Chemische unit

De chemische units zijn ideaal geschikt voor de opslag van gevaarlijke middelen en/of vloeistoffen. Doordat er een lekbak in de onderkant van de container is gemonteerd kunnen de spullen opgeslagen worden zonder het risico dat de omgeving wordt verontreinigd. Ook is de container gemakkelijk en snel te monteren en te demonteren zodat u op elke locatie een oplossing heeft voor uw gevaarlijke/vloeibare opslagprobleem. Ook kunt u de chemische container gebruiken als gasflesopslag voor bij uw bedrijf.

”’De chemische milieucontainer is een handige en veilige oplossing voor het opslaan van gevaarlijke stoffen en/of vloeistoffen. Door de anti-lekbak kunnen deze stoffen opgevangen worden en zo de omgeving niet verontreinigen.”

Interesse in een chemische container? > Plaats vandaag nog een bestelling of vraag een offerte aan! Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie? Neem gerust contact op! Bel naar 078 – 482 603 , stuur een mail naar info@zelfbouwcontainer.be of vul het contactformulier in.

Filter