Ontdek de Veelzijdige Opslagbox van Zelfbouwcontainer

Bent u op zoek naar een flexibele en duurzame oplossing voor uw opslagproblemen? Zoek dan niet verder dan de demontabele opslagbox van Zelfbouwcontainer. Deze innovatieve opslagcontainers, vervaardigd uit hoogwaardig gegalvaniseerd staal, bieden een robuuste en betrouwbare oplossing voor al uw opslagbehoeften, perfect geschikt voor zowel persoonlijk als zakelijk gebruik. Met deze opslagcontainer creërt u een eigen opbergruimte bij uw woning of bedrijf.


”De mobiele box kan flexibel worden gebruikt in veel verschillende situaties.”

Plaats vandaag nog een bestelling of vraag een offerte aan! Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie? Neem gerust contact op! Bel naar 078 – 482 603, stuur een mail naar info@zelfbouwcontainer.be of vul het contactformulier in.

Filter

Duurzaamheid en Veiligheid

Onze opslagbox, vervaardigd van hoogwaardig gegalvaniseerd staal, waardoor deze goed beschermd is tegen roest en corrosie. Deze eigenschappen dragen bij aan de lange levensduur van de container en zorgen ervoor dat onderhoud tot een minimum beperkt blijft. Het gebruik van gegalvaniseerd staal in onze opslagcontainers biedt een duurzame oplossing voor het veilig bewaren van uw waardevolle spullen. Deze robuuste opslagplaats is speciaal ontworpen om uw bezittingen te beschermen tegen externe weersinvloeden en andere omgevingsfactoren. Het is de ideale keuze voor het opbergen van diverse items, variërend van gereedschap en tuinmeubilair tot fietsen en andere buitenbenodigdheden. De solide constructie en het betrouwbare ontwerp zorgen ervoor dat uw spullen veilig en in uitstekende staat blijven, ongeacht de weersomstandigheden.

Flexibiliteit en Gemak van opslag

Wat onze opslagbox uniek maakt, is de demontabele structuur. U kunt deze container eenvoudig opbouwen of afbreken, afhankelijk van uw behoeften. Dit maakt het een ideale keuze voor locaties met beperkte ruimte of voor tijdelijke opslagbehoeften. De montage is eenvoudig en vereist geen gespecialiseerde hulpmiddelen, wat zorgt voor een gebruiksvriendelijke ervaring. Deze vorm van opslag ontworpen met het oog op gebruiksgemak. De toegankelijke en gebruiksvriendelijke structuur maakt het eenvoudig om uw spullen op te bergen en te organiseren, zonder in te leveren op veiligheid of duurzaamheid. Zo blijven uw bezittingen niet alleen goed beschermd, maar ook handig geordend en snel toegankelijk.

Veelzijdige Toepassingen en voordelen van jouw opslagbox

Of u nu een betrouwbare opslagbox nodig heeft voor uw bedrijf, of extra ruimte zoekt voor uw persoonlijke bezittingen of meubels, onze demontabele opslagcontainer is veelzijdig genoeg om aan al uw eisen te voldoen. Het strakke ontwerp zorgt ervoor dat het in elke omgeving past, van industriële terreinen tot residentiële tuinen. Voor het opslaan en organiseren van uw spullen is de opslagruimte uit te breiden met accessoires. Zo kunt u bijvoorbeeld stellingsets erbij nemen om ook verticaal uw spullen goed en gemakkelijk te kunnen opslaan. Mocht u uzelf willen verzekeren van veilige opslag, bekijk dan onze extra beveiliging voor op de deur en slot en sla jouw spullen veilig op!

wat zijn de formaten van een opslagbox?

Wij hebben de opslagboxen in verschillende maten. We beschikken over de standaard boxen van 2 x 2 meten t/m 6 x 2 meter. Mocht dit niet genoeg ruimte voor u zijn kunnen wij onze contianers combineren d.m.v. een koppelstuk waardoor er genoeg ruimte ontstaat. Zo kan het dus mogelijk uitgebreidt worden naar 4 x 4 meter of 12 x 2 meter. De prijzen verschillen per type opslag. Zo hebben wij uitvoeringen in verschillen in de kleur en maat die de prijs beïnvloeden. Bel met één van onze specialisten of bekijk de website voor de laagste prijs per container.

Milieuvriendelijk en Economisch

Bij zelfbouwcontainer.be zetten we ons in voor duurzaamheid. Onze opslagboxen van gegalvaniseerd staal zijn niet alleen duurzaam, maar ook recyclebaar, wat bijdraagt aan een lagere ecologische voetafdruk. Bovendien, door de demontabele aard, bespaart u op transport- en opslagkosten. De container wordt geleverd in een bouwpakket op een platte aanhanger. Dit zorgt er ook voor dat wij dichterbij kunnen komen dan bijvoorbeeld een vrachtwagen. Ook is er de mogelijkeheid dat u de container kan ophalen bij ons op locatie.

Adviseren

Heeft u toch advies nodig in het maken van een keuze of het bepalen van hoeveel ruimte u nodig heeft? Neem dan snel contact op met onze specialisten door een e-mail te sturen of te bellen. Stel uw vragen, en maak de keuze die bij u past! Toch liever de containers eerst even zien? Bij onze vestiging in Bergschenhoek (in de buurt van Rotterdam) heeft u toegang tot onze showroom. Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 16.00 en op zaterdag van 9.00 tot 12.00. Kies voor een opslagbox van Zelfbouwcontainer en profiteer van een scherpe prijs. Bekijk online ons aanbod!