Demontabele zeecontainer

Een zeecontainer wordt veelal gebruikt voor verschillende soorten opslag, bijvoorbeeld bandenopslag, materiaalopslag, bedrijfsopslag en nog veel meer. Het grote voordeel van de demontabele zeecontainer ten opzichte van de reguliere zeecontainer is de hanteerbaarheid, de demontabele zeecontainer kan namelijk verplaatst worden met een heftruck in plaats van een hijskraan, daarnaast is de container demontabel. Dit houdt in dat het product als pakket wordt geleverd en eenvoudig met vier man opgezet kan worden. De demontabele zeecontainer is momenteel beschikbaar is de maten 8ft zeecontainer, 10ft zeecontainer, 16ft zeecontainer, 20ft zeecontainer en 40ft zeecontainer.
”De demontabele zeecontainer kent vele voordelen ten opzichte van een reguliere zeecontainer”
Plaats vandaag nog een bestelling of vraag een offerte aan! Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie? Neem gerust contact op! Bel naar 078 – 482 603 , stuur een mail naar info@zelfbouwcontainer.be of vul het contactformulier in.
Filter

Levering van de demontabele zeecontainer

De demontabele zeecontainers van Zelfbouwcontainer worden in een pakket geleverd en kunnen daardoor makkelijk opgebouwd worden en afgebouwd. Met een aantal sterke mensen zijn onze containers al op te bouwen. U kunt de zeecontaines binnen het half uur volledig opgebouwd en afgebouwd hebben. Als u de zeecontainer wilt verplaatsen hoeft u deze niet af te bouwen. Door de integreerde heftruckkokers en hijsogen zijn de containers makkelijk te verplaatsen, dit in tegenstelling tot een reguliere zeecontainer. Onze containers worden vaak gebruikt als tijdelijke opslag maar zijn ook ideaal voor een langdurige opslag voor bij u thuis of bij het bedrijf.

Wat is het voordeel van een Zelfbouw zeecontainer kopen?

Het grootste voordeel van de zeecontainers van Zelfbouwcontainer is dat ze demonteerbaar zijn. Hierdoor zijn ze geschikt voor alle mogelijke manieren voor het opslaan van uw goederen. Zelfbouwcontainer biedt twee verschillende merken aan het premium en het standaard merk. Het premium merk heeft als grootste voordeel dat het zonder hulp van gereedschap opgebouwd kan worden, daarnaast beschikt de container over 10 jaar lang anti roest garantie. De zeecontainer van het standaard merk moet dan wel worden opgebouwd met schroeven en bouten, maar heeft wel de laagste prijs garantie. Bekijk deze pagina voor meer informatie over het verschil tussen de merken. Omdat wij meedenken met de klant hebben wij ook als optie dat u stellingen kunt plaatsen in uw zeecontainer. Deze kunt u gemakkelijk bevestigen in de zeecontainer en kunt u constant uitbreiden. Ook kunnen wij u een kapstok, gereedschap hanger, verlichting en nog meer aanbieden. Bekijkt u de accessoires pagina voor meer informatie over de mogelijkheden!

Een demonteerbare zeecontainer als tuinhuis gebruiken?

Doordat onze demonteerbare zeecontainer vaak bij de klant thuis worden gebruikt hebben wij als optie dat u onze zeecontainer kan bestellen in alle RAL-classic kleuren. Hierdoor krijgt u een container die schikt bij de kleuren van uw tuin. Zo kunt u de kleur aanpassen aan elke situatie. Ook voor bedrijven is dit een heel een goede oplossing omdat u nu een zeecontainer kan kopen in uw eigen bedrijfskleuren. Wilt u graag een zeecontainer bestellen van Zelfbouwcontainer? Neem gerust contact op! Bel naar 078 – 482 603 , stuur een mail naar info@zelfbouwcontainer.be of vul het contactformulier in.

Het monteren van een zeecontainer

Bij het opbouwen van een 10ft of 20ft zeecontainer van Zelfbouwcontainer is geen gereedschap nodig. Doordat onze zeecontainer demonteerbaar is kunt u de panelen die in het pakket zitten makkelijk bevestigen. Wat onze collega Dennis altijd aangeeft is dat “een Zelfbouwcontainer is makkelijker op te bouwen dan een kast van de Ikea”. U kunt alle wanden gemakkelijk doormiddel van en plug en play systeem bevestigen op de vloer van de zeecontainer. U doet dit door de wanden als schuivend aan te brengen op de vloer van de container. De wanden bevestigd u simpel doormiddel van vier splitpennen op elke hoek. Het dak bevestigen is ook zo gedaan, u legt het dak over de wanden heen en bevestigt u met bouten aan de wanden. Hierna is uw container opgebouwd en kunt u ervan gaan genieten als opslag voor bij u thuis of op de zaak! Voor meer informatie over het opbouwen van uw zeecontainer verwijzen wij u graag naar de keuzehulp pagina! Voor ieder type Zelfbouwcontainer hebben wij een breed assortiment van accessoires beschikbaar waaronder: stellingen, schuiframen en dakramen. Ook kunnen wij een Zelfbouwcontainer in de door jou gewenste kleur aanbieden. In onze webshop zie je een overzicht van de beschikbare RAL-kleuren. De mogelijkheden zijn eindeloos! Wilt u liever huren? Dat kan ook!

In ons assortiment vindt u:

Welke zekerheden krijgt u bij een zeecontainer kopen van Zelfbouwcontainer.be

Zelfbouwcontainer is een jong en dynamisch bedrijf, hierdoor zijn alle lijntjes kort en kunnen we voor u snel een container leveren. Doordat wij ons eigen transport in beheer hebben kunnen we altijd meedenken met de klant en de beste levering en container realiseren. We hebben voor u een aantal zekerheden op rij gezet:
 • Altijd de laagste prijsgarantie!
 • U heeft geen zwaar gereedschap nodig.
 • De montage verloopt zeer gemakkelijk en snel!
 • Wij bieden perfecte klantenservice!
 • Levering direct uit voorraad!
 • Transport en korte levertijd door heel Europa!
 • Zelfs op de moeilijkst te bereiken plaatsen leveren wij de demontabele containers!
 • Eenmaal opgebouwd zijn de demontabele containers gemakkelijk te verplaatsen door middel van de heftrucksleuven en hijsogen!
 • Geheel zelf samen te stellen container. Op maat gemaakt naar uw wensen!
 • Demontabele containers zijn geschikt voor tijdelijk en semipermanent gebruik!
 • Onze demontabele containers hebben volledig modulair vermogen, ze zijn dus naar wens uit te breiden!
 • Zelfbouwcontainercontainers zijn een stuk voordeliger dan bijvoorbeeld Kovobel containers!