Ons aanbod

Wij Bieden opslag met formaten van een zeecontainer aan, die beginnen bij 2 bij 2 meten en doorgaan tot 6×2 meter die niet gekoppeld zijn. Deze zijn beschikbaar in alle RAL-classic kleuren, staalkleur en de unieke staalblauwe uitvoering. Dit zorgt ervoor de er altijd een container tuinhuis is die bij u past. Mochten de standaard maten niet voldoen aan uw wensen? Dan kunnen de containers gekoppeld worden om ruimtes te creëren van 4×4 meter, 12×2 meter en ga zo maar door. Wilt u weten wat voor u mogelijk is? Neem dan contact met onze experts de telefoon ( 078 – 482 603 ) of via de mail (info@zelfbouwcontainer.be)

 

De voordelen van een zeecontainer kopen bij Zelfbouwcontainer

Zelfbouwcontainer biedt verschillende voordelen als het gaat om een zeecontainer kopen. Op al onze containers bieden wij één jaar lang anti-roest garantie, en op ons premium model krijgt u tien jaar garantie. Bekijk alle voordelen in de keuzehulp. Het metalen tuinhuis is makkelijk op te zetten waar u geen zwaar gereedschap bij nodig heeft. Bij onze premium modellen kunt u de container opzetten door een schuif-klik systeem waardoor u binnen een uur gebruik kan maken van de opslagruimte.

 

Focus op kwaliteit

Het leveren van kwaliteit is voor ons van groot belang. Onze zeecontainers zijn opgebouwd uit losse panelen van 0,7mm dik gegalvaniseerd staal, en bij ons premium aanbod krijgt u 0,8mm. Het is mogelijk om te kiezen voor een model met een dubbel laags poedercoating, zodat uw opslagruimte nog beter beschermd is. Al ons aanbod is geschikt om het hele jaar buiten te staan en zijn waterdicht tegen regen. Omdat het product demontabel is, kan deze in pakket vervoerd worden van ongeveer 40cm hoog. Dit zorgt ervoor dat alle panelen netjes beschermd zijn tijdens het transport.

 

Waarom een zeecontainer van Zelfbouwcontainer?

Bij Zelfbouwcontainer staan we voor service en kwaliteit. Door een hoge voorraad en een enthousiast team kunnen wij het zeecontainer formaat demontabele container snel en gemakkelijk leveren. Wij leveren de container met ons eigen transportsysteem waardoor alle leveringen in eigen beheer zijn en onze specialisten direct met u in contact staan. wij staan altijd voor u klaar om u te voorzien van de juiste informatie. Wilt u graag een zeecontainer bestellen van Zelfbouwcontainer? Neem gerust contact op! Bel naar 078 – 482 603 , stuur een mail naar info@zelfbouwcontainer.be of vul het contactformulier in.

Voor ieder type Zelfbouwcontainer hebben wij een breed assortiment van accessoires beschikbaar waaronder: stellingen, schuiframen en dakramen. Ook kunnen wij een Zelfbouwcontainer in de door jou gewenste kleur aanbieden. In onze webshop zie je een overzicht van de beschikbare RAL-kleuren.

 

In ons assortiment vindt u:

 

Veel gestelde vragen

Zijn deze demontabele zeecontainer hetzelfde als normale zeecontainers?

Onze demontabele zeecontainers zijn speciaal ontworpen voor het opslaan van spullen. Dit kan zijn voor opslag bij u thuis, werk of sportvereniging. Waar deze container niet geschikt voor is, is het transporteren van goederen met een vrachtwagen of vrachtschip zoals de normale zeecontainer.

Waar kan de container geplaatst worden?

Onze zeecontainers kunnen overal geplaatst worden. Dit kan op een verharde, maar ook onverharde ondergrond zoals gras. Belangrijk is de metalen container ondersteund wordt door losse tegels, en hierdoor waterpas kan worden gezet.

Wat kost een zeecontainer?

De prijs van de containers kunnen erg verschillen. het ligt aan de type of kleur die op de container zit, zo heeft u al een container bij u thuis vanaf €1.349,- ex btw.

Welk type zeecontainer kan je kopen?

De type zeecontainers verschillen in maat, kleur en type. Zo zijn de standaard containers 2×2 meter t/m 6×6 meter en kunnen ook gekoppeld worden zodat er ruimtes gecreëerd worden die bij u past. Verder is er de mogelijk in RAL-classic kleuren, zwart, gegalvaniseerd en staalblauw.

Zijn de zeecontainers waterdicht en bestand tegen weersomstandigheden?

Onze containers zijn waterdicht tegen regen, wel is er een mogelijkheid dat er condens ontstaat.