Landingspagina opslagcontainer (mobiel)

Demontabele opslagcontainers

Hieronder een voorbeeld van de verschillende modellen opslagcontainers. Kijk in onze webshop voor alle modellen.

Een demontabele opslagcontainer kan worden gebuikt om veel verschillende spullen op te slaan. Zo kan een opslagcontainer worden gebruikt voor inboedelopslag. Daarnaast kan de container worden gebruikt om gereedschap en/of apparatuur op te slaan. Ook kan de opslagcontainer worden gebruikt als tijdelijke opslag tijdens bijvoorbeeld een verhuizing. Verder kan de demontabele container worden gebruikt als archiefopslag, bandenopslag, archiefopslag en nog veel meer.

Een opslagcontainer heeft verschillende afmetingen en uitvoeringen. Zo zijn er containers in de afmetingen 2 x 2 meter tot en met 6 x 2 meter. Ook heeft elke afmeting verschillende deurtypes. Zo kan de container worden geleverd met een enkele of dubbele deur aan de korte zijde of kan de container worden geleverd met een enkele of dubbele deur aan de lange zijde. Ook hebben de containers verschillende accessoires zoals stellingen, een oprijplaat en extra inbraakbeveiliging.

Daarnaast kunnen alle opslagcontainer worden gespoten in alle RAL kleuren, bijvoorbeeld in uw eigen bedrijfskleuren. Demontabele opslagcontainer zijn er in alle afmetingen, deurtypes en uitvoeringen, hieronder een klein voorproefje. Kijk in onze webshop voor alle modellen.

Deze demontabele opslagcontainers zijn relatief licht in gewicht en daardoor makkelijk te hanteren zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit. Tevens zijn de demontabele opslag containers snel op te bouwen, maar wanneer de situatie daarom vraagt kunnen ze ook weer gedemonteerd worden. De opslagcontainers zijn daarom geschikt voor zowel permanent als tijdelijk gebruik.

Zo kan een opslagcontainer worden gebruikt voor opslag tijdens verhuizingen en/of als schuur aan huis. Daarnaast wordt de container ook vaak gebruikt voor opslag op de werkvloer van bouwbedrijven en bedrijven die werken met een 24 uursservice. Tevens is de Zelfbouw opslagcontainer interessant voor self-storage bedrijven als storage unit.

In welke situatie is een demontabele opslagcontainer nog meer geschikt?

Als u tijdelijk of permanent uw goederen wil opslaan op privéterrein en bedrijfsterrein. Maar de opslagcontainers zijn multifunctioneel inzetbaar. Zo gebruiken onze klanten de demontabele opslagcontainer van Zelfbouwcontainer.nl als schuur, fietsenstalling, carport, opslag voor tuingereedschappen, nachtverblijf voor bijvoorbeeld waakhonden en zo zijn er nog tal van mogelijkheden op te noemen.

Een Zelfbouwcontainer voorziet je in no-time van extra opbergruimte. Deze extra ruimte geeft een hoop extra ruimte voor jezelf of je bedrijf. Het grote voordeel van de Zelfbouwcontainer is dat de container volledig demontabel is. Dit betekent dat het als pakket gemakkelijk te transporteren is en op minder makkelijk bereikbare plekken kan worden neergezet!

”Een Zelfbouwcontainer is een flexibele oplossing voor iedereen die extra opslag nodig heeft of op zoek is naar flexibele opslagmogelijkheden. Een Zelfbouwcontainer is demontabel en beschikbaar in verschillende afmetingen.”

Plaats vandaag nog een bestelling of vraag een offerte aan! Meer weten over de voordelen en de mogelijkheden? Neem gerust contact op! Bel naar 078 – 482 603 of vul het contactformulier in.

De voordelen van Zelfbouwcontainer

Geen zwaar gereedschap nodig

Laagste prijs garantie van Nederland

Top klantenservice & snelle levertijden


Interesse gekregen in een opslagcontainer?

Kijk eens in onze webshop, neem telefonisch contact met ons op via 078 – 482 603 of stuur een mail naar info@zelfbouwcontainer.be . Of vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

    Meer informatie nodig?