Landingspagina inboedel opslag kopen (mobiel)

Inboedelopslag container

Hieronder een aantal opties van de verschillende uitvoeringen. Kijk in onze webshop voor alle modellen.

Iedereen heeft het wel eens meegemaakt, je hebt een verhuizing of verbouwing en je vraagt je af waar je al je spullen moet laten. Zelfbouwcontainer heeft hiervoor de oplossing namelijk de demontabele container. Deze container is ideaal voor het (tijdelijk) opslaan van spullen zoals inboedel. Dit komt omdat de demontabele container in verschillende afmetingen beschikbaar is en omdat de container uitgebreid kan worden met verschillende accessoires zoals stellingen.

Een demontabele containerwoning is er in veel verschillende vormen en maten. Zo is een zelfbouw demontabele container beschikbaar in alle RAL kleuren en kan je kiezen uit een enkele of dubbele deur aan de lange zijde of een enkele of dubbele deur aan de korte zijde. Kortom, een container voor iedere inboedel opslag situatie.

Toepassingen

De demontabele opslagcontainer kan afhankelijk van de afmeting van de container zeer snel worden opgebouwd. Hier heb je alleen een set moersleutels (13 mm en 19 mm), momentsleutels en een kruiskop schroevendraaier of boormachine voor nodig. De gegalvaniseerde panelen zijn van licht materiaal waardoor deze eenvoudig kunnen worden verplaatst en worden gemonteerd aan elkaar en aan de vloer. Daarnaast is het makkelijk om de container weer te demonteren en te verplaatsen met een heftruck.

Huren van een demontabele container

Ben je niet geïnteresseerd in het aanschaffen van een demontabele container, maar ben je wel geïnteresseerd in het huren van een demontabele container op jouw eigen locatie. Dan kan je ook bij ons terecht. Klik hier voor meer informatie voor het huren van een demontabele container.

Waarom Zelfbouwcontainer.be?

Wanneer je een inboedel opslagcontainer huurt of koopt, krijg je een aantal voordelen. Deze voordelen hebben wij op een rij gezet:

  • De laagste prijs garantie van België
  • Eenvoudige montage zonder gebruik van zwaar gereedschap
  • Je kan onze klantenservice altijd bereiken met vragen en opmerkingen
  • Uit voorraad leverbaar door heel België
  • Verplaatsbaar met heftruck en hijskraan

Plaats vandaag nog een bestelling of vraag een offerte aan! Meer weten over de voordelen en de mogelijkheden? Neem gerust contact op! Bel naar 078 – 482 603 of vul het contactformulier in.

De voordelen van Zelfbouwcontainer

Geen zwaar gereedschap nodig

Laagste prijs garantie van Nederland

Top klantenservice & snelle levertijden


Interesse gekregen in een inboedel opslagcontainer?

Kijk eens in onze webshop, neem telefonisch contact met ons op via 078 – 482 603 of stuur een mail naar info@zelfbouwcontainer.be . Of vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

    Meer informatie nodig?