20ft container kopen

Een 20ft container is een maat die bij zeecontainers vaak wordt gebruikt. De maat is internationaal bekend als een van de meest gangbare maten voor een zeecontainer. De container is ongeveer 6 meter lang, 2 meter breed en 2 meter hoog (6x2x2, LxBxH). Dit creëert een ruimte van ongeveer 24 kubieke meter in de container. U kunt ook een demontabele container in deze maat bestellen. Op deze manier heeft u alle voordelen van een materiaalcontainer van Zelfbouwcontainer en de ideale maat van een zeecontainer.

“Het kopen van een zeecontainer bij Zelfbouwcontainer verloopt snel en soepel”
Plaats vandaag nog een bestelling of vraag een offerte aan! Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie? Neem gerust contact op! Bel naar 078 – 482 603 , stuur een mail naar info@zelfbouwcontainer.be of vul het contactformulier in.
Filter

Makkelijk op te bouwen

De 20ft container van Zelfbouwcontainer heeft een lichter frame dan de originele zeecontainers. Al onze containers worden geleverd in een pakket. Hierdoor zijn de containers makkelijk te vervoeren met een aanhangwagen. Wij kunnen alle containers makkelijk leveren op elke locatie doordat wij ons eigen transport in beheer hebben. Als u een zeecontainer koopt bij Zelfbouwcontainer kunt u deze gemakkelijk en snel op bouwen. Dit komt omdat alle panelen los van elkaar in een pakket geleverd worden. Daardoor kunt u met een aantal sterke mensen al gemakkelijk de container binnen een half uur opbouwen. Zoals onze collega Dennis altijd zegt: ”het opbouwen van een Zelfbouw zeecontainer is simpeler dat het bouwen van een Ikea kast”. De panelen van de container kunt u gemakkelijk bevestigen aan de bodemplaat. Het dak kunt u ook gemakkelijk plaatsen. U hoeft geen zwaar gereedschap of machines te gebruiken om de container op te bouwen. Mocht u de demonteerbare zeecontainer willen verplaatsen kan dit ook altijd. Dit komt omdat de zeecontainer al geïntegreerde heftruckkokers en hijsogen heeft. Hierdoor is deze makkelijk te plaatsen op een moeilijk te bereiken plek. Wilt u meer informatie over het opbouwen van de zeecontainers klik dan hier!

Een 20ft container voor elk opslagprobleem

De demonteerbare zeecontainer is geschikt voor vele doeleinden. De container is geschikt voor vele doeleinden. Een aantal voorbeelden zijn een nieuw tuinhuis, een rookhok, archiefkast, tijdelijke opslag, fietsenstalling,  wat extra ruimte in uw tuin of op een bouwterrein een bouwkeet of extra opslag. Voor elke opslag wens kan  een 20ft container een oplossing bieden. Heeft u de container tijdelijk op een andere locatie nodig? Dan kunt u gemakkelijk de container afbouwen en vervoeren. Ook is het mogelijk om de container in zijn geheel meet een aanhangwagen te vervoeren. Zo kunt het maximale uit u container halen!

Op zoek naar een andere maat?

Heeft u liever een container of een ander soort opslagcontainer? Zelfbouwcontainer.be heeft voor elk opslagprobleem en geschikte oplossing. Kleinere containers kunt u hier vinden. Ook kunt u een 20ft container in een RAL kleur laten spuiten. Zo is de container beschikbaar in alle RAL kleuren die u wenst. Op deze manier past de container bij uw huis, bedrijf, auto of de kleur van de omgeving laten spuiten. Een 20ft container in een RAL kleur kan juist opvallen, of u kan ervoor kiezen dat deze 20ft container niet opvalt afhankelijk van de door u gekozen RAL kleur.

Het kopen van een zeecontainer

Het kopen van een zeecontainer of 10ftcontainer of 20ft container verloopt snel en soepel bij Zelfbouwcontainer. Door onze grote voorraad kunnen wij voor u snel een container naar wens realiseren. Wij leveren door heel Europa en kunnen vaak binnen een week na het eerste contact de container bij u voor de deur zetten. Mocht u interesse hebben in het kopen van een demonteerbare zeecontainer, Plaats vandaag nog een bestelling of vraag een offerte aan! Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie? Neem gerust contact op! Bel naar 078 – 482 603 , stuur een mail naar info@zelfbouwcontainer.be of vul het contactformulier in.

Het huren van een zeecontainer

Is het kopen van een zeecontainer niet interessant voor u? geen probleem, bij Zelfbouwcontainer is het ook mogelijk om een zeecontainer te huren. Hierbij komen wij de container voor u brengen en als de huurovereenkomst is afgelopen komen wij de container ook weer voor u ophalen. Heeft u meer interesse in het huren van een zeecontainer? Klik dan hier voor meer informatie!

In ons assortiment vindt u:

Waarom een zeecontainer van Zelfbouwcontainer.be

Bij Zelfbouwcontainer staat onze klant centraal, wij proberen voor de klant altijd een zo snel mogelijke en makkelijke levering te realiseren. Ook heeft u als klant een aantal zekerheden bij Zelfbouwcontainer.
 • Altijd de laagste prijsgarantie!
 • U heeft geen zwaar gereedschap nodig.
 • De montage verloopt zeer gemakkelijk en snel!
 • Wij bieden perfecte klantenservice!
 • Levering direct uit voorraad!
 • Transport en korte levertijd door heel Europa!
 • Zelfs op de moeilijkst te bereiken plaatsen leveren wij de demontabele containers!
 • Eenmaal opgebouwd zijn de demontabele containers gemakkelijk te verplaatsen door middel van de heftrucksleuven en hijsogen!
 • Geheel zelf samen te stellen container. Op maat gemaakt naar uw wensen!
 • Demontabele containers zijn geschikt voor tijdelijk en semipermanent gebruik!
 • Onze demontabele containers hebben volledig modulair vermogen, ze zijn dus naar wens uit te breiden!
 • Zelfbouwcontainercontainers zijn een stuk voordeliger dan bijvoorbeeld Kovobel containers!