Waarom een motorstalling kopen van Zelfbouwcontainer?

opslagruimte • Flexibel te plaatsen en verplaatsen • Hoogwaardige materialen • Duurzaam en veilig ontwerp • Verschillende formaten en kleuren beschikbaar • Uitbreidingsmogelijkheden • Keuze voor deurplaatsing • Standaard beveiligingssysteem • Extra beveiligingsopties beschikbaar • Showroom met deskundig advies • Mogelijkheid om producten te bekijken.

Veilig uw motor stallen?

Bij Zelfbouwcontainer begrijpen we dat het veilig opbergen van jouw motor van groot belang is. Daarom bieden wij een breed assortiment aan motorstallingen van hoogwaardige kwaliteit. Onze motorstallingen zijn ontworpen met oog op duurzaamheid en veiligheid, zodat jij met een gerust hart je motor kunt stallen. Of je nu één motor hebt of meerdere motoren wilt stallen, wij hebben de juiste oplossing voor jou.

Een demontabele motor stalling voor in de tuin

Een van de voordelen van onze motor stallingen is de eenvoudige montage en demontage. Hierdoor ben je flexibel in het plaatsen en verplaatsen van je opslagruimte. Je kunt onze demontabele opslagboxen gemakkelijk in je eigen tuin plaatsen, zodat je jouw motoren altijd bij de hand hebt. Bovendien bieden wij geschikte oprijplaten aan, waardoor het eenvoudig is om je motoren dagelijks naar binnen te rijden. Voor extra gemak is het zelfs mogelijk om een lamp in de motorstalling te plaatsen, zodat je ook in de avond je motoren veilig kunt stallen.

Motor stalling personaliseren

Bij Zelfbouwcontainer geloven we in vrijheid en maatwerk. Daarom kun je de motorstalling geheel naar eigen smaak ontwerpen. Wij bieden verschillende containerformaten, kleuren en accessoires aan, zodat je de container kunt samenstellen die perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften. Je hebt onder andere de keuze uit diverse RAL kleuren en de mogelijkheid om de deuren op de lange of korte zijde te plaatsen. Daarnaast is het ook mogelijk om de motor stalling uit te breiden door middel van een koppelstuk tussen de containers.

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Onze containers worden standaard geleverd met een dubbel pen slot voor extra beveiliging. Maar als je nog meer beveiliging wilt, bieden wij ook extra beveiligingssystemen aan. Op deze manier kun jij er zeker van zijn dat jouw motoren veilig en goed opgeborgen staan.

Showroom Roosendaal

Wil je onze motorstallingen graag van dichtbij bekijken en persoonlijk advies ontvangen? Breng dan een bezoek aan onze showroom in Roosendaal, Rucphensebaan 39. Heel staat een deel van ons assortiment opgebouwd. Zou u andere modellen opgebouwd willen bekijken is dat ook mogelijk bij onze prachtige showroom gelegen in Bergschenhoek, Warmoeziersweg 20. Hier kun je ons uitgebreide assortiment aan motorstallingen zien en vergelijken. Onze deskundige medewerkers staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je te adviseren over de beste motorstalling voor jouw specifieke behoeften. In de showroom kun je de verschillende modellen en maten zelf ervaren, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen bij het kopen van een motorstalling.

Voordelen van Zelfbouwcontainer

Bij Zelfbouwcontainer profiteer je van diverse voordelen. Zo hebben wij een grote voorraad, waardoor we snelle levertijden kunnen garanderen. Daarnaast bieden we een laagste prijsgarantie (FOCO), zodat je altijd verzekerd bent van de beste prijs-kwaliteitverhouding. Bovendien zijn al onze opslagruimtes demontabel, wat zorgt voor extra flexibiliteit. Je kunt je motor stalling dus altijd aanpassen aan jouw wensen en behoeften.

Contact

Kortom, bij Zelfbouwcontainer vind je de perfecte motor stalling voor het veilig opbergen van jouw motor(en). Met onze hoogwaardige materialen, flexibiliteit in plaatsing, uitbreidingsmogelijkheden en extra beveiligingsopties ben je verzekerd van een duurzame en veilige opslagoplossing. Breng een bezoek aan onze showroom of neem telefonisch contact via 078 – 482 603 voor deskundig advies en het bekijken van onze motorstallingen. Bij Zelfbouwcontainer staan we klaar om jou te helpen bij het vinden van de ideale motorstalling.

    Contact met ons