Container store

Container store

Een container store van Zelfbouwcontainer is een goede oplossing voor uw opslagprobleem. De container is geschikt voor opslag bij u thuis maar ook als u een bouwbedrijf hebt. De container is geschikt voor elke manier van opslag. Dit komt omdat onze container store demontabel is, hierdoor kunt u de container gemakkelijk op elke locatie opbouwen.

“Onze containers zijn gemakkelijk en snel op te bouwen. Zoals onze collega Dennis altijd aangeeft zijn de container gemakkelijker op te bouwen als een Ikea kast.”

Plaats vandaag nog een bestelling of vraag een offerte aan! Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie? Neem gerust contact op! Bel naar 078 – 482 603 , stuur een mail naar info@zelfbouwcontainer.be of vul het contactformulier in.

Gemakkelijk te verplaatsen

Doordat de container store demontabel is word het in een pakket geleverd. Dit kunt u met een heftruckof kraan verplaatsen. Dat komt omdat er hijsogen en heftruckkokers op gemonteerd zitten. Ook kan je de container store gemakkelijk met de aanhangwagen verplaatsen. Doordat het een demontabele container is kan je op locatie de container paneel voor paneel lossen van de aanhangwagen. Hierdoor kan je dus op elke locatie een container opbouwen en hoef je geen zware machines te gebruiken.

Verschillende mogelijkheden

Onze container store is te leveren met verschillende opties. Zo kunt u de container store in alle RAL classic kleuren bestellen. Ook zijn er verschillende opties voor de deuren. Zo kunt u een container store bestellen met een dubbele deur op de lange kant en op de korte kant. Maar ook kunt u kiezen voor een enkele deur zodat u meer opslagruimte heeft. Ook bieden wij verschillende accessoires aan voor uw demontabele container store. Bekijk deze link voor meer informatie over de accessoires. Bekijkt u de accesoires pagina voor meer informatie over de mogelijkheden!

In ons assortiment vind u:

Het huren van een container store

Ook kunt u als klant bij Zelfbouwcontainer een container store huren. U kunt de container al huren voor een paar weken maar ook voor lange tijd bent u bij ons aan het juiste adres. Het voordeel van het huren bij Zelfbouwcontainer is dat uw gehuurde container store demontabel is en u op elke locatie gemakkelijk kunt opbouwen. Bekijk deze pagina voor meer informatie over het huren van een container store.

Waarom een container store van Zelfbouwcontainer?

Bij Zelfbouwcontainer.be hebben wij de container store in verschillende maten op voorraad en kunnen wij voor u snel leveren. Wij regelen ook voor u het transport, dit hebben wij zelf in beheer en hierdoor zijn wij flexibel met de levertijden en kunnen we met u een geschikte dag en tijd afspreken. Doordat de containers demontabel zijn kunt u de container binnen een half uur opbouwen. Ook bieden wij bij ons eigen merk de laagste prijsgarantie van de Benelux aan. Bij ons premium merk krijgt u 10 jaar anti-roest garantie. De zekerheden die u krijgt bij Zelfbouwcontainer zijn.

 • Altijd de laagste prijsgarantie!
 • U heeft geen zwaar gereedschap nodig.
 • De montage verloopt zeer gemakkelijk en snel!
 • Wij bieden perfecte klantenservice!
 • Levering direct uit voorraad!
 • Transport en korte levertijd door heel Europa!
 • Zelfs op de moeilijkst te bereiken plaatsen leveren wij de demontabele containers!
 • Eenmaal opgebouwd zijn de demontabele containers gemakkelijk te verplaatsen door middel van de heftrucksleuven en hijsogen!
 • Geheel zelf samen te stellen container. Op maat gemaakt naar uw wensen!
 • Demontabele containers zijn geschikt voor tijdelijk en semipermanent gebruik!
 • Onze demontabele containers hebben volledig modulair vermogen, ze zijn dus naar wens uit te breiden!
 • Zelfbouwcontainercontainers zijn een stuk voordeliger dan bijvoorbeeld Kovobel containers!