8 ft container | standaard opslagcontainer

Een 8 ft container van Zelfbouwcontainer is een compacte opslag ruimte die u overal kunt plaatsen om extra opslag te creëren. Deze opslagruimte kan gebruikt worden voor verschillende doeleinden zoals het opslaan van tuingereedschap, sportspullen of net wat u zelf wilt opslag. Deze container beschikt over een dubbele deur waardoor u altijd voldoende ruimte heeft om de spullen in de container te krijgen. De 8ft container is gemaakt van gegalvaniseerd staal en heeft een jaar lang anti-roestgarantie. Verder kan de container is verschillende RAL-kleuren gespoten worden. Wilt u weten welke 8ft container voor u geschikt is? Neem dan snel contact op met onze specialisten.

Deze compacte container is ideaal om te plaatsen in kleinere ruimtes

Plaats vandaag nog een bestelling of vraag een offerte aan! Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie? Neem gerust contact op! Bel naar  078 – 482 603 ., stuur een mail naar info@zelfbouwcontainer.be of vul het contactformulier in.

Filter

Veel gestelde vragen

Bij Zelfbouwcontainer bieden wij de 8 ft container aan in twee verschillende merken. Zo hebben wij ons premium merk waar wij 10 jaar anti-roest garantie op kunnen bieden. Hiernaast bieden wij FOCO® aan waarop de laagste prijsgarantie van de Benelux op zit. Wilt u weten welke container voor u geschikt is? Bekijk dan onze keuzehulp.

Wat zijn de afmetingen van de 8 ft standaard container?

De container 8ft heeft de volgende standaard specificaties:

 • Afmetingen buitenkant (LxBxH): 2020 x 2140 x 2072 mm
 • Afmetingen binnenkant (LxBxH): 1985 x 1865 x 1948 mm
 • Afmetingen deur: (LxH): 1750 (813 + 937 mm) x 1849 mm

Waarvoor kan een 8 ft opslag container gebruikt worden?

Een container van 2 meter is een compacte container die veelzijdig ingezet kan worden. De container is geschikt voor bouwmateriaal, tuinmateriaal, opslag voor bij uw bedrijf of wat u ook maar kunt bedenken. Zoals u al hoort is deze container geschikt voor iedere situatie. Deze opslagcontainer is het alternatief van een kleine zeecontainer. Het voordeel van deze opslagcontainer is dat het demontabel is en dus makkelijk verplaatst kan worden. Zo is een nieuwe 8ft container geschikt voor het opslaan van goederen.

 

Kan ik een 8 ft container zelf in elkaar zetten?

Onze demontabele containers zijn natuurlijk perfect geschikt om zelf in elkaar te zetten. Het enige dat u nodig heeft is moersleutel 13 en 19. De Zelfbouwcontainer wordt geleverd als pakket en bestaat uit losse panelen. De container wordt geleverd of kan afgehaald worden als pakket. Het voordeel van een demontabele container is dat de panelen los afgetild kunnen worden waardoor u geen heftruck of kraan nodig heeft om de container tuinhuis op de juiste plek te plaatsen, deze kan met de hand gelost worden. Vanuit hier kunt u zelf de container verder opbouwen.

 

Contact met Zelfbouwcontainer over een 8ft opslagcontainer

Heeft u interesse of wilt u een 8 ft container kopen? Neem dan snel contact op met onze specialisten om alle informatie op te vragen die u nodig heeft. U kunt ons bellen op  078 – 482 603  of een e-mail sturen naar info@zelfbouwcontainer.be. Mocht u zeker zijn van een optie plaats dan een bestelling of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Uitstekend
Gebaseerd op 5 recensies
Bob en Paula
Bob en Paula
2023-03-19
Topbedrijf
vincent schuurman
vincent schuurman
2023-01-05
A. Binneveld
A. Binneveld
2022-12-30
Rokki Dakar18
Rokki Dakar18
2022-09-24
Daan Schmidt
Daan Schmidt
2020-12-23
Zeer mooie showroom en goed geholpen door de medewerkers
Wat kan ik kopen bij Zelfbouwcontainer?

De grootste specialisatie van Zelfbouwcontainer is de demontabele container. Deze demontabele container wordt geleverd in een bouwpakket en kan naar wens worden gemonteerd of gedemonteerd. De demontabele container kan worden gebruikt voor verschillende soorten opslag. Bijvoorbeeld materiaal opslag, archief opslag, banden opslag, tuin opslag en nog veel meer. De demontabele container zijn beschikbaar in verschillende formaten van 2×2 meter tot en met 6×2 meter en kunnen worden gekleurd in veel RAL kleuren. Daarnaast biedt Zelfbouwcontainer de laagste prijs garantie van België. Bekijk ons assortiment of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Wat zijn de voordelen van Zelfbouwcontainer?

Zelfbouwcontainer kan doordat zij al meer dan 12 jaar ervaring heeft op het gebied van opslag u voorzien van de beste oplossing voor uw opslagprobleem. Zelfbouwcontainer verkoopt demontabele containers van twee verschillende merken, het merk FOCO® en het premium merk. Deze containers zijn beide verschillend en hebben elk hun eigen sterke eigenschappen. Zo staat het premium merk voor kwaliteit en duurzaamheid en heeft deze container een anti roest garantie van maar liefst 10 jaar. Het merk FOCO® is onze prijsvechter in de markt en heeft hierdoor de laagste prijs garantie van België. De verschillen tussen de containers kunt u hier op uw gemak terug lezen.

Daarnaast kent Zelfbouwcontainer nog veel meer voordelen:

 • Grote voorraad aan standaard modellen
 • Montage zonder hulp van zwaar gereedschap of zelfs zonder
 • Snelle levering door heel Europa
 • Transport in eigen beheer
 • Montage door één van onze opbouwteams mogelijk
 • Volledig modulaire containers, naar wens uit te breiden

Kortom, genoeg redenen om te kiezen voor Zelfbouwcontainer, bekijk de producten op onze website of neem contact met ons op.

Kan ik een demontabele container zelf in elkaar zetten?

Een demontabele container van Zelfbouwcontainer kan heel makkelijk zelf in elkaar worden gezet, daarnaast krijgt u van ons een duidelijke handleiding waarin alles duidelijk wordt. Als u deze samengevatte stappen volgt komt het helemaal goed

 1. De panelen van de demontabele container losmaken van het pakket
 2. De vloer op de juist plaatst leggen
 3. De zijpanelen aan de vloer vastmaken van de demontabele container met de schroeven en bouten
 4. De zijpanelen aan elkaar schroeven
 5. Het dak plaatsen en monteren op de zijpanelen van de demontabele container
 6. De deur in de demontabele container monteren

Hier heeft u een aantal verschillende soorten klein gereedschap nodig, dit soort gereedschap is te vinden in iedere gereedschapskist. Dit is het gereedschap:

 • Schroevendraaier of boormachine (kruiskop)
 • 13 mm moersleutel
 • 19 mm moersleutel
 • Momentsleutel (opzetstukken van 13 mm en 19 mm)

Wilt u meer informatie over het opzetten van de demontabele container, wilt u een technische tekening of fundatieplan van ontvangen of wilt u gewoon meer informatie over de demontabele container. Neem dan contact met ons op.

De transportkosten staan niet op de website, wat kost de levering?

Naast dat jij geheel gratis het product op kan halen bij één van onze afhaallocaties is het ook mogelijk om de het product te laten bezorgen. Dit doen wij doormiddel van ons eigen transport. Wij rijden over het algemeen met pick-ups met een aanhanger of met een vrachtwagen. Wij rekenen hiervoor transportkosten, omdat deze kosten afhankelijk zijn van waar de container geleverd dient te worden en hoeveel containers er bezorgd moeten worden berekenen wij dit achteraf.  U kunt contact met ons opnemen om deze kosten na te vragen of een bestelling plaatsen en dan worden de transportkosten op de factuur gezet.

Is er een vergunning nodig om de container te plaatsen?

Dit is heel erg afhankelijk van de plaats waar de container komt te staan. Per gemeente zijn er verschillende eisen wat betreft het plaatsten van een unit. Het is daarom belangrijk dat u zelf met de gemeente contact op neemt over de regels en het eventueel aanvragen van een vergunning. Heeft u bepaalde informatie nodig voor de aanvraag/gemeente ? Neem dan gerust contact op met 1 van onze collega’s.

Kunnen jullie de containers voor ons opbouwen?

Als service bieden wij montage tegen een meerprijs. Dit is een service die wij als extra aanbieden bij onze premium modellen.

Wat gebeurt er nadat ik een bestelling heb geplaatst?

Allereerst willen wij jou dan hartelijk bedanken voor de bestelling. Nadat de bestelling bij ons binnen is gekomen wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen voor de levering, wij gaan dan samen met jou het juiste moment bepalen om de container te leveren. Moet het niet geleverd worden en kom je het ophalen dat is ook geen probleem, wij zullen jou dan vragen wanneer je het product op kunt halen en waar.