Bar voor in de tuin voor een gezellige uitstraling!

Houten bar kopen? Antraciet gekleurde bar voor in de tuin.

Bar voor in de tuin voor een gezellige uitstraling!

Vaker is het te zien. Een container met een saaie kleur. Heb je zin in wat nieuws, iets wat vrij weinig voor komt? Dan heeft Zelfbouwcontainer de perfecte oplossing voor jou! Er worden baren voor in de tuin in kleur aangeboden! De kleuren die aangeboden worden zijn zowel geel, rood, groen en nog veel meer! Deze alternatieven voor houten baren bestaan uit 6 panelen die makkelijk in en uit elkaar gezet kunnen worden. Als we het hebben over makkelijk gaat het om circa 10 minuten. Hiervoor zijn er wel minimaal twee mensen nodig om de opslagcontainer in elkaar te zetten.

Hoe werkt een alternatief voor houten bar kopen?.

Een houten bar kopen bestaat uit meerdere delen. De 6 delen waaruit deze bar container bestaat zijn de 4 wanden, 1 plafond en natuurlijk 1 vloer. Het voordeel van deze bar container voor in de tuin is dat deze zeer gemakkelijk in elkaar te zetten is. wanneer u de barcontainer in elkaar wilt zetten heeft u geen gereedschap nodig. Dit zorgt ervoor dat u het alternatief voor houten bar ten alle tijden in elkaar kan zetten maar ook uit elkaar kan halen. Het in elkaar zetten van de container wordt gedaan via een schuif systeem. Bij het in elkaar zetten van de houten bar container begin je met de vloer daarna schuif je iedere wand een voor een in de vloer. De wanden zullen ook in elkaar geschoven moet worden en dan met een pinnetje vastgezet worden. Een ander voordeel van de container is omdat deze bar voor in de tuin bestaat uit meerdere onderdelen kunt u de barcontainer gemakkelijk verplaatsen naar de locatie waar deze container geplaatst moet worden. Voor het verplaatsen hoeft u dan geen heftruck of kraan te gebruiken, maar kunt u gewoon met simpele spierkracht de container op de juiste plek zetten. Ook wanneer u door een smalle gang of opening moet is deze demontabele container ideaal. Ondanks dat deze container makkelijk te verplaatsen is met mankracht is het ook mogelijk om deze bar voor in de tuin te verplaatsen met een heftruck wanneer u gebruik maakt van de heftruckkokers of wanneer u een kraan tot uw beschikking heeft kunt u de houten bar ook optillen aan de hijsogen.

Houten bar container kopen als schuur.

Een van de mogelijkheden van deze houten bar container is dat de container te gebruiken is als schuur. Deze bar container voor in de tuin is ideaal voor het gebruiken als schuur omdat deze container bestendig is tegen alle weersomstandigheden. Ook kunt u de juiste kleur kiezen zodat de schuur helemaal bij de tuin past, maar waarom heeft u nou een schuur nodig. Punt 1 het is super handig voor bijvoorbeeld het achter slot en grendel zetten van bijvoorbeeld barbecues, fietsen en tuingereedschap. Punt 2 is het bewaren van spullen om tegen regen denk dan bijvoorbeeld aan tuinkussens en verhuisdozen.

Niet alleen kleuren, maar ook verschillende maten.

Het woord houten bar container veroorzaakt vast verwarring. Bij het woord container wordt vaak gedacht aan een grote opslagkluis. Dit kan kloppen, maar er moet niet vergeten worden dat bar containers samen met alle andere containers op maat besteld kunnen worden! Zo is er een gekleurde houten barcontainer van 10ft, maar ook kleiner. Mocht er nu een kleine nodig zijn voor een kleine tuin of voortuin, dan is dat ook verkrijgbaar! Natuurlijk zijn deze containers niet alleen voor in de tuin of voortuin! Deze kunnen ook voor andere doeleinden gebruikt worden, zoals het opslaan van meubelen, gereedschap etc.