Grote Opslagcontainer

Niet voor iedere klant zijn onze standaard containers groot genoeg. Hiervoor bieden wij ook onze XXL opslagcontainers aan. Het grote voordeel van de opslagcontainers van Zelfbouwcontainer is dat de containers demontabel zijn. Doordat de containers demontabel zijn kunt u als klant gemakkelijk de containers opbouwen zonder gebruik te maken van zwaar gereedschap. De demontabele grote opslagcontainers zijn geschikt om te gebruiken als bedrijfsopslag of voor thuis.

”Een grote opslagcontainer is geschikt voor ruimte en gemak, bijvoorbeeld op een bedrijventerrein of bouw”

Plaats vandaag nog een bestelling of vraag een offerte aan! Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie? Neem gerust contact op! Bel naar 078 – 482 603 , stuur een mail naar info@zelfbouwcontainer.be of vul het contactformulier in.

Filter

Afmetingen

De demontabele grote opslagcontainers van Zelfbouwcontainer zijn in verschillende afmetingen leverbaar. Zo kunnen wij voor u een opslag realiseren in de volgende afmetingen; 3x4,3x6,4x4,4x6 en 8x2.Doordat de containers gekoppeld kunnen worden is het opbouwen van alle containers snel en gemakkelijk te realiseren. Omdat de grote opslagcontainers demontabel zijn kunt u ze gemakkelijk verplaatsen met een BE rijbewijs. De past gemakkelijk achter op een trailer of aanhangwagen en kan met 4 sterke mensen gelost worden met de hand. Plaats vandaag nog een bestelling of vraag een offerte aan! Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie? Neem gerust contact op! Bel naar 078 – 482 603 , stuur een mail naar info@zelfbouwcontainer.be of vul het contactformulier in.

Extra mogelijkheden

Er is veel aan te passen aan de demontabele containers van Zelfbouwcontainer. Zo kunt u een container kopen met een enkele of dubbele deur. Ook is het mogelijk om kiezen of u de deur aan de korte zijde en/of aan de lange zijde geplaatst wilt hebben. Hierdoor is het mogelijk om een geschikte container te realiseren voor elke situatie. Naast het aanpassen van de deur kunt u ook de container in elke RAL classic kleur geleverd krijgen. Hierdoor kunt u de container in de kleur van uw bedrijf of juist de kleur van u huis bestellen. Ook bieden wij verschillende Accessoires aan voor uw grote demontabele opslagcontainer.

In ons assortiment vindt u:

Snel, zelf monteren

De grote opslagcontainer kan afhankelijk van de afmeting zeer snel opgebouwd worden. Voor het opbouwen van ons eigen merk heeft u alleen een set moersleutels nodig (13mm en 19mm), momentsleutels en een kruiskopschroevendraaier. De container wordt in een pakket geleverd en u kunt alle panelen gemakkelijk met de hand verplaatsen. De wanden kunt u plaatsen door middel van bouten te bevestigen aan het vloerpaneel. Als laatste legt u het dak op de container en dient u deze ook vast te maken. Het opbouwen van ons premium merk gaat nog gemakkelijker. Hier kunt de zonder gereedschap de container opbouwen. U kunt de panelen van de container als schuivend aanbrengen op het vloer paneel. Hierdoor is het echt een plug & play systeem

Waarom een grote opslagcontainer van Zelfbouwcontainer?

 • Altijd de laagste prijsgarantie!
 • U heeft geen zwaar gereedschap nodig.
 • De montage verloopt zeer gemakkelijk en snel!
 • Wij bieden perfecte klantenservice!
 • Levering direct uit voorraad!
 • Transport en korte levertijd door heel Europa!
 • Zelfs op de moeilijkst te bereiken plaatsen leveren wij de demontabele containers!
 • Eenmaal opgebouwd zijn de demontabele containers gemakkelijk te verplaatsen door middel van de heftrucksleuven en hijsogen!
 • Geheel zelf samen te stellen container. Op maat gemaakt naar uw wensen!
 • Demontabele containers zijn geschikt voor tijdelijk en semipermanent gebruik!
 • Onze demontabele containers hebben volledig modulair vermogen, ze zijn dus naar wens uit te breiden!
 • Zelfbouwcontainers zijn een stuk voordeliger dan bijvoorbeeld Kovobel containers!

Plaats vandaag nog een bestelling of vraag een offerte aan! Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie? Neem gerust contact op! Bel naar 078 – 482 603 , stuur een mail naar info@zelfbouwcontainer.be of vul het contactformulier in.