Uitverkoop + €50,- extra korting bij afhalen

De allerhoogste kortingen op vele verschillende modellen demontabele containers. Pak snel je kans, want OP=OP!

Plaats vandaag nog een bestelling of vraag een offerte aan! Meer weten over de voordelen en de mogelijkheden? Neem gerust contact op! Bel naar 078 – 482 603, stuur een mail naar info@zelfbouwcontainer.be of vul het contactformulier in.

Filter

Waarom een demontabele container kopen?

Containers worden tegenwoordig voor veel verschillende doeleinden ingezet. Een standaard container formaat is een 3x2 meter ook wel een 10ft genoemd, deze kunnen bijvoorbeeld ingezet worden als schuur of opslag voor tijdens een verbouwing. Verder hebben wij ook nog de barcontainer in verschillende maten die veelal wordt gebruikt op een sportvereniging of bij een horecazaak. Naast de reguliere containers en barcontainers hebben wij ook nog een aantal speciale toepassingen; tuincontainers, rookcontainers, fietsenstallingen en mobiele boxen. Aan onze standaard containers, barcontainers, tuincontainers en rookcontainers zitten natuurlijk ook een aantal voordelen. Het eerste grote voordeel is dat al onze containers demontabel zijn. Dit houdt in dat de containers makkelijk verplaatsbaar zijn en dat u de producten ook nog eens met de hand kan opbouwen. Naast het handwerk kunt u de barcontainer ook met kraan en heftruck verplaatsen, dit geldt voor al onze containers. Een ander voordeel van onze containers is dat wij alleen maar onderhoudsarme producten aanbieden, hiermee heeft u automatisch ook lage kosten om de container te onderhouden. Tot slot bieden wij altijd al de laagste prijsgarantie maar in de zomersale kunt u al helemaal niet om onze scherpe prijzen heen!

De voordelen van Zelfbouwcontainer

Niet alleen onze containers maar ook de organisatie Zelfbouwcontainer heeft een aantal voordelen ten opzichte van andere aanbieders in containers. Wij zijn voorzien van een ruime voorraad in containers wat ervoor zorgt dat vele producten direct geleverd kunnen worden, vanuit onze afhaallocaties te Bergschenhoek en Roosendaal. De levering van de containers doen wij ook nog eens zelf, dit zorgt ervoor dat wij nog sneller kunnen leveren en u ook gelijk van informatie kunnen voorzien. In de afgelopen jaren hebben wij veel verschillende situaties meegemaakt wat ervoor zorgt dat wij u van een goede expertise kunnen voorzien in deze markt. Al met al zijn wij de perfecte match voor u als u opzoek bent naar een container, barcontainer, tuincontainer en rookcontainer. Kom vooral langs bij onze showroom in Bergschenhoek voor een rondleiding van één van onze experts. Plaats vandaag nog een bestelling of vraag een offerte aan! Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie? Neem gerust contact op! Bel naar 078 – 482 603 , stuur een mail naar info@zelfbouwcontainer.be of vul het contactformulier in.