Werfcontainer

Een werfcontainer van Zelfbouwcontainer is ideaal voor het opslaan van uw spullen op de bouwplaats of voor bij u op kantoor. Doordat onze modellen demontabel zijn kunt u gemakkelijk de werfcontainer opbouwen op elke locatie.

“ Het op en afbouwen van een werfcontainer van Zelfbouwcontainer gaat gemakkelijk en snel doordat het een demontabel pakket is”

Plaats vandaag nog een bestelling of vraag een offerte aan! Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie? Neem gerust contact op! Bel naar 078 – 482 603 ., stuur een mail naar info@zelfbouwcontainer.be of vul het contactformulier in.

Filter

Het verschil tussen eigen merk en premium merk

Bij Zelfbouwcontainer hebben wij twee soorten werfcontainers. Wij beiden ons eigen merk en een premium merk voor u aan. Bij allebei de merken zijn de containers demontabel en makkelijker op te bouwen dan een Ikea kast. Het verschil tussen de twee merken is als volgt: Bij ons eigen merk bieden wij de laagste prijsgarantie van de Benelux aan op het gebied van demontabele containers. Bij ons eigen merk krijgt u 1 jaar anti-roest garantie op uw container.

Bij ons premium merk bieden wij u 10 jaar anti-roest garantie aan op uw container. Hierdoor kunt u lang genieten van uw container met een extra zekerheid. Ook kunt u deze container gemakkelijk opbouwen doormiddel van de wanden al schuivend aan te brengen op de vloer van de container. Hierdoor hoeft u geen gereedschap te gebruiken om de container op te bouwen.

Werfcontainer met raam

Bij Zelfbouwcontainer hebben wij ook een werfcontainer met ramen. Hierdoor kunt u de container gemakkelijk gebruiken als kantine of schafkeet. De panelen met raam kunnen gemakkelijk gemonteerd worden op de vloer doormiddel van bouten. Het standaard formaat van een werfcontainer met raam is 4x2 m.

Wilt u meer informatie voer de werfcontainer en ik welke maten hij leverbaar is? Neem gerust contact op! Bel naar 078 – 482 603 ., stuur een mail naar info@zelfbouwcontainer.be of vul het contactformulier in.

Waarom een werfcontainer van Zelfbouwcontainer

Bij Zelfbouwcontainer is een opslag oplossing voor een klant realiseren onze belangrijkste taak. Wij proberen voor iedereen mee te denken en te kijken wat voor oplossing er is.
 • Altijd de laagste prijsgarantie!
 • U heeft geen zwaar gereedschap nodig.
 • De montage verloopt zeer gemakkelijk en snel!
 • Wij bieden perfecte klantenservice!
 • Levering direct uit voorraad!
 • Transport en korte levertijd door heel Europa!
 • Zelfs op de moeilijkst te bereiken plaatsen leveren wij de demontabele containers!
 • Eenmaal opgebouwd zijn de demontabele containers gemakkelijk te verplaatsen door middel van de heftrucksleuven en hijsogen!
 • Geheel zelf samen te stellen container. Op maat gemaakt naar uw wensen!
 • Demontabele containers zijn geschikt voor tijdelijk en semipermanent gebruik!
 • Onze demontabele containers hebben volledig modulair vermogen, ze zijn dus naar wens uit te breiden!
 • Zelfbouwcontainercontainers zijn een stuk voordeliger dan bijvoorbeeld Kovobel containers!