Zelfbouwcontainer over ons

Zelfbouwcontainer is ontstaan uit de overtuiging dat iedereen toegang zou moeten hebben tot betaalbare, handige en flexibele opslagmogelijkheden, ongeacht de situatie. Of u nu extra ruimte nodig heeft voor uw huis, bedrijf of bouwproject, wij staan voor u klaar.

Wat maakt Zelfbouwcontainer uniek? Onze containers zijn ontworpen met eenvoud en gebruiksgemak in gedachten. U hoeft geen ervaren klusser te zijn om een Zelfbouwcontainer in elkaar te zetten. Onze instructies zijn duidelijk en gebruiksvriendelijk, en onze klantenservice staat altijd klaar om u te helpen bij eventuele vragen. We hebben containers in verschillende formaten en configuraties, zodat u de perfecte oplossing kunt vinden voor uw opslagbehoeften.


Het verhaal van Zelfbouwcontainer!

Ons team bestaat uit jonge dynamische en enthousiaste mensen. Onze ervaring daarentegen is niet jong. Reeds decennia lang zijn wij actief op het gebied van opslag dat is ontstaan vanuit een familiebedrijf.

Bij Zelfbouwcontainer streven we naar duurzaamheid. Onze containers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen alle weersomstandigheden, zodat uw bezittingen veilig zijn opgeslagen. Bovendien zorgen we ervoor dat onze productieprocessen zo milieuvriendelijk mogelijk zijn.

Of u nu een veilige plek voor uw bedrijfsinventaris of een oplossing voor een specifiek project zoekt, Zelfbouwcontainer is er om u te helpen. We zijn trots op onze betrouwbaarheid, kwaliteit en klantgerichtheid. Ontdek vandaag nog hoe een Zelfbouwcontainer uw opslagbehoeften kan vervullen, en neem gerust contact met ons op voor meer informatie. We kijken ernaar uit om u van dienst te zijn!

Deze jarenlange ervaring biedt veel voordelen voor onze klanten en uiteraard toekomstige klanten. Hierdoor heeft u de volgende voordelen bij Zelfbouwcontainer:

  • Door beschikbare ruimte, altijd grote voorraad containers op voorraad
  • Transport volledig in eigenhand, kortom, snelle levertijden
  • Door grootschaligheid regelmatig interessante aanbiedingen
  • En, niet geheel onbelangrijk, “de laagste prijsgarantie” van de Benelux

En niet te vergeten, onze klantenservice. Klanttevredenheid hebben wij zeer hoog in het vaandel staan en wij zijn blij dat dit door onze klanten wordt beaamt!


Wij staan voor je klaar

Onze klantenservice geeft antwoorden op vragen, geeft advies en helpt bij technische vragen om de beste opslag voor u te vinden!

Onze klanten

Ons klantenbestand groeit significant, bij zowel particuliere klanten als zakelijke relaties. Voor ons het bewijs dat we iets goed doen!

Voorbeeld Containers

over-ons4

OnsBedrijf

Adres: Warmoeziersweg 20, 2661 EH Bergschenhoek

Telefoon: 085 - 0685 590

Email: info@zelfbouwcontainer.be


OpeningsTijden

Maandag t/m Vrijdag 08.00 - 18.00

Zaterdag- 09.00 - 13.00

Zondag- Gesloten