Materiaalcontainer kopen

Een materiaalcontainer van Zelfbouwcontainer kan in heel veel verschillende situaties gebruikt worden. Zo kunt u de materiaalcontainer gebruiken als extra opslagruimte voor thuis of als opslag voor uw bedrijf. Ook is de container interessant voor self-storage bedrijven of als storage unit.

“Een Materiaalcontainer is geschikt voor elke soort van opslag. Zo kunt u de container op en afbouwen op elke locatie doordat de container licht en snel te verplaatsen is”

Plaats vandaag nog een bestelling of vraag een offerte aan! Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie? Neem gerust contact op! Bel naar 078 – 482 603 , stuur een mail naar info@zelfbouwcontainer.be of vul het contactformulier in.

Filter

Opslag voor elke situatie

Een materiaalcontainer van Zelfbouwcontainer is geschikt voor elke manier van opslag. Zo is het kleinste formaat container 2x2m . Dit formaat is heel geschikt als opslag voor thuis, doordat de container demontabel is kunt u een 2x2 container gemakkelijk met 2 mensen binnen 10 minuten opbouwen. Het grootste formaat container op het moment is 6x2m , dit formaat is heel geschikt als opslag voor bij uw bedrijf. Dit formaat container kunt u gemakkelijk met 5 man op en af te bouwen binnen 10 minuten. Daarnaast is er nog veel aan te passen aan de container. Zo zijn er verschillende opties voor de deur van de container. De container kan geleverd worden met een enkele deur op de korte en lange zijde, maar ook met een dubbele deur op de korte en lange zijde. Het voordeel van een dubbele deur is dat als je beide deuren open zet je 198cm breed hebt om de spullen in de container te krijgen. Hierdoor is er voor elke situatie een geschikte opslagcontainer. Voor ieder type Zelfbouwcontainer hebben wij een breed assortiment van Accessoires beschikbaar waaronder: stellingen, schuiframen en dakramen. Ook kunnen wij een Zelfbouwcontainer in de door jou gewenste kleur aanbieden. In onze webshop zie je een overzicht van de beschikbare RAL-kleuren. De mogelijkheden zijn eindeloos! Wilt u liever huren? Dat kan ook!

Standaard en premium containers

Bij Zelfbouwcontainer.be verkopen we twee soorten materiaalcontainers. Zo hebben wij een eigen merk en een premium merk. Bij ons eigen merk bieden wij de laagste prijs garantie van de Benelux aan. Ook krijg u bij ons eigen merk een anti-roest garantie van 1 jaar. Bij ons premium merk bieden wij een 10 jaar anti-roest garantie aan! Door de twee merken kunnen we voor iedereen een geschikte opslagcontainer bieden. Het opbouwen van de twee merken gaat allebei gemakkelijk en snel. Bij allebei de merken heeft u geen zwaar gereedschap nodig om de container op te bouwen. Het eigen merk is op te bouwen met alleen een set moersleutels (13 mm en 19 mm), momentsleutels en een kruiskop schroevendraaier of boormachine voor nodig. U bevestigd de gegalvaniseerde panelen aan het vloer paneel en zo kunt u de container opbouwen. Het dak tilt u als laatste op de container en word bevestigd aan de panelen doormiddel van een paar bouten. Bij het premium merk word de container opgebouwd middels een klik en schuif systeem. De gegalvaniseerde panelen brengt u al schuivend aan op de vloer plaat. De 4 panelen onderling worden bevestigd aan elkaar doormiddel van 4 splitpennen. Als laatste hoeft u het dak er alleen op te leggen en deze bevestigd u met een paar bouten aan de wanden. Beide merken zijn dus ideaal op te bouwen op elke mogelijke locatie.

Plaats vandaag nog een bestelling of vraag een offerte aan! Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie? Neem gerust contact op! Bel naar 078 – 482 603 , stuur een mail naar info@zelfbouwcontainer.be of vul het contactformulier in.

In ons assortiment vindt u:

Binnen ons assortiment materiaalcontainers bieden wij verschillende soorten aan. Zo hebben wij ons standaard containers die 2m hoog zijn in verschillende afmetingen. Ook bieden wij van onze modellen een verhoogd model aan. Dit model is 2,40m hoog en ideaal voor opslag bij uw bedrijf. Ook bieden wij 10ft en 20ft containers aan die lichter en makkelijker te verplaatsen zijn dan de standaard zeecontainers die er op de markt beschikbaar zijn. Door alle verschillende soorten demontabele containers die wij aanbieden is er voor elke manier van opslag een geschikte opslagcontainer beschikbaar. Bekijk hieronder alle pagina’s voor de verschillende soorten containers die wij aanbieden.

Welke zekerheden krijgt u bij Zelfbouwcontainer.be

Bij Zelfbouwcontainer.be kunt u de materiaalcontainers kopen en huren. Wij verzorgen ook voor u het transport. Dit hebben wij zelf in het beheer en hierdoor zijn wij flexibel en kunnen wij met de samen met klant de ritten inplannen. De meeste opslagcontainer hebben wij op voorraad en kunnen wij snel voor u uitleveren. Wij kunnen de container op elke plek voor u in elkaar zetten. Wilt u hem liever zelf in elkaar zetten? Dan kan dit heel eenvoudig met twee personen binnen 10 minuten Op uw bouwterrein of bedrijfsterrein gebeurt er altijd wel iets. Uw materiaalcontainer moet uw opgeslagen materialen beschermen tegen externe factoren. De demontabele materiaalcontainer moet daarom bestand zijn tegen extreme weersomstandigheden en moet ook tegen een stootje kunnen.

 • Altijd de laagste prijsgarantie!
 • U heeft geen zwaar gereedschap nodig.
 • De montage verloopt zeer gemakkelijk en snel!
 • Wij bieden perfecte klantenservice!
 • Levering direct uit voorraad!
 • Transport en korte levertijd door heel Europa!
 • Zelfs op de moeilijkst te bereiken plaatsen leveren wij de demontabele containers!
 • Eenmaal opgebouwd zijn de demontabele containers gemakkelijk te verplaatsen door middel van de heftrucksleuven en hijsogen!
 • Geheel zelf samen te stellen container. Op maat gemaakt naar uw wensen!
 • Demontabele containers zijn geschikt voor tijdelijk en semipermanent gebruik!
 • Onze demontabele containers hebben volledig modulair vermogen, ze zijn dus naar wens uit te breiden!
 • Zelfbouwcontainercontainers zijn een stuk voordeliger dan bijvoorbeeld Kovobel containers!