Alle afmetingen container van Zelfbouwcontainer

Een container kopen bij Zelfbouwcontainer is gemakkelijk en snel geregeld. Bij Zelfbouwcontainer hebben wij alle afmetingen container die u maar kunt wensen. Onze containers zijn ideaal voor het opslaan van spullen in uw tuin. Ook zijn onze containers geschikt voor het opslaan van spullen bij uw bedrijf. De containers van Zelfbouwcontainer zijn op elke locatie geschikt om op te bouwen en kan gebruikt worden als extra opslag.

“Het proces van het kopen van een container bij Zelfbouwcontainer gaat snel en gemakkelijk. De containers zijn demontabel en daardoor ook snel op te bouwen en af te bouwen. Wij leveren de verschillende afmetingen van de container zodat er voor iedereen een geschikte opslag te realiseren is.”

Filter

Afmetingen container gemakkelijk op te bouwen

Onze afmetingen container is snel op te bouwen doordat het een plug en play systeem is. Als u een container koopt wordt de container in een pakket geleverd. De panelen zijn gemakkelijk te verplaatsen met een paar sterke mensen. Ook het opbouwen van de container gaat gemakkelijk, de container is simpel te bevestigen met slechts enkele tools. Heeft u interesse in het kopen van een container?

Gemakkelijk te vervoeren

Na het kopen van een demontabele container bij Zelfbouwcontainer kunt u kiezen de container te laten bezorgen of zelf op te halen. Doordat onze containers in een pakket geleverd worden kunt u de afmetingen container makkelijk met een aanhanger vervoeren. Onze afmetingen container zijn flexibel en dat komt door de 8mm dikke gegalvaniseerde staalplaten. Ook kunt u na de aankoop van uw container de container gemakkelijk verplaatsen met een heftruck. Dit komt doordat onze containers voorzien zijn van heftruckkokers. De containers zijn ook voorzien van hijsogen zodat ze na het opbouwen nog gemakkelijk te verplaatsen zijn met een kraan.

Snel te bestellen en te leveren

Het koopproces bij Zelfbouwcontainer verloopt snel en gemakkelijk. Een aanvraag via de website of de telefoon is zo gedaan. Wij kunnen door grote voorraad snel bij u uitleveren. Ons transport hebben wij in eigen beheer en hierdoor kunnen wij goedkoop voor u leveren. Heeft u interesse in onze containers? Bel dan naar 078 – 482 603. Bent u nog niet zeker van de afmetingen container? Vraag dan onze experts voor advies.

Laagste prijsgarantie

Wij bieden twee verschillenden producten aan bij Zelfbouwcontainer. Wij verkopen zowel een budget als een premium merk. Bij alle twee de merken bieden wij u de laagste prijsgarantie en de beste kwaliteit voor een demontabele container. Ook bieden wij verschillende accessoires aan voor uw opslagcontainer. Deze kunt u hier vinden.

Verschillende afmetingen container

Onze afmetingen container is in verschillende maten te leveren. Zo kunnen wij containers van 2x2 bieden maar ook van 6x2. De standaard maten die wij leveren zijn 2x2, 3x2, 4x2, 5x2 en 6x2. Hierdoor zijn onze containers ideaal als vervanging voor de ouderwetse zeecontainers. Als u een zeecontainer koopt heeft u vaak het probleem dat het met een grote kraan op locatie uw zeecontainer moet lossen. Dit is niet het geval bij Zelfbouwcontainer. Buiten onze standaard maten hebben wij nog heel veel verschillende opties op onze afmetingen container. Onze demontabele containers kunt u geleverd krijgen met een enkele of een dubbele deur zowel aan de korte kant als aan de lange kant. Ook kunt u als optie kiezen om een raam te plaatsen in uw container. Heeft u vragen over de opties van onze containers bel dan naar 078 – 482 603 Is een 6x2 demontabele container te klein voor u? Dan hebben wij ook nog als optie dat u de containers kunt koppelen aan elkaar. Zo kunnen wij voor u een container realiseren van wel 5x6.Onze gecombineerde containers zijn ideaal voor bij u op de zaak. Ook zijn al onze containers te leveren in alle RAL-Kleuren. Hierdoor kunnen wij voor uw bedrijf een passende container samenstellen. Ook hebben wij van onze standaard modellen verhoogde modellen zo hebben wij een 10ft container en ook een 20ft container. Deze container is de ideale vervanging voor een zeecontainer. Wilt u meer informatie over alle afmetingen? Kijk dan hier!

Chemische containers, kantoorunits en huren

Buiten ons standaard assortiment bieden wij ook nog andere containers voor u aan. Zo hebben wij ook nog chemische containers en kantoor units voor uw beschikbaar. Onze chemische containers worden geleverd met een anti-lekbak. Hierdoor kunt u gemakkelijk en veilig op locatie uw chemische producten opslaan zonder dat de omgeving gevaar loopt. In de container zit de lekbak als standaard geïntegreerd in de bodem van uw demontabele container. Wilt u meer weten over de chemische opslagcontainers? Kijk dar hier voor meer informatie! Onze kantoorunits zijn volledig geïsoleerd zodat u gemakkelijk kunt werken en u snel een modulair kantoorunit kan plaatsen op elke locatie. Hiermee kunt u gemakkelijk een thuiswerkplek creëren of bij u op de zaak verschillende kantoren realiseren. Wilt u meer informatie over onze kantoorunits? Kijk dan hier.

In ons assortiment vindt u:

De reden dat u moet kiezen voor Zelfbouwcontainer

Bij ons bedrijf staat de klant centraal. Wij hebben dit bedrijf opgestart om al onze klanten een kwalitatieve goede container te kunnen leveren voor een scherpe prijs. Daarom bieden wij u ook de laagste prijsgarantie aan. Doordat wij een jong en dynamisch bedrijf zijn alle lijntjes binnen het bedrijf kort. Zo kunnen wij voor u na het contact binnen 1 week de container bij u voor de deur leveren. Wij hebben van onze standaard maten een groot aantal in voorraad zodat u geen last heeft van lange levertijden. Ook omdat ons eigen transport in beheer is kunnen wij op elke locatie komen en de container leveren. Mocht u een demontabele container kopen of huren bij ons zijn dit uw voordelen:

  • Altijd de laagste prijsgarantie!
  • U heeft geen zwaar gereedschap nodig.
  • De montage verloopt zeer gemakkelijk en snel!
  • Wij bieden perfecte klantenservice!
  • Levering direct uit voorraad!
  • Transport en korte levertijd door heel Europa!
  • Zelfs op de moeilijkst te bereiken plaatsen leveren wij de demontabele containers!
  • Eenmaal opgebouwd zijn de demontabele containers gemakkelijk te verplaatsen door middel van de heftrucksleuven en hijsogen!
  • Geheel zelf samen te stellen container. Op maat gemaakt naar uw wensen!
  • Demontabele containers zijn geschikt voor tijdelijk en semipermanent gebruik!
  • Onze demontabele containers hebben volledig modulair vermogen, ze zijn dus naar wens uit te breiden!
Zelfbouwcontainercontainers zijn een stuk voordeliger dan bijvoorbeeld Kovobel containers! Plaats vandaag nog een bestelling of vraag een offerte aan! Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie? Neem gerust contact op! Bel naar  078 – 482 603 ., stuur een mail naar  info@zelfbouwcontainer.be of vul het contactformulier in.

Uitstekend
Gebaseerd op 5 recensies
Bob en Paula
Bob en Paula
2023-03-19
Topbedrijf
vincent schuurman
vincent schuurman
2023-01-05
A. Binneveld
A. Binneveld
2022-12-30
Rokki Dakar18
Rokki Dakar18
2022-09-24
Daan Schmidt
Daan Schmidt
2020-12-23
Zeer mooie showroom en goed geholpen door de medewerkers
Wat kan ik kopen bij Zelfbouwcontainer?

De grootste specialisatie van Zelfbouwcontainer is de demontabele container. Deze demontabele container wordt geleverd in een bouwpakket en kan naar wens worden gemonteerd of gedemonteerd. De demontabele container kan worden gebruikt voor verschillende soorten opslag. Bijvoorbeeld materiaal opslag, archief opslag, banden opslag, tuin opslag en nog veel meer. De demontabele container zijn beschikbaar in verschillende formaten van 2×2 meter tot en met 6×2 meter en kunnen worden gekleurd in veel RAL kleuren. Daarnaast biedt Zelfbouwcontainer de laagste prijs garantie van België. Bekijk ons assortiment of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Wat zijn de voordelen van Zelfbouwcontainer?

Zelfbouwcontainer kan doordat zij al meer dan 12 jaar ervaring heeft op het gebied van opslag u voorzien van de beste oplossing voor uw opslagprobleem. Zelfbouwcontainer verkoopt demontabele containers van twee verschillende merken, het merk FOCO® en het premium merk. Deze containers zijn beide verschillend en hebben elk hun eigen sterke eigenschappen. Zo staat het premium merk voor kwaliteit en duurzaamheid en heeft deze container een anti roest garantie van maar liefst 10 jaar. Het merk FOCO® is onze prijsvechter in de markt en heeft hierdoor de laagste prijs garantie van België. De verschillen tussen de containers kunt u hier op uw gemak terug lezen.

Daarnaast kent Zelfbouwcontainer nog veel meer voordelen:

 • Grote voorraad aan standaard modellen
 • Montage zonder hulp van zwaar gereedschap of zelfs zonder
 • Snelle levering door heel Europa
 • Transport in eigen beheer
 • Montage door één van onze opbouwteams mogelijk
 • Volledig modulaire containers, naar wens uit te breiden

Kortom, genoeg redenen om te kiezen voor Zelfbouwcontainer, bekijk de producten op onze website of neem contact met ons op.

Kan ik een demontabele container zelf in elkaar zetten?

Een demontabele container van Zelfbouwcontainer kan heel makkelijk zelf in elkaar worden gezet, daarnaast krijgt u van ons een duidelijke handleiding waarin alles duidelijk wordt. Als u deze samengevatte stappen volgt komt het helemaal goed

 1. De panelen van de demontabele container losmaken van het pakket
 2. De vloer op de juist plaatst leggen
 3. De zijpanelen aan de vloer vastmaken van de demontabele container met de schroeven en bouten
 4. De zijpanelen aan elkaar schroeven
 5. Het dak plaatsen en monteren op de zijpanelen van de demontabele container
 6. De deur in de demontabele container monteren

Hier heeft u een aantal verschillende soorten klein gereedschap nodig, dit soort gereedschap is te vinden in iedere gereedschapskist. Dit is het gereedschap:

 • Schroevendraaier of boormachine (kruiskop)
 • 13 mm moersleutel
 • 19 mm moersleutel
 • Momentsleutel (opzetstukken van 13 mm en 19 mm)

Wilt u meer informatie over het opzetten van de demontabele container, wilt u een technische tekening of fundatieplan van ontvangen of wilt u gewoon meer informatie over de demontabele container. Neem dan contact met ons op.

De transportkosten staan niet op de website, wat kost de levering?

Naast dat jij geheel gratis het product op kan halen bij één van onze afhaallocaties is het ook mogelijk om de het product te laten bezorgen. Dit doen wij doormiddel van ons eigen transport. Wij rijden over het algemeen met pick-ups met een aanhanger of met een vrachtwagen. Wij rekenen hiervoor transportkosten, omdat deze kosten afhankelijk zijn van waar de container geleverd dient te worden en hoeveel containers er bezorgd moeten worden berekenen wij dit achteraf.  U kunt contact met ons opnemen om deze kosten na te vragen of een bestelling plaatsen en dan worden de transportkosten op de factuur gezet.

Is er een vergunning nodig om de container te plaatsen?

Dit is heel erg afhankelijk van de plaats waar de container komt te staan. Per gemeente zijn er verschillende eisen wat betreft het plaatsten van een unit. Het is daarom belangrijk dat u zelf met de gemeente contact op neemt over de regels en het eventueel aanvragen van een vergunning. Heeft u bepaalde informatie nodig voor de aanvraag/gemeente ? Neem dan gerust contact op met 1 van onze collega’s.

Kunnen jullie de containers voor ons opbouwen?

Als service bieden wij montage tegen een meerprijs. Dit is een service die wij als extra aanbieden bij onze premium modellen.

Wat gebeurt er nadat ik een bestelling heb geplaatst?

Allereerst willen wij jou dan hartelijk bedanken voor de bestelling. Nadat de bestelling bij ons binnen is gekomen wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen voor de levering, wij gaan dan samen met jou het juiste moment bepalen om de container te leveren. Moet het niet geleverd worden en kom je het ophalen dat is ook geen probleem, wij zullen jou dan vragen wanneer je het product op kunt halen en waar.