Rookcontainer

De Rookcontainer van Zelfbouwcontainer is ideaal om te gebruiken als rookhok, deze oplossing zorgt ervoor dat uw personeel buiten droog kan roken. De container is gemaakt om lang mee te gaan en het hele jaar buiten te staan. Naast dat u het hele jaar droog kan staan is de rookcontainer ook uitgerust met een bankje om op te zitten en een asbak. Zo heeft deze rookruimte standaard de RAL kleur 9005, maar natuurlijk kan deze ook geleverd worden in alle andere RAL-classic kleuren.

“Een demontabele rookcontainer is de ideale oplossing om buiten te roken.”

Plaats vandaag nog een bestelling of vraag een offerte aan! Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie? Neem gerust contact op! Bel naar 078 – 482 603 , stuur een mail naar info@zelfbouwcontainer.be of vul het contactformulier in.

Filter

Voordelen van het demontabele rookhok?

  • De rookruimte is volledig zelfdragend, inclusief de vloer dat van aluminium is gemaakt en een antislip laag bevat.
  • De rookruimte beschikt over een afdak zodat uw collega’s droog zitten.
  • De rookruimte is op elke gewenste plek te plaatsen
  • De rookruimte is speciaal ontwikkeld voor het buiten roken en is uitgerust met een asbak en zitplaats.
Landing-pic 1
Landing-pic 2
Landing-pic 3

Waarom Zelfbouwcontainer?

Wanneer je een demontabele rookruimte koopt bij Zelfbouwcontainer, verzeker je je van een aantal zekerheden. Deze zekerheden hebben wij voor je op een rij gezet:

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van een demontabele rookruimte?

Het voordeel van de rookcontainer is dat deze volledig zelfdragend is. Na opbouwen van de container is het mogelijk om de unit nog te verplaatsen. Door de hijsogen kan de rookruimte worden verplaats met een kraan, en door de heftruckogen in de vloer zou hier ook een heftruck voor gebruikt kunnen worden. Mocht u hier niet over beschikken, geen probleem. Het voordeel van het rookhok is dat deze demontabel is en hierdoor na het opbouwen weer makkelijk afgebouwd kan worden, de panelen zijn hierdoor los te verplaatsen.

Kan je een rookhok afsluiten?

De rookcontainer is niet volledig afgesloten. Door het afdak en de platen in de wanden staat u wel gewoon droog. Omdat het niet volledig is afgesloten kan het zijn dat de vloer nat wordt doordat er met natte schoenen naar binnen gestapt wordt. De rookcontainer is uitgerust met een aluminium vloer die een antislip laag bevat.

Zitten er accessoires in een rookcontainer?

De rookcontainer bevat twee belangrijke accessoires voor het gebruik. Zo is er als eerste een bankje aanwezig om op te zitten zodat u niet de hele tijd hoeft te staan. Naast dit bankje is er ook een asbak aanwezig die gemonteerd kan worden aan de container. Hierdoor heeft u geen losse asbakken slingeren en blijft alles netjes op één plek.

Transport service van Zelfbouwcontainer

Standaard leveren wij onze Zelfbouwcontainers uit als bouwpakket vanaf onze locaties in Bergschenhoek of Roosendaal. Wij kunnen, indien gewenst, de Zelfbouwcontainer ook bij je thuis of op het werk afleveren. Het transport doen wij volledig in eigen beheer, je doet zaken met één partij. Je krijgt van ons vooraf een prijsopgave voor de transportkosten en de, dus geen verrassingen achteraf. Eerlijk zakendoen, daar staan we voor bij Zelfbouwcontainer.be

Bent u geïnteresseerd in een rookcontainer of zeecontainer en wilt u meer informatie? Neem gerust contact op! Bel naar 078 – 482 603 , stuur een mail naar info@zelfbouwcontainer.be of vul het contactformulier in.