Metalen Tuinberging

Filter

Zelfbouwcontainer is dé expert als het gaat om opslagmogelijkheden. Met ons uitgebreide assortiment aan metalen tuinberging in verschillende maten, kleuren en modellen hebben we altijd een container die bij u past. Of u nu een grote – of kleinere opslagunit nodig heeft, wij zorgen ervoor dat deze overal makkelijk te plaatsen is en perfect past bij de omgeving. En met ons flexibele transportsysteem kunnen we de tuinberging leveren in heel België.

Tuinberging van Zelfbouwcontainer is ideaal voor het opslaan van tuinspullen

Plaats vandaag nog een bestelling of vraag een offerte aan! Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie? Neem gerust contact op! Bel naar 078 – 482 603 , stuur een mail naar info@zelfbouwcontainer.be of vul het contactformulier in.

Een tuinberging van metaal

De metalen tuinhuis van Zelfbouwcontainer is een demontabel product, dit zorgt ervoor dat het product verplaatst kan worden in een compact pakket en makkelijk kan worden opgezet. Onze ervaren chauffeurs leveren de container tuinhuis zorgvuldig bij u af, waarna u direct kunt beginnen met het assembleren van de tuinberging van metaal. Met onze standaard maten variërend van 2 bij 2 meter tot 6 bij 2 meter, in alle standaard RAL-kleuren beschikbaar inclusief een gegalvaniseerde variant of staalblauwe kleur. Met deze opties kunnen onze specialisten samen met u de ideale berging voor u vinden. Wanneer u een grotere maat wenst, kunnen we de metalen tuinberging voor u koppelen met behulp van een speciaal koppelstuk. Van bijvoorbeeld, 3x4 meter, tot maten als 6x4 of 12x2 meter of zelfs nog groter.

 

De voordelen van een tuinberging

Bij Zelfbouwcontainer heeft u de mogelijkheid om de deuren op de lange – of korte zijde te plaatsen. Van bijvoorbeeld, 3x4 meter, tot maten als 6x4 of 12x2 meter of zelfs nog groter. Mocht u een container met enkele deur willen kopen, geen probleem! De enkele deur heeft een opening van 1,25 meter waardoor er genoeg ruimte is om al uw spullen naar binnen te krijgen. Kijk bij de keuzehulp voor alle verschillen.

 

Hoogwaardige kwaliteit van een tuinberging

Onze tuinberging is van hoogwaardige kwaliteit en zijn beschikbaar in twee merken. Het merk FOCO® heeft de laagste prijsgarantie van de Benelux en biedt een jaar lang anti-roest garantie. Deze units zijn gemaakt van 0,7 mm dik gegalvaniseerd staal en is geschikt voor alle weersomstandigheden. Perfect voor in uw tuin of op uw terras. verder bieden wij premium opslag aan, met 10 jaar anti-roest garantie en TUV-certificaten. Deze opslag units zijn gemaakt van 0,8 mm dik gegalvaniseerd staal en zijn perfect voor alle soorten opslag.

Onze berging in de tuin is gemakkelijk te monteren, en u heeft alleen een set moersleutels nodig. U kunt de container altijd nog demonteren als u deze met de hand wilt verplaatsen. Als u beschikt over een heftruck of kraan, kan deze ook verplaatst worden met de heftruckkokers in de vloer of hijsogen op het dak.

 

Waarom Zelfbouwcontainer?

Bij Zelfbouwcontainer zorgen we ervoor dat er altijd een ruime voorraad beschikbaar is, zodat u snel uw tuinberging geleverd krijgt. Bij Zelfbouwcontainer staan wij voor service en kwaliteit in het werk wat wij doen en de producten die we leveren. Omdat wij zelf het transport beheren, kunnen wij direct met u een afleverdatum afspreken en heeft u altijd direct contact met onze medewerkers, die u voorzien van de beste informatie. Als u geïnteresseerd bent om een container te kopen, neem dan snel contact op voor meer informatie. U kunt ons bellen op 078 – 482 603 of een e-mail sturen naar info@zelfbouwcontainer.be.

Wat zijn de afmetingen van de opslagruimte?

Standaard modellen beginnen bij 2×2 meter t/m 6×2 meter. Containers kunnen gekoppeld worden om grotere ruimtes te maken van bijvoorbeeld 4×4 meter of 5×6 meter.

Welke beveiling is er beschikbaar voor de container?

Standaard is de container voorzien van 2 sloten van 30/30mm die boven en onder in de deur geplaatst zijn. Deze sloten zorgen ervoor dat de container goed af te sluiten valt. Mocht u meer beveiliging willen? Dan hebben wij een inbraakveiligheidsbalk 

Hoe lang zit er garantie op de tuinberging?

Op de container zit een standaard anti-roest garantie van een jaar lang. Op ons premium merk zit een anti-roest garantie van tien jaar.

Kan de container makkelijk vervoerd worden?

De container kan als pakket vervoerd worden. Ook kan deze opgebouwd worden. Met behulp van hijsogen en heftruckkokers kan deze verplaatst worden met een kraan of heftruck. Mocht u geen heftruck of kraan tot uw beschikking hebben, kunt u de panelen los verplaatsen met de hand.

Is de tuincontainer water dicht?

Onze containers zijn waterdicht tegen regen, wel is er een mogelijkheid dat er condens ontstaat bij koude omstandigheden. Dit komt omdat de container niet geïsoleerd is.