FAQs

Veelgestelde Vragen

Hier treft u een verzameling van vragen die wellicht bij u spelen met betrekking tot demontabele containers. Regelmatig zullen wij nieuw binnenkomende vragen aan deze veelgestelde vragen pagina toevoegen. Desondanks kan het voor komen dat uw vraag hier niet tussen zit, schroom dan niet om contact met ons op te nemen via ons telefoonnummer of via "Contact".


In principe heeft u, afhankelijk van uw type container, alleen een aantal stuks handgereedschap nodig. De benodigde spullen zijn: Een ratel of steeksleutel 13 en 19, een schroevendraaier en eventueel een aantal handschoenen.
Het is mogelijk om de containers te bekijken op onze locaties in Nederland en België. Rucphensebaan 39, 4706 PH Roosendaal, Nederland (Op afspraak)
Warmoeziersweg 20 2661EH Bergschenhoek, Nederland (elke werkdag tussen 09:00 en 17:00 en zaterdag 09:00 - 12:00)

Al onze containers zo dermate ontwikkeld dat ze op de hoekpunten steunen. Met voorgesneden houten vulplaatjes kunnen de containers waterpas gezet worden. Veelal is een harde ondergrond meer dan voldoende.

Indien de ondergrond erg zacht is, en met name bij gestapelde containers, is het verstandig om funderingsplaatjes te gebruiken.

Dit is het grote voordeel van deze containers, ze kunnen door iedereen zonder gebruik van zwaar gereedschap in elkaar worden gezet. Het monteren neemt niet al teveel tijd in beslag, uitgaande van een tweetal personen en handigheid.
Ja wij hebben voortdurend een grote voorraad in de diverse maatvoeringen liggen bij een van onze locaties. We hebben twee showroom locaties.
  1. Warmoeziersweg 20, 2661 EH Bergschenhoek (hoofdvestiging)
  2. Stationsplein 7, 2801 AK Gouda
Bel gerust naar +32(0)78-482603 voor een afspraak.
Wanneer u niet tevreden bent over uw container en deze wilt retourneren kunt u contact opnemen met ons over het retourneren van de producten. Bel +32(0)78-482603 of vul het contactformulier in.
De container wordt geleverd door een auto met een BE aanhanger. Van tevoren wordt gevraagd of u een heftruck aanwezig is. Zonder heftruck kunnen we de container per paneel van de aanhanger afhalen. Dit wordt vaak gedaan en is dan ook een goede optie mocht u geen heftruck bij de hand hebben.
Dit is afhankelijk van het type container. Op onze standaard merken krijgt u een jaar anti roest garantie. Op de premium merken is dit 10 jaar.
Dit is mogelijk afhankelijk van het type container. Standaard opslagcontainers en chemische containers kunnen zowel met een hijskraan als met een heftruck worden opgetild.
U kunt de container ook afhalen bij een van onze showrooms: Iabc 5325, 4814 RB Breda (op afspraak) Warmoeziersweg 20 2661EH Bergschenhoek, Nederland (elke werkdag tussen 09:00 en 17:00)