40 ft container

Een 40 ft container is een grote opslagcontainer die perfect gebruikt kan worden voor grote opslag. Een 40 voet container is opgebouwd uit twee containers van zes meter. Met het combineren realiseert u hierdoor een demontabele opslagcontainer waar u voldoende ruimte heeft om al uw spullen op te bergen. Deze 12 meter containers zijn beschikbaar in twee verschillende merken. Zo is er de keuze voor ons premium merk met 10 jaar anti-roest garantie. Of u kunt kiezen voor het merk FOCO® met de laagste prijsgarantie van de Benelux.

Met een 40 ft container kan ik genoeg opslag creëren om de komende jaren vooruit te gaan

Plaats vandaag nog een bestelling of vraag een offerte aan! Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie? Neem gerust contact op! Bel naar  078 – 482 603 ., stuur een mail naar info@zelfbouwcontainer.be of vul het contactformulier in.

Filter

Veel gestelde vragen

 

Hoe groot is een 40 ft container?

De container heeft een lengte van ongeveer 12 meter en is gerealiseerd uit meerdere containers. Zo is er de mogelijkheid om voor ons premium merk te kiezen dat bestaat uit 8mm dik gegalvaniseerd staal en 10 jaar anti-roest garantie. Hierbij heeft u twee containers van zes meter die in elkaar gezet kan worden door een schuif en kliksysteem. Ook is er de mogelijkheid om voor FOCO® te kiezen. Hierbij worden drie containers van vier meter gekoppeld die op elk moment weer te ontkoppelen zijn. Mocht u toch één container op een andere plek zetten kan dit omdat alle panelen zijn meegeleverd. De precieze afmetingen 40 ft container kunnen verschillen per type container.

 

Wat kost een 40 ft container?

De kosten kunnen variëren. Als eerste bieden wij twee merken aan van de containers die beide een andere prijs hebben. Ook kunt u de 40 ft container in verschillende kleuren krijgen, staalkleur of staalblauw, hier zit ook weer een andere prijs aan. Mocht u willen weten wat het voor u zou kosten, neem dan contact op met onze specialisten. Dan kunt u op maat een offerte ontvangen en heeft u in kaart wat de kosten zullen zijn.

 

Waarvoor kan een 40 ft container gebruikt worden?

Een Zelfbouwcontainer kan voor meerdere doelen gebruikt worden. Dit kan variëren van het opbergen van grote tuingereedschappen tot fietsen en motoren of u kunt bij uw bedrijf verschillende spullen opslaan. De grote container is geschikt voor bijna alle doeleinden als het gaat om opslag. Mocht u vragen hebben of de afmetingen 40 ft container binnenmaat geschikt is voor u? Neem dan snel contact op met onze experts.

   

Kan ik een 40 ft container Zelf in elkaar zetten?

U kunt de opslagruimte zelf in elkaar zetten. Het wordt namelijk geleverd in een pakket dat met de hand gelost kan worden van de aanhanger en hierna zelf in elkaar gezet kan worden. Bij het premium merk kunt u de container in elkaar zetten door een simpel schuif en kliksysteem. Bij FOCO® heeft u aan moersleutel 13 en 19 genoeg om de panelen aan elkaar te monteren.

 

Contact opnemen.

Mocht u interesse hebben in onze containers of vragen hierover kunt u ons bellen op 078 – 482 603 of een e-mail sturen naar info@zelfbouwcontainer.be. Heeft u al een keuze gemaakt plaats dan vandaag nog een bestellen of vraag vrijblijvend een offerte aan. Bekijk ook onze andere containers: container tuinhuis of zeecontainer.

Uitstekend
Gebaseerd op 5 recensies
Bob en Paula
Bob en Paula
2023-03-19
Topbedrijf
vincent schuurman
vincent schuurman
2023-01-05
A. Binneveld
A. Binneveld
2022-12-30
Rokki Dakar18
Rokki Dakar18
2022-09-24
Daan Schmidt
Daan Schmidt
2020-12-23
Zeer mooie showroom en goed geholpen door de medewerkers
Wat kan ik kopen bij Zelfbouwcontainer?

De grootste specialisatie van Zelfbouwcontainer is de demontabele container. Deze demontabele container wordt geleverd in een bouwpakket en kan naar wens worden gemonteerd of gedemonteerd. De demontabele container kan worden gebruikt voor verschillende soorten opslag. Bijvoorbeeld materiaal opslag, archief opslag, banden opslag, tuin opslag en nog veel meer. De demontabele container zijn beschikbaar in verschillende formaten van 2×2 meter tot en met 6×2 meter en kunnen worden gekleurd in veel RAL kleuren. Daarnaast biedt Zelfbouwcontainer de laagste prijs garantie van België. Bekijk ons assortiment of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Wat zijn de voordelen van Zelfbouwcontainer?

Zelfbouwcontainer kan doordat zij al meer dan 12 jaar ervaring heeft op het gebied van opslag u voorzien van de beste oplossing voor uw opslagprobleem. Zelfbouwcontainer verkoopt demontabele containers van twee verschillende merken, het merk FOCO® en het premium merk. Deze containers zijn beide verschillend en hebben elk hun eigen sterke eigenschappen. Zo staat het premium merk voor kwaliteit en duurzaamheid en heeft deze container een anti roest garantie van maar liefst 10 jaar. Het merk FOCO® is onze prijsvechter in de markt en heeft hierdoor de laagste prijs garantie van België. De verschillen tussen de containers kunt u hier op uw gemak terug lezen.

Daarnaast kent Zelfbouwcontainer nog veel meer voordelen:

  • Grote voorraad aan standaard modellen
  • Montage zonder hulp van zwaar gereedschap of zelfs zonder
  • Snelle levering door heel Europa
  • Transport in eigen beheer
  • Montage door één van onze opbouwteams mogelijk
  • Volledig modulaire containers, naar wens uit te breiden

Kortom, genoeg redenen om te kiezen voor Zelfbouwcontainer, bekijk de producten op onze website of neem contact met ons op.

Kan ik een demontabele container zelf in elkaar zetten?

Een demontabele container van Zelfbouwcontainer kan heel makkelijk zelf in elkaar worden gezet, daarnaast krijgt u van ons een duidelijke handleiding waarin alles duidelijk wordt. Als u deze samengevatte stappen volgt komt het helemaal goed

  1. De panelen van de demontabele container losmaken van het pakket
  2. De vloer op de juist plaatst leggen
  3. De zijpanelen aan de vloer vastmaken van de demontabele container met de schroeven en bouten
  4. De zijpanelen aan elkaar schroeven
  5. Het dak plaatsen en monteren op de zijpanelen van de demontabele container
  6. De deur in de demontabele container monteren

Hier heeft u een aantal verschillende soorten klein gereedschap nodig, dit soort gereedschap is te vinden in iedere gereedschapskist. Dit is het gereedschap:

  • Schroevendraaier of boormachine (kruiskop)
  • 13 mm moersleutel
  • 19 mm moersleutel
  • Momentsleutel (opzetstukken van 13 mm en 19 mm)

Wilt u meer informatie over het opzetten van de demontabele container, wilt u een technische tekening of fundatieplan van ontvangen of wilt u gewoon meer informatie over de demontabele container. Neem dan contact met ons op.

De transportkosten staan niet op de website, wat kost de levering?

Naast dat jij geheel gratis het product op kan halen bij één van onze afhaallocaties is het ook mogelijk om de het product te laten bezorgen. Dit doen wij doormiddel van ons eigen transport. Wij rijden over het algemeen met pick-ups met een aanhanger of met een vrachtwagen. Wij rekenen hiervoor transportkosten, omdat deze kosten afhankelijk zijn van waar de container geleverd dient te worden en hoeveel containers er bezorgd moeten worden berekenen wij dit achteraf.  U kunt contact met ons opnemen om deze kosten na te vragen of een bestelling plaatsen en dan worden de transportkosten op de factuur gezet.

Is er een vergunning nodig om de container te plaatsen?

Dit is heel erg afhankelijk van de plaats waar de container komt te staan. Per gemeente zijn er verschillende eisen wat betreft het plaatsten van een unit. Het is daarom belangrijk dat u zelf met de gemeente contact op neemt over de regels en het eventueel aanvragen van een vergunning. Heeft u bepaalde informatie nodig voor de aanvraag/gemeente ? Neem dan gerust contact op met 1 van onze collega’s.

Kunnen jullie de containers voor ons opbouwen?

Als service bieden wij montage tegen een meerprijs. Dit is een service die wij als extra aanbieden bij onze premium modellen.

Wat gebeurt er nadat ik een bestelling heb geplaatst?

Allereerst willen wij jou dan hartelijk bedanken voor de bestelling. Nadat de bestelling bij ons binnen is gekomen wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen voor de levering, wij gaan dan samen met jou het juiste moment bepalen om de container te leveren. Moet het niet geleverd worden en kom je het ophalen dat is ook geen probleem, wij zullen jou dan vragen wanneer je het product op kunt halen en waar.