving

10ft demontabele zeecontainer 2,87 x 2,21 x 2,24 m

De zelfbouw zeecontainer kent vele voordelen, één van deze voordelen is dat deze licht genoeg is om zelf te transporteren op bijvoorbeeld een aanhanger. Verder is voor de opbouw alleen klein gereedschap nodig en hoeft er geen gebruikt te worden gemaakt van een kraan, vorkheftruck of ander speciaal gereedschap. Ook kan de demontabele zeecontainer op de meeste plaatsen opgebouwd worden, dit omdat het demontabel is.

De demontabele zeecontainer wordt geleverd met vloer, wanden dak en deurbeslag. De wande zijn gemaakt van gegalvaniseerd plaatstaal en kan zowel in pakket als opgebouwd gestapeld worden.

De demontabele zeecontainer wordt veel gebruikt voor het creëren van extra opslagruimte voor veel verschillende soorten opslag. Als grote voordeel op de reguliere zeecontainer is de demontabele zeecontainer veel meer hanteerbaar, dit is te danken aan de heftruckkokkers en de hijsogen die zich op de demontabele zeecontainer bevinden. Waar een reguliere zeecontainer altijd met een kraan moet worden verplaatst kan de demontabele zeecontainer verplaatst worden met enkel een heftruck en een aanhanger. Dit komt omdat de demontabele zeecontainer vervoerd kan worden in pakket.

Kortom een perfecte oplossing  voor opslag van materialen etc., op tijdelijke of flexibele locaties. De containers zijn veilig, van stevige kwaliteit en in diverse kleuren en uitvoeringen leverbaar.

Kenmerken:

• Volledig gegalvaniseerde behuizing

• Minder opslagruimte wanneer niet in gebruik

• Eenvoudige montage

• Volledig uitbreidbaar (modulair) vermogen

• Optionele ‘Snap-in’-plankstijlen en -armen

• Optionele externe poedercoating, indien de zelfbouwcontainer in kleur moet zijn

• Lage kosten

• Een zelfbouwcontainer wordt geleverd met een dubbele vergrendeling voor betere beveiliging, zonder dat dit extra kosten geeft

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “10 ft zeecontainer 2,87 x 2,21 x 2,24 m” te beoordelen

Technische tekening

Via de link hieronder wordt een pdf document gedownload naar je eigen laptop, Ipad of Mobiel.

Download links:

Enkele deur korte zijde
Dubbele deur lange zijde
Dubbele deur korte zijde

Uitstekend
Gebaseerd op 5 recensies
Bob en Paula
Bob en Paula
2023-03-19
Topbedrijf
vincent schuurman
vincent schuurman
2023-01-05
A. Binneveld
A. Binneveld
2022-12-30
Rokki Dakar18
Rokki Dakar18
2022-09-24
Daan Schmidt
Daan Schmidt
2020-12-23
Zeer mooie showroom en goed geholpen door de medewerkers
Wat kan ik kopen bij Zelfbouwcontainer?

De grootste specialisatie van Zelfbouwcontainer is de demontabele container. Deze demontabele container wordt geleverd in een bouwpakket en kan naar wens worden gemonteerd of gedemonteerd. De demontabele container kan worden gebruikt voor verschillende soorten opslag. Bijvoorbeeld materiaal opslag, archief opslag, banden opslag, tuin opslag en nog veel meer. De demontabele container zijn beschikbaar in verschillende formaten van 2×2 meter tot en met 6×2 meter en kunnen worden gekleurd in veel RAL kleuren. Daarnaast biedt Zelfbouwcontainer de laagste prijs garantie van België. Bekijk ons assortiment of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Wat zijn de voordelen van Zelfbouwcontainer?

Zelfbouwcontainer kan doordat zij al meer dan 12 jaar ervaring heeft op het gebied van opslag u voorzien van de beste oplossing voor uw opslagprobleem. Zelfbouwcontainer verkoopt demontabele containers van twee verschillende merken, het merk FOCO® en het premium merk. Deze containers zijn beide verschillend en hebben elk hun eigen sterke eigenschappen. Zo staat het premium merk voor kwaliteit en duurzaamheid en heeft deze container een anti roest garantie van maar liefst 10 jaar. Het merk FOCO® is onze prijsvechter in de markt en heeft hierdoor de laagste prijs garantie van België. De verschillen tussen de containers kunt u hier op uw gemak terug lezen.

Daarnaast kent Zelfbouwcontainer nog veel meer voordelen:

 • Grote voorraad aan standaard modellen
 • Montage zonder hulp van zwaar gereedschap of zelfs zonder
 • Snelle levering door heel Europa
 • Transport in eigen beheer
 • Montage door één van onze opbouwteams mogelijk
 • Volledig modulaire containers, naar wens uit te breiden

Kortom, genoeg redenen om te kiezen voor Zelfbouwcontainer, bekijk de producten op onze website of neem contact met ons op.

Kan ik een demontabele container zelf in elkaar zetten?

Een demontabele container van Zelfbouwcontainer kan heel makkelijk zelf in elkaar worden gezet, daarnaast krijgt u van ons een duidelijke handleiding waarin alles duidelijk wordt. Als u deze samengevatte stappen volgt komt het helemaal goed

 1. De panelen van de demontabele container losmaken van het pakket
 2. De vloer op de juist plaatst leggen
 3. De zijpanelen aan de vloer vastmaken van de demontabele container met de schroeven en bouten
 4. De zijpanelen aan elkaar schroeven
 5. Het dak plaatsen en monteren op de zijpanelen van de demontabele container
 6. De deur in de demontabele container monteren

Hier heeft u een aantal verschillende soorten klein gereedschap nodig, dit soort gereedschap is te vinden in iedere gereedschapskist. Dit is het gereedschap:

 • Schroevendraaier of boormachine (kruiskop)
 • 13 mm moersleutel
 • 19 mm moersleutel
 • Momentsleutel (opzetstukken van 13 mm en 19 mm)

Wilt u meer informatie over het opzetten van de demontabele container, wilt u een technische tekening of fundatieplan van ontvangen of wilt u gewoon meer informatie over de demontabele container. Neem dan contact met ons op.

De transportkosten staan niet op de website, wat kost de levering?

Naast dat jij geheel gratis het product op kan halen bij één van onze afhaallocaties is het ook mogelijk om de het product te laten bezorgen. Dit doen wij doormiddel van ons eigen transport. Wij rijden over het algemeen met pick-ups met een aanhanger of met een vrachtwagen. Wij rekenen hiervoor transportkosten, omdat deze kosten afhankelijk zijn van waar de container geleverd dient te worden en hoeveel containers er bezorgd moeten worden berekenen wij dit achteraf.  U kunt contact met ons opnemen om deze kosten na te vragen of een bestelling plaatsen en dan worden de transportkosten op de factuur gezet.

Is er een vergunning nodig om de container te plaatsen?

Dit is heel erg afhankelijk van de plaats waar de container komt te staan. Per gemeente zijn er verschillende eisen wat betreft het plaatsten van een unit. Het is daarom belangrijk dat u zelf met de gemeente contact op neemt over de regels en het eventueel aanvragen van een vergunning. Heeft u bepaalde informatie nodig voor de aanvraag/gemeente ? Neem dan gerust contact op met 1 van onze collega’s.

Kunnen jullie de containers voor ons opbouwen?

Als service bieden wij montage tegen een meerprijs. Dit is een service die wij als extra aanbieden bij onze premium modellen.

Wat gebeurt er nadat ik een bestelling heb geplaatst?

Allereerst willen wij jou dan hartelijk bedanken voor de bestelling. Nadat de bestelling bij ons binnen is gekomen wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen voor de levering, wij gaan dan samen met jou het juiste moment bepalen om de container te leveren. Moet het niet geleverd worden en kom je het ophalen dat is ook geen probleem, wij zullen jou dan vragen wanneer je het product op kunt halen en waar.