Demontabele Barcontainer

De demontabele barcontainer is ideaal om te gebruiken als afhaalloket, bar, verkoop kiosk maar ook om thuis te gebruiken! Deze container kan dus voor verschillende functies dienen. Ook is de barcontainer snel op en af te bouwen. Hierdoor hoeft u nooit meer een kraan of zwaar gereedschap te gebruiken. Ook krijgt u 1 jaar anti-roestgarantie op de container en bieden wij u de laagste prijsgarantie voor onze producten aan!

”De barcontainer kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt, bijvoorbeeld als buitenbar of als afhaalloket”

Plaats vandaag nog een bestelling of vraag een offerte aan! Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie? Neem gerust contact op! Bel naar 078 – 482 603 , stuur een mail naar info@zelfbouwcontainer.be of vul het contactformulier in.

Filter

Nieuw product

De barcontainer is het nieuwste product binnen het assortiment van Zelfbouwcontainer. Onze container is leverbaar in 3x2m, 4x2m en de XL variant . Door de verschillende afmetingen is er voor iedereen een geschikte bar container te realiseren. De demontabele barcontainer is gemaakt als vervanging voor de ouderwetse uitgifte kramen. De barcontainer is demontabel, hierdoor kunt u deze gemakkelijk met de hand op en afbouwen wanneer u wilt. Hierdoor heeft u nooit meer het probleem dat u zwaar gereedschap nodig heeft om uw container te plaatsen.

Voordelen van de demontabele barcontainer?

Onze demontabele bar container kent vele voordelen. Zo is de container gemakkelijk op en af te bouwen. Dit komt omdat de container demontabel is. De container is ook van goede kwaliteit. Doordat de container van gegalvaniseerd staal is kunt u lang genieten van uw barcontainer Ook is de container leverbaar in alle RAL classic kleuren. Hierdoor kunt u altijd een container personaliseren! Bij Zelfbouwcontainer krijgt u ook 1 jaar anti-roest garantie op uw container. Hierdoor kunt u een lange tijd genieten van uw container. Ook is de container de goedkoopste van de Benelux wij bieden u de laagste prijsgarantie aan op de demontabele barcontainer. Ook er verschillende mogelijkheden bij onze container, zo kunt u altijd extra opties kiezen zoals een extra luifel, een raam in de container en nog veel meer opties. Ook kunt nog accessoires bestellen zoals stellingen of een lamp.

Waar kan ik een demontabele barcontainer voor gebruiken?

Het aanschaffen voor een bar container kan om meerdere redenen. Zo kunt u de barcontainer gebruiken voor thuis. Hierdoor kunt u een opslagruimte creëren en ook een leuke bar hebben in de tuin die gemakkelijk op en af te bouwen is. Ook word de barcontainer veel gebruikt in de horeca. Hier kunt u een buitenterras voorzien van drank of eten. Door de OSB houten vloerplaat die in de container zit kunt u gemakkelijk stroom toevoeren naar u koelkast, fornuis of bier tap. De container is ook geschikt voor bij u op de sportvereniging. De container is te bestellen in uw club kleuren en zorgt voor in de zomer een extra sfeer op de vereniging. Doordat de container duurzaam is en onderhoudsvriendelijk is bent u niet elke keer bezig om de container te onderhouden. Wilt u meer zien van de bar container klik dan hier voor een video over hoe u de container kunt gebruiken!

Plaats vandaag nog een bestelling of vraag een offerte aan! Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie? Neem gerust contact op! Bel naar 078 – 482 603 , stuur een mail naar info@zelfbouwcontainer.be of vul het contactformulier in.

Cat 3
Cat 1
Cat 2

Ons assortiment

Waarom een demontabele barcontainer van Zelfbouwcontainer?

 • Altijd de laagste prijsgarantie!
 • U heeft geen zwaar gereedschap nodig.
 • De montage verloopt zeer gemakkelijk en snel!
 • Wij bieden perfecte klantenservice!
 • Levering direct uit voorraad!
 • Transport en korte levertijd door heel Europa!
 • Zelfs op de moeilijkst te bereiken plaatsen leveren wij de demontabele containers!
 • Eenmaal opgebouwd zijn de demontabele containers gemakkelijk te verplaatsen door middel van de heftrucksleuven en hijsogen!
 • Geheel zelf samen te stellen container. Op maat gemaakt naar uw wensen!
 • Demontabele containers zijn geschikt voor tijdelijk en semipermanent gebruik!
 • Onze demontabele containers hebben volledig modulair vermogen, ze zijn dus naar wens uit te breiden!
 • Zelfbouwcontainer containers zijn een stuk voordeliger dan bijvoorbeeld Kovobel containers!