Demontabele container

Een demontabele container van zelfbouwcontainer is ideaal geschikt voor extra opslag in de tuin of op locatie bij uw bedrijf. Wanneer u gaat verbouwen of vast een extra ruimte nodig heeft, of op een externe locatie materiaal wilt opslaan. Op elke locatie is de Zelfbouwcontainer container een handige manier om u extra opslag te bieden.


”Een demontabele container is een flexibele oplossing voor iedereen die extra opslag nodig heeft of op zoek is naar flexibele opslag mogelijkheden. Een Zelfbouwcontainer is demontabel en beschikbaar in verschillende afmetingen.”

Door het lichte gewicht is hij gemakkelijk te monteren en demonteren met slechts enkele tools. Ook zijn de panelen goed te verplaatsen wat ervoor zorgt dat de container op moeilijk bereikbare plekken geplaatst kan worden. De materiaalcontainer is de ideale oplossing voor al uw problemen omtrent opslag op en om uw terrein.

Plaats vandaag nog een bestelling of vraag een offerte aan! Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie? Neem gerust contact op! Bel naar 078 – 482 603, stuur een mail naar info@zelfbouwcontainer.be of vul het contactformulier in.

Filter