Kantoorruimte nodig?

Kantoorruimte nodig?

Kantoorruimte

Flexibiliteit is het hedendaagse toverwoord!

De vraag naar flexibele kantoorruimte groeit sterk en is een blijvende trend. De afgelopen tien jaar is de wereldwijde markt voor flexibele kantoorruimte met gemiddeld 13% per jaar toegenomen. Deze ontwikkeling zien we ook in Nederland, met name in de grote steden. Dit blijkt uit internationaal onderzoek van vastgoedadviseur CBRE.

Bovenstaande is van toepassing op kantoorruimte in kantoorpanden e.d. Maar voor flexibele containers die fungeren als kantoorruimte is het niet anders. Door blijvende groei in de economie en het daarvoor jarenlang uitstellen van onderhoud aan gebouwen, machines etc., zijn er steeds meer situaties dat men kantoor units nodig heeft op specifieke, vaak tijdelijke, locaties.

Uiteraard moeten deze units dezelfde voordelen en mogelijkheden bieden als traditionele kantoorruimten. En die mogelijkheden zijn er tegenwoordig ruimschoots.

De zelfbouw “kantoor units” uit ons assortiment zijn voorzien van ramen en deur(en). Hebben isolatie en ogen qua uitstraling gewoon netjes professioneel. Maar het allergrootste voordeel is toch wel het gegeven dat ze binnen een paar uur op iedere gewenste locatie geplaatst zijn!