Bouwcontainer kopen bij Zelfbouw

Een bouwcontainer is zeer handig voor bouwbedrijven en aannemers. Dit komt doordat de container kan worden gebruikt voor verschillende toepassingen. Zo kan de demontabele container worden gebruikt als opslag op locatie. Timmer- en aannemersbedrijven gebruiken het bijvoorbeeld om zwaar of kostbaar gereedschap veilig op te bergen. Hierdoor kan de aannemer de bouwplaats met een gerust hart verlaten, wetend dat zijn spullen veilig zijn. De container is daarnaast ook zeer interessant voor particulieren om bijvoorbeeld te gebruiken als persoonlijke werkplaats in de tuin.


”Of dit nu voor de bouwplaats is, of voor thuis. Onze zelfbouwcontainers zijn van hoogwaardige kwaliteit en uitermate eenvoudig om zelf in elkaar te zetten.”

Plaats vandaag nog een bestelling of vraag een offerte aan! Meer weten over de voordelen en de mogelijkheden? Neem gerust contact op! Bel naar 078 – 482 603, stuur een mail naar info@zelfbouwcontainer.be of vul het contactformulier in.

Filter

Snelbouw container: alles is mogelijk

Een snelbouw container van Zelfbouwcontainer is er in verschillende maten en uitvoeringen. Zo verkopen en verhuren wij kleine hobby containers beschikbaar van 2 x 2 meter tot grote bouwcontainers van 6 x 2 meter. Daarnaast is er veel mogelijk met het deurtype waardoor onze containers in elke situatie passen! Zo is het mogelijk een enkele of dubbele deur op de korte zijde te plaatsen, daarnaast is het ook mogelijk om een enkele of dubbele deur te plaatsen op de lange zijde. Ook is het mogelijk de bouw container uit te breiden met verschillende accessoires zoals stellingen, schuiframen en dakramen. Als laatste kan de bouwcontainer ook nog eens worden gekleurd in uw bedrijfskleuren, alle RAL kleuren beschikbaar.

In ons assortiment vindt u:

Snelle en veilige opslag op de bouwplaats is mogelijk met een bouwcontainer!

Op de bouwplaats is een degelijke opslag bijna noodzakelijk. Bescherm uw werkgereedschappen en materialen tegen weersinvloeden, vandalisme en diefstal. Anders dan andere “bouwcontainers”, is een bouwcontainer van Zelfbouwcontainer.be minder geschikt voor het opslaan van bouw- en sloopafval.

De container is meer geschikt zijn voor het opslaan van waardevolle gereedschappen en materialen. Maar u bepaalt zelf wat u met de container doet. Dus u zou ook bouwafval in de containers kunnen opslaan. Andere soorten afval zijn natuurlijk ook in de bouwcontainer te plaatsen. Zo kan men ervoor kiezen bijvoorbeeld oud ijzer en koper op te slaan in de container. Dit staat veilig en droog opgeslagen totdat u de ijzerboer belt om het op te laten halen.

''Een demontabele bouwcontainer is niet meer weg te denken op de bouwplaats.''

Demontabel van klus naar klus

Een demontabele bouwcontainer kan gemakkelijk worden opgebouwd op locatie. De zijpanelen zijn gemakkelijk te bevestigen aan elkaar en aan de vloer met bouten. Hiervoor is geen zwaar gereedschap benodigd. Er is enkel een set moersleutels (13 mm en 19 mm), momentsleutels en een kruiskop schroevendraaier of boormachine nodig. Daarnaast kan de demontabele container weer gemakkelijk uit elkaar worden gehaald en als pakket worden vervoerd.

''De mogelijkheden voor een demontabele bouwcontainer zijn eindeloos.''

Bouwplaatsen en opslagcontainers

Een demontabele opslag container gaat ideaal in gebruik op bijvoorbeeld een bouwterrein. Dit komt door de heftruckkokers die zich in de vloer van de bouwcontainer bevinden. Ook beschikt de demontabele bouwcontainer over hijsogen, waarmee de container bijvoorbeeld kan worden gehesen. Handig als er op een bepaalde verdieping van een bouwproject gereedschap nodig is.

''Een bouwcontainer is geschikt voor iedere aannemer of bouwbedrijf.''

Waarom Zelfbouwcontainer.be?

Wanneer u een bouwcontainer huurt of koopt, krijgt u een aantal voordelen. Deze voordelen hebben wij voor u op een rij gezet:

 • De laagste prijs garantie van België
 • Eenvoudige montage zonder gebruik van zwaar gereedschap
 • U kan onze klantenservice altijd bereiken met vragen en opmerkingen
 • Uit voorraad leverbaar door heel België
 • Verplaatsbaar met heftruck en hijskraan

Grote voorraad nieuwe en gebruikte containers

Zelfbouwcontainer levert nieuwe en gebruikte containers door heel Nederland. Hoewel wij meer nieuwe containers verkopen, hebben wij ook regelmatig gebruikte containers op voorraad. De Bouwcontainers kunnen per stuk besteld worden, u kunt hierbij kiezen uit diverse formaten en opties.

Containers huren bij Zelfbouwcontainer.be

Of u nu wilt kopen, huren of een container op basis van huurkoop wilt bestellen: alles is mogelijk bij Zelfbouwcontainer.nl. Maak een keuze uit onze grote voorraad nieuwe en gebruikte containers. Wij leveren door heel de Benelux. Ook kunt u ervoor kiezen de container door ons te laten plaatsen. Totale ontzorging dus!

Een bouwcontainer kopen, waar moet ik op letten?

Regelmatig vragen onze klanten waarmee ze rekening moeten houden alvorens zij een bouwcontainer gaan aanschaffen. Daarom hebben we een aantal aandachtspuntjes op een rij gezet:

 • Kijk hoeveel ruimte u beschikbaar heeft om de bouwcontainer te plaatsen. Houd rekening met een marge plus minus een halve meter rondom de container om deze goed op te kunnen zetten.
 • Bereken hoeveel opslagruimte u nu nodig heeft. Houd er rekening mee dat u, in geval van ruimtegebrek, containers aan elkaar kan koppelen.
 • Vraag na bij de gemeente of locatie waar u de bouwcontainer wil gaan plaatsen vergunningsplicht heeft. Op eigen terrein mag een bouwcontainer altijd vergunningsvrij geplaatst worden.
 • Denk na over het aantal deuren en de positie waar de deuren moeten komen. De containers van Zelfbouwcontainer.be kunnen als een- en tweedeurs variant geleverd worden. Deuren kunnen op zowel de lange als de korte zijde geplaatst worden.
 • Montage van de Zelfbouwcontainer container is vrij eenvoudig. Wel raden we aan de montage met twee personen te verrichten. Dit werkt wat makkelijker en zorgt ervoor dat de montage sneller verloopt.
 • Wij kunnen de bouwcontainer tegen betaling bij u bezorgen. Tegen een meerprijs kunnen wij ook de montage voor u verzorgen. Wilt u de kosten laag houden? Haal de bouwcontainer dan met een aanhanger zelf bij ons op. Wij hebben altijd een grote voorraad in ons magazijn!

Koop of huur een bouwcontainer

Bent u overtuigd van de voordelen en wilt u direct een materiaalcontainer of bouwcontainer bij ons kopen of huren? Plaats vandaag nog een bestelling in de webshop of vraag een vrijblijvende offerte aan. Alles is mogelijk voor een voordelige prijs! Wilt u meer weten, bijvoorbeeld over de montage? Neem gerust contact met ons op, onze medewerkers helpen u graag verder. Bel naar 078 - 482 603 of vul het contactformulier in.