CONTAINER NODIG? DIRECT EEN OFFERTE AANVRAGEN
Bekijk onze
Producten
PRIJZEN
Excl.btw

Opslagruimte

Plaats vandaag nog een bestelling of vraag een offerte aan! Meer weten over de voordelen en de mogelijkheden? Neem gerust contact op!

Op zoek naar een slimme en stijlvolle opslagruimte om uw tuinspullen op te bergen? Zelfbouwcontainer biedt een breed scala aan opslagruimtes die perfect passen in elke tuin. Of u nu gereedschap, meubels, sportuitrusting of seizoensgebonden decoraties veilig wilt opslaan, onze containers zijn ontworpen om zowel praktisch als esthetisch aantrekkelijk te zijn. Kies uit verschillende maten en configuraties om een opslagruimte te vinden die precies past bij uw behoeften en stijl. Elke Zelfbouwcontainer is gebouwd met duurzaamheid en veiligheid in het achterhoofd, gebruikmakend van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen zware weersomstandigheden. Met onze gemakkelijk te monteren en demonteerbare opties kunt u snel extra opslagruimte creëren waar u die nodig heeft. Ontdek de veelzijdigheid en de voordelen van onze opslagruimtes en hoe u deze kunt integreren in uw tuin. Lees verder om meer te weten te komen over onze specifieke oplossingen voor tijdelijke en permanente opslagplaatsen, en hoe u kunt investeren in een opslagruimte die jarenlang waarde toevoegt aan uw huis.

Opslagruimte in de Tuin: Functioneel en Esthetisch

Bent u op zoek naar een praktische oplossing voor het opruimen en organiseren van uw tuinspullen, maar wilt u tegelijkertijd dat uw tuin er mooi en ordelijk uitziet? De opslagcontainers van Zelfbouwcontainer bieden de perfecte combinatie van functionaliteit en esthetiek. Deze containers zijn niet alleen ideaal voor het veilig opbergen van tuinmeubilair, gereedschappen en sportuitrusting, maar ze dragen ook bij aan de algehele uitstraling van uw buitenruimte. Onze opslagruimtes zijn ontworpen met het oog op veelzijdigheid en stijl. Ze komen in verschillende maten en kleuren, zodat ze naadloos aansluiten bij elke tuinstijl, van modern tot traditioneel. De robuuste materialen garanderen duurzaamheid tegen weersinvloeden, terwijl de strakke lijnen en aanpasbare ontwerpen ervoor zorgen dat ze een aanvulling zijn op uw tuinlandschap. Een geordende tuin verhoogt niet alleen de gebruiksvriendelijkheid, maar verbetert ook de visuele aantrekkingskracht van uw buitenruimte. Met de toevoeging van onze opslagcontainers kunt u genieten van een onberispelijk ogende tuin waar alles zijn plaats heeft. Zelfbouwcontainer zet zich in om u oplossingen te bieden die zowel praktisch als esthetisch verantwoord zijn, waardoor uw tuin transformeert in een prachtige en functionele buitenomgeving.

”Een zelfbouwcontainer is een flexibele oplossing voor iedereen die extra opslag nodig heeft of op zoek is naar flexibele opslag mogelijkheden. Een Zelfbouwcontainer is demontabel en beschikbaar in verschillende afmetingen.”

Tijdelijke Opslagplaats: Flexibel en Gemakkelijk

Heeft u tijdelijke opslag nodig voor seizoensgebonden artikelen of tijdens speciale projecten en evenementen? De tijdelijke opslagunits van Zelfbouwcontainer bieden een uitstekende en flexibele oplossing die zich aanpast aan uw tijdelijke behoeften. Of het nu gaat om tuinmeubilair dat bescherming nodig heeft in de winter, of extra materialen die veilig opgeslagen moeten worden voor een aankomend evenement, onze containers zijn de ideale keuze. Deze tijdelijke opslagruimtes zijn ontworpen om gemakkelijk opgezet en afgebroken te worden, waardoor u ze kunt gebruiken wanneer u ze nodig heeft zonder langdurige commitment. Dit maakt ze niet alleen kosteneffectief, maar ook bijzonder praktisch voor fluctuerende opslagbehoeften. Bovendien zijn onze containers mobiel en kunnen ze op verschillende locaties gebruikt worden, wat essentieel is voor evenementen of projecten op verschillende plaatsen. Zelfbouwcontainer zorgt ervoor dat deze tijdelijke oplossingen niet inboeten aan veiligheid of kwaliteit. Ze zijn robuust en bieden betrouwbare bescherming tegen weersinvloeden, diefstal en schade, terwijl ze toch gemakkelijk toegankelijk blijven voor de gebruiker. Investeer in een tijdelijke opslagplaats die flexibel, gemakkelijk en betrouwbaar is, perfect aangepast aan de dynamische en soms onvoorspelbare eisen van uw projecten en evenementen.

Meer informatie nodig over over het opzetten van de container? Neem dan contact met ons op, dit kan via info@zelfbouwcontainer.be,
telefonisch via 078-482 603 of via de chat.

Permanente Opslagplaats: Veilig en Toegankelijk

Vorige slide
Volgende slide

Voor diegenen die op zoek zijn naar een duurzame oplossing voor opslagbehoeften, bieden de permanente opslagplaatsen van Zelfbouwcontainer een veilige en gemakkelijk toegankelijke optie. Deze oplossingen zijn ideaal voor het opbergen van waardevolle gereedschappen, tuinapparatuur, voertuigen of seizoensdecoraties die bescherming vereisen tegen diefstal en de elementen. De permanente opslag is vervaardigd uit hoogwaardige materialen die speciaal zijn ontworpen om de inhoud te beschermen tegen weersinvloeden zoals regen, sneeuw en extreme temperaturen. Door hun robuuste constructie bieden ze een beveiligd toevluchtsoord voor uw bezittingen, met geavanceerde slotmechanismen en verstevigde structuren die ongewenste toegang ontmoedigen. Naast veiligheid is toegankelijkheid een andere belangrijke eigenschap van onze permanente opslagoplossingen. Gemakkelijk toegang tot je opslagruimte is essentieel, daarom zijn onze containers ontworpen om gebruikersvriendelijk te zijn, met opties voor accessoires zoals planken, verlichting en gemakkelijke deurmechanismen. Deze functies zorgen ervoor dat u snel en zonder moeite bij uw spullen kunt komen, wat de dagelijkse gebruikservaring verbetert. Investeren in een permanente opslagplaats van Zelfbouwcontainer betekent kiezen voor een veilige, betrouwbare en onderhoudsarme oplossing die uw eigendommen jarenlang zal beschermen. Het is een kosteneffectieve investering die niet alleen de veiligheid verhoogt, maar ook de algehele waarde van uw eigendom kan verhogen door extra, goed beveiligde opslagruimte toe te voegen.

Opslagruimte te Koop: Investeer in Duurzaamheid

Wanneer u kiest voor de aanschaf van de units van Zelfbouwcontainer, investeert u niet alleen in een praktische oplossing voor uw opslagbehoeften, maar ook in duurzaamheid en langetermijnwaarde. Onze tijdelijke opslagruimtes zijn ontworpen met het oog op milieuvriendelijkheid en efficiëntie, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor iedereen die waarde hecht aan duurzaamheid en kostenbesparing.

Behoud van waarde

Onze opslagcontainers behouden hun waarde door de jaren heen, dankzij hun bouwkwaliteit en veelzijdigheid. Ze kunnen worden gebruikt voor een breed scala aan toepassingen, van tuinopslag tot aan semi-permanente bedrijfsruimtes. Bovendien zijn ze makkelijk te verplaatsen en aan te passen, waardoor ze een flexibele optie zijn die meegroeit met uw behoeften. Investeren in een opslagruimte van Zelfbouwcontainer betekent kiezen voor een duurzame, kosteneffectieve en langdurige oplossing die niet alleen uw opslagproblemen oplost, maar ook bijdraagt aan een duurzamere wereld.

Vorige slide
Volgende slide

Duurzaam gebouwd

Elke opslagcontainer wordt vervaardigd uit hoogwaardige, gegalvaniseerd staal dat lang meegaat. De robuuste constructie zorgt ervoor dat ze bestand zijn tegen zware weersomstandigheden, wat leidt tot een langere levensduur zonder dat er frequent onderhoud of vervanging nodig is.

Kosteneffectiviteit

Door te investeren in een eigen opslagruimte bespaart u op lange termijn geld, vooral vergeleken met de kosten van het huren van opslagruimte bij bijvoorbeeld een self-starage bedrijf. Een eenmalige aankoop elimineert voortdurende huurkosten en biedt de vrijheid om de ruimte naar eigen behoefte te gebruiken zonder beperkingen of extra kosten.

Meer informatie nodig over over het opzetten van de container? Neem dan contact met ons op, dit kan via info@zelfbouwcontainer.be,
telefonisch via 078 – 482 603 of via de chat.

Schroom niet om contact op te nemen!

Bent u geïnteresseerd in de bar unit, wilt u de bar kopen of heeft u nog vragen over het product? Neem dan contact met ons op! Wij staan elke dag voor u klaar en helpen u graag. Daarnaast kunnen wij u van deskundig advies voorzien bij uw bar unit zodat uw behoeftes zoveel mogelijk vervuld kunnen worden!
Foto van Dennis

Veelgestelde Vragen

Het grote voordeel van een bar container ten opzichte van een normale demontabele container is dat deze over een luifel beschikt. Deze luifel is af te sluiten met een slot en kan worden open geklapt met behulp van een hydraulisch mechanisme. Daarnaast is de demontabele bar container volledig demontabel en wordt deze geleverd in een bouwpakket. Dit zorgt ervoor dat de bar container naar wens gemonteerd en gedemonteerd kan worden. Verder kan de demontabele bar container gemakkelijk zowel in bouwpakket als opgebouwd verplaatst worden met behulp van een heftruck of shovel. Als laatste is de demontabele bar container beschikbaar in alle RAL kleuren.

De bar container is beschikbaar in verschillende afmetingen en kleuren

Naast de zeer gewilde bar container hebben we ook nog een aantal andere speciale containers beschikbaar, hieronder een overzicht:

Verder kunnen wij ook maatwerk verzorgen, heeft u bijvoorbeeld een container in gedachten die nog niet op onze website beschikbaar is. Neem dan contact met ons op. Dit kan via ons telefoonnummer 078-482 603, via de mail info@zelfbouwcontainer.be, via de chat of via ons contactformulier.

Een demontabele bar container beschikt over een luifel die afgesloten kan worden met twee sloten, verder kan de demontabele bar container worden verplaatst met een heftruck en shovel. Hierdoor kan de demontabele bar container worden gebruikt voor veel verschillende toepassingen. Deze hebben we voor u op een rijtje gezet.

  • De demontabele bar container kan worden gebruikt in de horeca als een tijdelijke of permanente oplossing voor een buiten bar. Daarnaast is de bar container ook demontabel en kan deze ook binnen worden opgebouwd in een horeca gelegenheid.
  • De demontabele bar container kan gemakkelijk worden gebruikt op een festival terrein, dit omdat de bar container makkelijk kan worden verplaatst met een aanhanger. Daarnaast is de bar container beschikbaar in alle RAL kleuren, de container kan dus worden aangepast aan het thema van het festival.
  • De demontabele bar container kan ook worden gebruikt als bloemen verkoop kraam bij een kas voor aan de weg. De bloemen kunnen hier makkelijk in worden uitgestald en ‘s avonds kan de bar container ook weer op slot.

Daarnaast kan de bar container voor nog veel meer toepassingen worden gebruikt. Heeft u speciale wensten voor de bar container. Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Dit kan via ons telefoonnummer 078 – 482 603, via de mail info@zelfbouwcontainer.be, via de chat of via ons contactformulier.

×

Privacy voorwaarden

Wij gebruiken cookies om uw te helpen efficiënt te navigeren en bepaalde functies uit te voeren. U vindt gedetaileerd informatie over alle cookies onder de relevante toestemmings categorie hieronder.

Noodzakelijk

Staat altijd aan

Noodzakelijke cookies zijn cruciaal voor de basisfuncties van de website en zonder deze werkt de website niet op de beoogde manier. Deze cookies slaan geen persoonlijk identificeerbare gegevens op.

Functioneel

Functionele cookies helpen bepaalde functionaliteiten uit te voeren, zoals het delen van de inhoud van de website op sociale mediaplatforms, het verzamelen van feedback en andere functies van derden.

Analytics

Analytische cookies worden gebruikt om te begrijpen hoe bezoekers omgaan met de website. Deze cookies helpen informatie te verstrekken over de statistieken van het aantal bezoekers, het bouncepercentage, de verkeersbron, enz.

Prestatie

Prestatiecookies worden gebruikt om de belangrijkste prestatie-indexen van de website te begrijpen en te analyseren, wat helpt bij het leveren van een betere gebruikerservaring voor de bezoekers.

Advertenties

Advertentiecookies worden gebruikt om bezoekers gepersonaliseerde advertenties te bezorgen op basis van de eerder bezochte pagina's en om de effectiviteit van de advertentiecampagne te analyseren.

Niet-gecategoriseerd

Andere niet-gecategoriseerde cookies zijn cookies die worden geanalyseerd en die nog niet in een categorie zijn ingedeeld.

Vraag direct een offerte aan

Foto van Jojanneke Haak

Jojanneke Haak
‘Ik help jou graag aan een offerte op maat’