Landingspagina Materiaalcontainer (mobiel)

Demontabele Materiaalcontainer

Hieronder een aantal voorbeelden van een demontabele materiaalcontainer, kijk verder in onze webshop voor alle mogelijkheden.

Bij ZelfbouwContainer.nl kunt u materiaalcontainers kopen en huren. Uiteraard kunnen wij ook het transport voor u verzorgen. Het voordeel van een materiaalcontainer is dat deze flexibel inzetbare en zeer functionele snelbouw containers te verkrijgen zijn in verschillende uitvoeringen en afmetingen. De meeste van onze materiaalcontainers zijn direct uit voorraad leverbaar.

Een materiaalcontainer huren of kopen is een logische keuze als u snel extra ruimte nodig heeft. U wilt u geen zorgen hoeven maken over uw goederen als u deze tijdelijk of langdurig gaat opslaan. Daarom kiest u bij het huren of kopen van een materiaalcontainer voor een gespecialiseerd bedrijf. ZelfbouwContainer.be heeft, zoals de naam al verklapt, verschillende zelfbouwcontainers te huur en te koop.

Bij aanschaf van een demontabele materiaalcontainer kunt u kiezen waar u de deur geplaatst wilt hebben; aan de lange zijde of aan de korte zijde. Ook is het mogelijk, voor een kleine meerprijs, te kiezen voor de dubbele deuren optie. Zo kunnen ook grotere materialen makkelijk opgeslagen worden. Weet u het zelf niet zo goed? Wij, de grootste snelbouwcontainerleverancier van Nederland, helpen u graag. Bekijk hier ons volledige aanbod of neem direct telefonisch contact met ons op!

Elk type materiaalcontainer kopen of huren

Bij ZelfbouwContainer.nl kunt u elk gewenst type materiaalcontainer kopen of huren. Wij hebben onze demontabele materiaalcontainers op voorraad en kunnen deze snel aan u leveren. Door heel Europa leveren wij onze containers met eigen service of dit nu in grote Nederlandse steden Rotterdam, Amsterdam, Zwolle of Groningen is of in een kleinere Spaanse plaats als Calella de Palafrugell, wij komen overal! Door onze omvang kunnen wij scherpe tarieven offreren. Neem contact met ons op en stel uw vraag, wij helpen u graag!

Voordelen van een demontabele materiaalcontainer

Op uw bouwterrein of bedrijfsterrein gebeurt er altijd wel iets. Uw materiaalcontainer moet uw opgeslagen materialen beschermen tegen externe factoren. De demontabele materiaalcontainer moet daarom bestand zijn tegen extreme weersomstandigheden en moet ook tegen een stootje kunnen.

Beschikbare (standaard) uitvoeringen

Bij ZelfbouwContainer.nl zijn materiaalcontainers leverbaar in de volgende standaardmaten:

2 x 2 meter demontabele snelbouw materiaalcontainer
3 x 2 meter demontabele snelbouw materiaalcontainer
4 x 2 meter demontabele snelbouw materiaalcontainer
5 x 2 meter demontabele snelbouw materiaalcontainer
6 x 2 meter demontabele snelbouw materiaalcontainer

Behoefte aan maatwerk? ZelfbouwContainer biedt u de unieke mogelijkheid uw materiaalcontainer op maat te laten ontwerpen. Klik hier voor de mogelijkheden.

”Een Zelfbouwcontainer is een flexibele oplossing voor iedereen die extra opslag nodig heeft of op zoek is naar flexibele opslagmogelijkheden. Een Zelfbouwcontainer is demontabel en beschikbaar in verschillende afmetingen.”

Plaats vandaag nog een bestelling of vraag een offerte aan! Meer weten over de voordelen en de mogelijkheden? Neem gerust contact op! Bel naar 078 – 482 603 of vul het contactformulier in.

De voordelen van Zelfbouwcontainer

Geen zwaar gereedschap nodig

Laagste prijs garantie van Nederland

Top klantenservice & snelle levertijden


Interesse gekregen in een materiaalcontainer?

Kijk eens in onze webshop, neem telefonisch contact met ons op via 078 – 482 603 of stuur een mail naar info@zelfbouwcontainer.be . Of vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

    Meer informatie nodig?