Accessoires voor demontabele containers

Een demontabele container kan worden uitgebreid op veel verschillende manieren. Wil je de container bijvoorbeeld gebruiken om spullen op te slaan en wil je deze makkelijk bereikbaar hebben? Dan zijn de stellingen pakketten geschikt voor jouw demontabele container. Of moet je vaak je container bereiken met een kar dan is de oprijplaat perfect voor jouw container. Als laatste is het mogelijk om de demontabele container veiliger te maken met de verschillende inbraakbeveiligingen accessoires.

”Alle accessoires beschikbaar op de website zijn speciaal ontworpen voor de containers die wij verkopen. Sommige accessoires kunnen ook los op zichzelf worden gebruikt.”
Plaats vandaag nog een bestelling of vraag een offerte aan! Meer weten over de voordelen en de mogelijkheden? Neem gerust contact op! Bel naar 078 - 482 603, stuur een mail naar info@zelfbouwcontainer.be of vul het contactformulier in.
Filter

In ons assortiment vindt u accessoires voor:

Een veilige en verzorgde container

Een demontabele container van Zelfbouwcontainer moet natuurlijk netjes en veilig blijven. Hiervoor zijn de inbraakbeveiliging accessoires en de stellingen de juiste oplossing voor. Met de stellingen pakketten zorgt u ervoor dat de spullen die in de container worden opgeslagen netjes en verzorgd kunnen worden uitgestald. Daarnaast zorgt u met de verschillende veiligheid accessoires ervoor dat naast het standaard slot er nog meer zekerheid is dat niemand van buitenaf bij de container kan komen. Als laatste maakt Zelfbouwcontainer de toegankelijkheid van de demontabele container makkelijker. Dit doen wij met onze speciale oprijplaat accessoire.

''De accessoires van zelfbouwcontainer zorgen ervoor dat de demontabele containers netter en veiliger worden''

Waarom Zelfbouwcontainer.be?

Wanneer u een materiaalcontainer huurt of koopt, krijgt u een aantal voordelen. Deze voordelen hebben wij voor u op een rij gezet:
  • De laagste prijs garantie van Nederland
  • Eenvoudige montage zonder gebruik van zwaar gereedschap
  • U kunt onze klantenservice altijd bereiken met vragen en opmerkingen
  • Uit voorraad leverbaar door heel Nederland
  • Verplaatsbaar met heftruck en hijskraan

Koop of huur een bouwcontainer

Bent u overtuigd van de voordelen en wilt u direct accessoires voor een demontabele container bij ons kopen? Plaats vandaag nog een bestelling in de webshop of vraag een vrijblijvende offerte aan. Alles is mogelijk voor een voordelige prijs! Wilt u meer weten, bijvoorbeeld over de montage? Neem gerust contact met ons op, onze medewerkers helpen u graag verder. Bel naar 078 - 482 603 of vul het contactformulier in.