Demontabele banden opslag

Demontabele banden opslag

Heeft u een bandenopslag nodig dan ben u bij Zelfbouwcontainer op het juiste adres. Onze demontabele container zijn geschikt voor de opslag van verschillende goederen waaronder ook banden. Doordat onze containers demontabel zijn kunt u ze op elke locatie gemakkelijk opbouwen. Ook kunnen wij de container in verschillende maten leveren. De verschillende afmetingen zijn: 1x2m, 2x2m, 3x2m, 4x2m, 5×2, en 6×2. Zo kunnen wij voor iedere klant een geschikte bandenopslag realiseren. Voor meer informatie over de verschillende afmetingen verwijzen wij u graag naar de alle afmetingen pagina.

Wat ook mogelijk is dat u de containers koppelt. Zo kunt u zelfs een bandenopslag van 5x6m creëren. Wij hebben de gecombineerde modellen in verschillende afmetingen. U kunt een gecombineerde realiseren doordat onze container met een koppelstuk aan elkaar bevestigd kunnen worden. Klik hier voor meer informatie over de combinatie bandenopslag containers.
De standaard hoogte van de container is 200cm, maar het is ook mogelijk om een verhoogd model te bestellen. De hoogte van het verhoogde model is 240cm hierdoor kunt nog meer banden of andere goederen kwijt in uw bandenopslag.

Heeft u zelf geen stellingen die u kunt plaatsen in uw bandenopslag is dat geen probleem. Bij ons kunt u stellingpakketten van 1,2 of 3 meter
bestellen. Hierdoor benut u ook de hoogte van de container en kunt u optimaal uw bandenopslag gebruiken. Deze stellingen zijn gemakkelijk te bevestigen en heeft u geen zwaar gereedschap voor nodig. Ook hebben wij nog andere accessoires zoals een oprijplaat, verlichting etc.
waardoor u de bandenopslag optimaal kunt gebruiken.

Bij Zelfbouwcontainer hebben wij twee verschillende merken van onze bandenopslag. We hebben ons eigen merk
en het premium merk.
Bij ons eigen merk bieden wij u de laagste prijsgarantie! van de Benelux. Bij ons premium merk krijgt u 10 jaar anti-roest garantie! Bij beiden merken bent u verzekerd van een kwalitatieve banhttps://www.zelfbouwcontainer.be/cat/demontabele-containers/denopslag die gemaakt is gegalvaniseerd staal. Bij ons eigen merk heeft de bandenopslag een staaldikte van maar liefst 0,7mm en bij ons premium merk is dat 0,8mm. Van beide merken is de bandenopslag demontabel en daardoor binnen een half uur op te bouwen.

Het vervoeren van de bandenopslag is gemakkelijk en snel, dit komt omdat de containers in een pakket geleverd worden. Alle panelen liggen op elkaar gestapeld en kunt u gemakkelijk verplaatsen met een heftruck. Dit komt omdat in de bandenopslag ook heftruck kokers zitten. U kunt de bandenopslag met de aanhangwagen vervoeren. Tijdens de levering kunt u met een aantal mensen de container lossen. Dit kan omdat u de bandenopslag paneel voor paneel uit het pakket kan halen. Hierdoor heeft u geen zwaar gereedschap om de banden opslag te lossen. Het opbouwen van de bandenopslag is gemakkelijk en kan binnen een half uur. Dit komt omdat de panelen gemakkelijk zonder gebruik van zwaar gereedschap bevestigd kunnen worden op de vloer. Ook hebben wij verschillende
video’s
waar u gemakkelijk kunt zien hoe u de bandenopslag kunt opbouwen. Wilt u meer informatie over de twee verschillende merken hebben wij voor u een keuzehulp.

Plaats vandaag nog een bestelling of vraag een offerte aan! Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie? Neem gerust contact op! Bel naar 078 – 482 603 , stuur een mail naar info@zelfbouwcontainer.be of vul het contactformulier in.