Huur een demontabele opslagcontainer

Tijdelijk hebben wij geen huurcontainers op voorraad!

Wist u dat het aanschaffen van een container goedkoper kan uitkomen dan het huren. Mocht u toch geen gebruik meer willen maken van uw container, dan kunt u deze altijd weer verkopen. Omdat de container demontabel is kan deze makkelijk worden afgebouwd. Ook behoudt de container zijn waarde omdat deze is gemaakt van gegalvaniseerd staal.

Naast kopen kunt u bij Zelfbouwcontainer ook een materiaalcontainer huren. Dit betekent dat u wel de voordelen heeft van goede kwaliteit tegen een lage maandelijkse prijs. Ook zit u aan het einde van de gebruiksperiode niet met een container waar u geen plek of bestemming voor heeft. Ook kunt u direct gebruik maken van de container in plaats van het moeten wachten tot er genoeg geld beschikbaar is. Huren is mogelijk in veel verschillende termijnen. U kunt standaard containers van 2 x 2 tot 6 x 2 meter huren vanaf twee maanden met een vaste huurprijs per maand. Wij kunnen de container ook leveren en weer ophalen. Zo heeft u alle voordelen van een container zonder de hoofdprijs te betalen!

Interesse in een huurcontainer? Plaats vandaag nog een bestelling of vraag een offerte aan! Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie? Neem gerust contact op! Bel naar 078 – 482 603, stuur een mail naar info@zelfbouwcontainer.be of vul het contactformulier in.

Termijnen

Het is mogelijk om al een container te huren vanaf 1 week tot langer dan een jaar. Dit betekent dat u dus voor elke gelegenheid een container kunt huren. Vooraf bespreken we uw wensen en sturen wij u een huurovereenkomst. Hierin staan de verantwoordelijkheden van beide partijen opgenomen. Op deze manier is het duidelijk en overzichtelijk wat de afspraken zijn. Zo kunnen we de containers verhuren zonder poespas.

Tarieven

Wilt u een container huren? Dan bent u bij Zelfbouwcontainer aan het juiste adres. De prijzen verschillen voor de termijn waarvan u ze afneemt en de maat container die u wilt gebruiken.

2×2 Zelfbouwcontainer: €75,00
3×2 Zelfbouwcontainer: €84,95
4×2 Zelfbouwcontainer: €114,95
6×2 Zelfbouwcontainer: €170,00

Wilt u langer dan 12 maanden gebruik maken van een huurcontainer? Neem dan contact met ons op voor een tarief op maat. Zo kunnen we u altijd het voordeligste aanbod geven!

Kopen na huur?

Heeft u de container toch langer nodig dan vooraf afgesproken of merkt u dat de container gebruikt kan worden voor andere opslagmanieren? Dan kunt u bij ons naast het verlengen van de huur ook de vouwcontainer kopen. We bieden u een ‘overneem’ prijs aan waardoor u voordeliger uit bent dan nieuwkopen. Geïnteresseerd in kopen na huren? Neem dan contact met ons op.

Waarom Zelfbouwcontainercontainer.nl?

Wanneer je een demontabele container huurt bij Zelfbouwcontainercontainer.nl, verzeker je je van een aantal zekerheden. Deze zekerheden hebben wij voor je op een rij gezet:

De laagste prijsgarantie van Nederland

Eenvoudige montage zonder gebruik van zwaar gereedschap

Je kan onze klantenservice altijd bereiken met vragen en opmerkingen

Uit voorraad leverbaar door heel Nederland

Als onze containers zijn in- en uit elkaar gemakkelijke verplaatsbaar met heftruck en hijskraan

Aansprakelijkheid bij schade en/of letsel

Zelfbouwcontainer is niet aansprakelijk voor schade en/of letsel die is ontstaan door onjuist gebruik van de containers. De huurder is zelf aansprakelijk voor schade die ontstaat uit het onvoldoende treffen van maatregelen om ongevallen (en schade) van werknemers, klanten en overige derden te voorkomen. Ook moet u als huurder er zelf voor zorgen dat u voorzieningen treft zodat het plaatsen van de container geen schade aan de ondergrond kan veroorzaken. Mocht er door de geplaatste container toch schade aan de ondergrond zijn veroorzaakt, dan is Zelfbouwcontainer niet aansprakelijk.