Demontabele Fietsenstalling

Een demontabele fietsenstalling zorgt ervoor dat uw fiets beschermd is tegen weer en wind. Doordat het fietsenhok demontabel is kan je deze op elke locatie gemakkelijk opbouwen en hoef je er geen zwaar gereedschap voor te gebruiken. Door de verschillende afmetingen die er leverbaar zijn is er voor iedereen een geschikte maat te vinden. Ook is er de mogelijkheid om de fietsenstalling in verschillende RAL-kleuren te krijgen. Hierbij is de binnenkant en buitenkant gepoedercoat en uw gewenste RAL kleur.

“Van de demontabele fietsenstalling van Zelfbouwcontainer kan je lang gebruik van maken en doordat het fietsenhok demontabel is kan je de container ook op meerdere locatie plaatsen''

Plaats vandaag nog een bestelling of vraag een offerte aan! Meer weten over de voordelen en de mogelijkheden? Neem gerust contact op! Bel naar 078 – 482 603, stuur een mail naar info@zelfbouwcontainer.be of vul het contactformulier in.

Filter

Wat is het voordeel van een demontabele fietsenstalling?

Een demontabele fietsenstalling is geschikt voor het stallen van uw fiets, scooter, motor of ander voertuig wat u graag droog wilt zetten. Door de stalling heeft u nooit last van een nat zadel en gaat uw fiets, scooter of motor ook langer mee. Onze fietsenstalling is onderhoudsarm en dit houdt in dat u als klant geen omkijken heeft naar de fietsenstalling. Dit komt omdat u 10 jaar anti-roestgarantie krijgt op de demontabele fietsenstalling. Hierdoor kunt u zonder zorgen lang gebruik maken van uw fietsenstalling. Ook heeft onze demontabele fietsenstalling alle benodigde TUV certificaten die benodigd zijn voor de bouw, industrie en andere bedrijfsactiviteiten. Doordat de fietsenstalling volledig demontabel is kunt u deze gemakkelijk op- en afbouwen. Dit kan al met twee personen binnen een half uur! Ook is de fietsenstalling volledig gegalvaniseerd en gemaakt van maar liefst 0,8mm dik staal!

Verschillende opties voor uw fietsenstalling

De demontabele fietsenopslag is leverbaar in verschillende afmetingen. Zo kunt u bij ons een 3x2m en een 6x2m bestellen. Hierdoor is er voor u altijd een geschikte opslag te realiseren. Ook hebben wij als optie om de container in alle RAL classic kleuren te leveren. Hierdoor kunt u een gepersonaliseerde fietsen stalling creëren. Ook biedt onze fabriek vaak maatwerk aan zodat wij voor u de juiste fietsen stalling kunnen leveren naar uw wens. Bij Zelfbouwcontainer kunt u ook terecht voor andere manieren van opslag.

Bekijk hieronder alle pagina’s voor de verschillende soorten containers die wij aanbieden.

Waarom een demontabele fietsenstalling van Zelfbouwcontainer.be?

Doordat onze fietsenstalling demontabel is kunt u er altijd optimaal gebruik van maken. Waar andere partijen niet kunnen leveren omdat het met grote vrachtwagens bezorgd wordt, heeft u bij ons dat probleem niet. Wij hebben ons eigen transport in beheer en leveren onze producten op de aanhangwagen. Hierdoor kunnen wij op elke locatie onze producten leveren. Ook leveren wij bij Zelfbouwcontainer alleen demontabele producten van hoogwaardige kwaliteit. Hierdoor hebben wij al veel ervaring en kunt u zeker zijn van goede kwaliteit. De zekerheden die u krijgt bij Zelfbouwcontainer zijn:

 • Altijd de laagste prijsgarantie!
 • U heeft geen zwaar gereedschap nodig.
 • De montage verloopt zeer gemakkelijk en snel!
 • Wij bieden perfecte klantenservice!
 • Levering direct uit voorraad!
 • Transport en korte levertijd door heel Europa!
 • Zelfs op de moeilijkst te bereiken plaatsen leveren wij de demontabele containers!
 • Eenmaal opgebouwd zijn de demontabele containers gemakkelijk te verplaatsen door middel van de heftrucksleuven en hijsogen!
 • Geheel zelf samen te stellen container. Op maat gemaakt naar uw wensen!
 • Demontabele containers zijn geschikt voor tijdelijk en semipermanent gebruik!
 • Onze demontabele containers hebben volledig modulair vermogen, ze zijn dus naar wens uit te breiden!
 • Zelfbouwcontainercontainers zijn een stuk voordeliger dan bijvoorbeeld Kovobel containers!