Bekijk onze showroom

Bezoek onze showroom

Showroom Bergschenhoek

Adres:
Zelfbouwcontainer België
Labc 5325
4841 RB Breda

Tel: 078 – 482 603
Mail:  info@zelfbouwcontainer.be

Bezoek op afspraak

Voor je koopt, eerst even kijken?

Een demontabele opslagcontainer is een aankoop die niet over één nacht ijs gaat. Vaak is het daarom handig om het product te bekijken. Daarom hebben wij van Zelfbouwcontainer onze eigen showroom waar je rustig op je gemak alle verschillende modellen kan bekijken.

Zelf hebben wij een achtergrond in de self-storage en opslag faciliteiten, daarom kan je bij ons veel verschillende merken, types en modellen bekijken. Wij laten u graag de verschillen zien tussen al onze modellen. Onze gespecialiseerde medewerkers leiden je graag rond over ons terrein. Daarnaast hebben we altijd warme koffie bij ons klaarstaan, dus kom gezellig langs!

Het grote voordeel van de demontabele materiaalcontainer is dat deze makkelijk meegenomen kan worden op bijvoorbeeld een aanhanger. Mocht je bij onze showroom aangekomen zijn en hebben besloten een demontabele container aan te willen schaffen, dan is het handig om hiervoor een aanhanger mee te nemen.

Langskomen dat kan altijd!

Onze gespecialiseerde medewerkers staan (bijna) altijd klaar om je alles te laten zien op ons terrein. Onze locatie in Breda is ideaal voor iemand uit België, dit omdat het dicht bij de grootste Belgische steden ligt. Namelijk maar 55 km vanaf Antwerpen, 100 km vanaf Brussel, 120 km vanaf Gent, 150 km vanaf Charleroi, 175 km vanaf Luik, 140 km vanaf Brugge, 110 km vanaf Leuven, 125 km vanaf Hasselt, 110 km vanaf Genk en 60 km vanaf Geel. Kortom, genoeg redenen om langs te komen bij Zelfbouwcontainer.

Mocht het voor u te ver zijn om naar onze locatie in Breda af te reizen, dan is het wellicht mogelijk om bij een van onze klanten te kijken naar de demontabele container. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op voor de mogelijkheden.

Kom snel eens langs!