Landingspagina Goedkope container

Goedkope containers

Zelfbouwcontainer verkoopt al demontabele containers tegen de laagste prijs garantie van Nederland. Het assortiment van Zelfbouwcontainer bestaat vooral uit nieuwe containers, maar vaak hebben wij ook containers die zijn gebruikt in de verhuur of met gebruikssporen tegen een voordeliger tarief. Ideaal voor als u op zoek bent naar de beste deal!

Als u een nieuwe demontabele container koopt dan wilt u natuurlijk dat deze tip-top in orde is, maar tijdens het opbouwen van een container of het gebruik ervan gaat er wel eens iets mis. Zo kan het plaatstaal beschadigd raken met krassen of kan de vloer een keer beschadigen door vocht vanuit buiten. Dit gebeurt bij Zelfbouwcontainer natuurlijk ook, daarom verkopen wij deze container tegen een voordeliger tarief. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Zelfbouwcontainer heeft nagenoeg altijd naast het reguliere assortiment een assortiment goedkopere containers

Beschikbare (standaard) uitvoeringen

Bij ZelfbouwContainer.nl zijn materiaalcontainers leverbaar in de volgende standaardmaten:

2 x 2 meter demontabele snelbouw materiaalcontainer
3 x 2 meter demontabele snelbouw materiaalcontainer
4 x 2 meter demontabele snelbouw materiaalcontainer
5 x 2 meter demontabele snelbouw materiaalcontainer
6 x 2 meter demontabele snelbouw materiaalcontainer

Behoefte aan maatwerk? ZelfbouwContainer biedt u de unieke mogelijkheid uw materiaalcontainer op maat te laten ontwerpen. Klik hier voor de mogelijkheden.

”Een Zelfbouwcontainer is een flexibele oplossing voor iedereen die extra opslag nodig heeft of op zoek is naar flexibele opslagmogelijkheden. Een Zelfbouwcontainer is demontabel en beschikbaar in verschillende afmetingen.”

Plaats vandaag nog een bestelling of vraag een offerte aan! Meer weten over de voordelen en de mogelijkheden? Neem gerust contact op! Bel naar 078 – 482 603 of vul het contactformulier in.

De voordelen van Zelfbouwcontainer

Geen zwaar gereedschap nodig

Laagste prijs garantie van Nederland

Top klantenservice & snelle levertijden


Benieuwd naar onze aanbiedingen?

Kijk eens in onze webshop, neem telefonisch contact met ons op via 078 – 482 603 of stuur een mail naar info@zelfbouwcontainer.be . Of vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

    Meer informatie nodig?